Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Silver V, Da się wyjść?

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie grałem rankedów od kiedy spadłem do Silver V też uważałem że same trolle etc. Pograłem normale, wymainowałem postać. Zacząłem grać soloQ w miesiąc GOLD V.

Pozdrawiam wszystkich co mówią że istnieję elohell i życze wam chuja w dywizje.

Opublikowano

Stary, jak ty w miesiąc to szambo wbijasz to ci współczuję. W 5 dni od BV do SI 40 LP, wystarczy grać ryżem, zownić mida i roamować topa/bota.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Ahhh te płaczące dzieciaczki <3 Wbiłem do Silver V dokładnie 20 listopada, i w równe 30 dni czyli miesiąc wbiłem do Silver 1 :) Aktualnie mam już 80lp. Jeżeli umiesz grać to faktycznie się wybijesz. Jeżeli nie to przestań grać rankedy i psuć innym gry, bo przez takich jak ty ludzie przegrywają :))))))))))))))

Stary, jak ty w miesiąc to szambo wbijasz to ci współczuję. W 5 dni od BV do SI 40 LP, wystarczy grać ryżem, zownić mida i roamować topa/bota.

W 5 dni? 70 rankedów w 5 dni? Przestań kłamać to jest niemożliwe. Niemożliwe jest rozegranie tylu meczy w 1 dzień. Twoje oczy nie wytrzymałyby takiego obciążenia. Ponadto musiałbyś wygrać wszystkie 70meczy i otrzymywać za nie 25lp.

Opublikowano

Gościu, chyba we mnie nie wierzysz. ;) Ryze easy carry, tak samo jak nida. Wszystkie mecze win, prócz jednego + mmr wysokie to lp dużo.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Hahahahah 30 dni z S5 do S1 beka xD ja wbiłem S5 pod koniec września i po 5 dniach doszedłem do S1 bez BoL'a i innych gówien to pozdro. W niższych dywizjach jeszcze uszło bo się wszystko wygrywało a teraz przed chwilą skończyłem rankeda, gość picknął Singeda na Jaxa. Końcowe staty 1/13, jax chyba 14/2 z enemy teamu. A co najlepsze ten pi3rdolec singed pisze "i don't give a fuck i can't drop below gold 5". I jak tu się człowieku wybić.

Opublikowano

Normalnie, jeśli ogarniasz to się wybijesz, prosta zasada. Przecież nie musisz wygrywać co gre, wystarczy mieć codziennie przynajmniej ratio 60% gier (czytaj np. 10 meczy - 6 win, 4 lose) i się wybijesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...