Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO to jest ?! Spotkaliście takie coś ?

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twój kolega gra na beta 1.5.1? Nie wie, że istnieje coś takiego jak force update :D?

To stara wersja, całkiem możliwe. Fajnie jest wierzyć w Herobrine, dodaje grze takiej tajemniczości :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie wiadomo co Notch przyszykował dla nas, może herobrine istnieje, chodź wątpie, kiedyś był naprawdę, bo sam widziałem ;d, ale teraz mi się wydaję, że usuneli, bo nigdzie w plikach nie ma jego teksturki, ale mogli dodać skrypt, który z normalnego steva dodaje białe oczy... Naprawdę jeszcze może być wiele rzeczy nie zbadanych...

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Nie wiadomo co Notch przyszykował dla nas, może herobrine istnieje, chodź wątpie, kiedyś był naprawdę, bo sam widziałem ;d, ale teraz mi się wydaję, że usuneli, bo nigdzie w plikach nie ma jego teksturki, ale mogli dodać skrypt, który z normalnego steva dodaje białe oczy... Naprawdę jeszcze może być wiele rzeczy nie zbadanych...

no mc ma troche tajemnic :D

Japierdole, NIE KARMIC TROLLA!!

co tak nerwowo ja nie jestem trolem

co to ma być ponoć na forum można zadawać pytania a wy hejtujecie :P

Opublikowano

Faaaake. Don't feed troll. (Czekam n a warna <3)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ludzie Herobrine nie istnieje to zwykła iluzja. Co do problemu jest to na 1000)))000000% błąd texturki bądź mapki.

Pozdrawiam

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Opublikowano

moim zdaniem to fake bo to jest jeszcze na wersji 1.5_01 ale beta a nie full... także pozdro... a domek pewnie sobie zbudował i zrobil zdjecie i tyle... fajnie ten twoj kolega cie wrobil ;)

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Ten domek to wygenerował się, a jak skończył render to zniknął. Raz mi wygenerował dom z innego sejwa na tych samych korda też w 1.5_01 beta, pewnie brakło mu już renderów (i zaczął powtarzać)

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Ten "kolega" (jeśli w ogóle) i ty zbudowaliście ten domek potem wrzuciliście na MPC i myślicie, że ludzie są takimi idiotami ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...