Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO to jest ?! Spotkaliście takie coś ?

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy kurwa pojebani jestescie nie widzicie napisu Minecraft Beta 1.5_01? Co do tematu to prawdopodobnei kolega trollowal

Grzeczniej kolego.

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up kolega który przeklina chyba nie czyta co inni piszą bo większość zwraca na napis dobrze że go też upomniałeś o zachowaniu kultury

@Up 2 To sa kopalnie generują się często to nic nadzwyczajnego ... bardziej są zwyczjajne od chatki Herobrine na moich ss :D

Opublikowano

@Up no ma bo akurat budował dom dalej położony a że skończył mu się surowiec to poszedł szukać następnego więc chyba logiczne że ma kobel i schodki a tak wgl skąd wiesz ze ten domek ma schodki co jest na ss?

Opublikowano

tak:D patrz na dach widać jak przybliżysz ;]

czytaj...

Z krótkiego śledztwa przeprowadzonego przez kilka osób dowiedziano
się, że był to tylko dowcip osób z serwisu Brocast. Przyznali się do
tego oraz opowiedzieli, że była to tylko podmieniona tekstura.

Notch również zaprzeczył jego istnieniu na swoim Twitterze:

@notch: Herobrine isn't real in any way, no. I never had a
brother (well, there's a half brother I've never met..), and he's not in
the game.
[1].
(Herobrine nie jest prawdziwy w żadnym razie. Nigdy nie miałem brata
(właściwie mam przyszywanego brata (dosłownie: półbrata), którego nigdy
nie spotkałem) i nie ma go w grze.)

Opublikowano

@Up może to nie Herobrine ? Może to Joker żartowniś chodzi za nami po świecie i buduje dziwne rzeczy ? Bo na pweno nie zbudował tego mój kolega od którego mam te ss

i wiem wiem że H nie istnieje nie musisz mi tego uświadamiać :D

Ale coś musiało zbudować ten domek

@Edit

Ja tam w przybliżeniu widzę tylko pixele i wiesz nie dziwi mnie to bo to Minecraft :P

Opublikowano

Zamknijcie ten temat to jeden wielki fake a autor nabija sobie posty i ma z was beke ze dajecie sie nabrac

koles sam to zbudowal ...

taka jest odpowiedz

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Bo na pweno nie zbudował tego mój kolega od którego mam te ss

Ale coś musiało zbudować ten domek

taaa...

bez obrazy ale jesteś idiotą że wierzysz koledze bo jakby nie zbudował on tego domku to by podał seeda mapy!!

w tej wersji jest on napisany jak klikniesz f3 ;p

Opublikowano

Albo koleszko zrobił sobie swoją mapkę przez edytor wbudowany w Mc ;3 Nie wiem czy to bedrock tam dalej leży czy co :D Jeśli to bedrok to dziwne że tak wysoko się znajduje :P

Opublikowano

0 ńe! to prafdzify dofud11 herobrajn izdnieje na prafde!1 nocz mi napisaół serjo. mi śe tesz tag zdażyłuo mam skrina paczcie!1 zabiuł mńe i zabrau moie djakxy. to ńe kra dla mńe ja fole bódofadź domy w lolu tam ńe ma herobrajn

@Topic

Wiecie może co to jest ?

Jest to domek wybudowany przez Ciebie ;)

Kolega gra na docucraft jakaś teksturka chodzi po świecie i mówi ze 1 domek znalazł a nie budował

Na 1.5_01 domki się nie generowały. Wykluczam możliwość o zbugowanym domku wiedźmy. Nie ma także paska głodu oraz lvla.

mi się z Herobirne skojarzyło no ale H niema w MC więc nie wiem co to za "dom"

Jak już Ci odpowiedziałem. Po co robisz ludzi w chuja, skoro sam wiesz, że Herobrine nie istnieje. Ludzie z Mojangu nawet beke sobie robią z takich jak ty (przy każdej wersji: Removed Herobrine). Poza tym, według legendy, Herobrine to nie żaden potwór, chcący Cię zgwałcić i zmolestować, tylko inna chodząca postać, która buduje się podobne do Ciebie budynki. Nie jest więc dla Ciebie niebezpieczeństwem. Btw. Dziwny to fakt, że akurat kolega nie podszedł do "tego dziwnego budynku" i przesłał Ci tylko screena, a gdy użytkownicy poprosili o seeda/save i koordy, mówisz, że budynek w magiczny sposób zniknął.

Polecam Wam: książki, szkołę, terapię wstrząsową, leczenie psychiatryczne, ponieważ nie widzę w tym nic śmiesznego. Wiele już było takich osób było. Wszystkie dowody na istnienie Herobrina, zostały sprostowane.

#Twórca tematu został zgłoszony za trolling i nabijanie postów."

Temat do zamknięcia.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja chce spotkać herobrine który budujędomki 2 gracz na singney to moje marzenie !! da sięgo wgrać czy coś ?Zamieszkam z nim.Oh czemu spotykam jego domki a nie spotykam go !!

xxx

Opublikowano

jak mamy ci uwierzyć to podaj link do mapy albo seeda i koordy...

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Haha ludzie są dobrzy to nie moja mapka jak by była moja dał bym wam seeda mi tylko chodzi o to że nie wiem co to jest a kolega napewno mnie nie robi w CH***

skoro nie może się takie coś wygenerować to co to ma być ?

taaa...

bez obrazy ale jesteś idiotą że wierzysz koledze bo jakby nie zbudował on tego domku to by podał seeda mapy!!

w tej wersji jest on napisany jak klikniesz f3 ;p

ja mam 1.5.1 i jakoś nie widze po kliknięciu f3 seeda

musze wpisać komende /seed bo inaczej nie działa

szkoda mi ludzi którzy uwierzyli że te H w tym sobie żartwoałem czaicie Herobirne niema a wy panikujecie

ale skoro wszyscy twierdzą że to sie nie może wygenerować a kolega tego nie wybudował to co to jest ?

z ciekawości to tu dałem a nie żeby sobie posty nabijać jak to wszyscy twierdzą -.-

w koncu od tego jest to forum nosz kurde a wy mi tutaj wylatujecie z nabijaniem postów

nie chcecie to nie piszcie tutaj ja wiem swoje

i nie nazywaj mnie idiotą koleś bo sam lepszy nie jesteś jeśli ci sie coś nie podoba to to napisz i nie obrażaj Orle

@Edit

Albo koleszko zrobił sobie swoją mapkę przez edytor wbudowany w Mc ;3 Nie wiem czy to bedrock tam dalej leży czy co :D Jeśli to bedrok to dziwne że tak wysoko się znajduje :P

To dalej to woda tylko zamiast tekstury wody są słowa :D

Opublikowano

Daj seed zobacze..

a ja tak mysle czy to sam tego nie wybudowales i jaja robisz :D ale oke

Tak ale to kolega grał i seeda nie moze jakoś znaleźć nie ogarniam go :D

nie ja nie troluje a mój kumpel raczej też nie

z ludzi jaj sobie nie robie ... no może czasem :D ale nie tym razem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...