Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO to jest ?! Spotkaliście takie coś ?

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może co to jest ? Kolega gra na docucraft jakaś teksturka chodzi po świecie i mówi ze 1 domek znalazł a nie budował mi się z Herobirne skojarzyło no ale H niema w MC więc nie wiem co to za "dom"

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up ta jak mu powiedziałem o herobrine to się zdziwił i wyłączył mc jak to zobaczył :D Gdzie tam H nie istnieje

@Up on nie gra na modach sam tego nie zbudował a pójść tam nie chce nie wiem czemu myśli że to herobrine chociarz wie ze to tylko legenda to wiesz podświadomość działa

ja czasem jak gram na singlu to mam wrazenie ze ktoś tam jest za dzrzewami

Opublikowano

Kolega to Cię w jajo zrobił... Zbudował sobie domek, zrobił zdjęcie i mówi, że ma herobrine na czystym mc ;)

@up To nie miej wrażeń minecraft to tylko gra, nie wiem czemu macie "stracha" grając w grę... Co innego Slender czy coś ale Minecraft? Klocki? :O

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

Nie zrobił albo poprostu to początek wioski i dalej się niewygenerowała tak jak w oddali coś :D

właśnie w slenderze wiesz czego się bać wiesz że On tam jest ale w MC to tylko legęda ale itak myślisz że on tam jest

np. kopiesz i robisz kopalnie dalekie odnogi prowadzą do złota ale nie jesteś tam sam obracasz się a tam .... Kurczak :D

Opublikowano

Yhh... On Cie w konia robi :D

Zbudował to zapewne, chociaż jak kiedyś grałem na pierwszej alphie to wracam po cave nagle tam się świnia zrespiła, która od razu zginęła i takie WUT?! Ale to była pierwsza alpha więc błąd w respie + jakoś w klocku pewnie ;d

Fake, kolega cie okłamuje ^^

Opublikowano

Taki se troll widzę. Pokaż ssa z bliska ;) (xD) A jeśli samo się

wygenerowało to... To albo masz moda albo (od strony bardziej technicznej) reinstal mc pomoże xD

Czyli reupdate.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Czym bardziej częściej będziemy przywoływać Herobrine tym częściej będzie on do nas wracał

Nie dajcie się zwieść jakimś legendom

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Spoko jeszcze dziś go podpytam

ale gadam z nim i mówi że domek znalazł to mu kazałem ss zrobić jak zrobił to od razu wysłał i nie miał czasu na budowe

właśnie to było po reinstalacji mc ae całkowitej usunoł i zainstalował od nowa bo mu się kraszowała gra a może to nie teksturka sama tylko z jakimś modem

musze sprawdzić bo mi to przesłał ale nie sprawdzałem co to

@EDIT

@Up mozesz dać ss domku czarownicy ?

Opublikowano

Hmm. A to ci zagadka. Może po prostu tym się nie przejmuj i wygeneruj drugą mapę.

KOLEKCJONER POSTÓW:

50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1k

lUU8K8b.png

Opublikowano

To było na mapce kolegi :P Jak mi to wysłał to pomyślałem że tutaj to dam może wy wiecie co to ? :D

Ale cóż twoja opcja z chatką wiedzmy jest najprawdopodobniej prawdziwa :D

Opublikowano

Albo cię po prostu oszukał samemu budując ten budynek. :D

KOLEKCJONER POSTÓW:

50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1k

lUU8K8b.png

Opublikowano

To nie jest domek czarownicy. Sprawdziłem. Ten jest z Cobbla. Może zbugowana chatka NPC. Ostatnio znalazłem taką.

Ale odkop.

Opublikowano

O.M.G ;___________________________________________________________________; jednak w 1.8 go nie usuneli ;______________________________;

Opublikowano

To jest beta 1.5 :O Co to za shit?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...