Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Silver V, Da się wyjść?

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej grze nie ma rzeczy nie możliwych w zeszłym sezonie jak zaczynałem przygodę z Lol'em miałem około 800elo i na koniec sezonu już miałem 1350+, teraz wróciłem po dłuższej serii sezon zaczynałem w Silver I i spadłem na Silver V, aktualnie jestem w Silver III a wbicie z V do III zajęło 2 dni. Najlepiej znaleźć kogoś do duo bo samemu ciężko, carrować kiedy w zespole masz nieogarów.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja polecam wukonga na tym elo. Sam wybilem w 4dni koledze konto z silver 5 na silver 1 i 50ptk. Kontry na tym elo mnie nie straszyly. Polecam Ci jako spelle teleporta i ignite, zebys mogl pomagac na bocie. Ogolem moje ratio: 11/4/10. Gralem 50gier wukongiem, 3przejebalem.

sstwc.jpg

Opublikowano

Da się wyjść ale jest seio cięzko jak wbija ci do kolejki typ 170winów normal z tekstem "teemo or mundo" i nie wiadomo co koleś chce zrobić, nic nie wiadomo.Albo pisze coś do teamu a tu cisza, jakbym do ściany pisał-.- .

Silver jest przejebany bo między 5-3 masz typków którzy grają w Lola miesiąc i po prostu nie mają szans z kimś kto gra rok czy póltora.MIędzy 3-1 masz chłopków którzy wygrali pierwsze 10 rankedów a nie koniecznie na to zasłuzyli.Na goldzie też super nie ejst ale nie da się spaść do silvera przynajmniej..

Jest cięzko ale damy rade, nie wkurwiaj się tylko jak wbijasz do kolejki odrazu sprawdzaj team na lolkingu, widzisz kogoś kto ma mniej niż 300 normali wygranych to nawet gry nie zaczynaj bo koleś na 95% nie umie grać;)

Opublikowano

ja osobiście wyszedłem z bronze 5 do silver I (obecnie silver 2 - przegrane 2 walki z rzędu po awansie).

da się? Da

i przyznam się, że grając masterem yi ap i nasusem nieraz wycarrowałem grę.

Moja rada. Graj NIE tym czym umiesz najlepiej ale tym przeciwko czemu ludzie grają najgorzej.

dla przykładu - Nasus. Według lolcounter.com jest kiepski przeciwko riven... gówno prawda. Jeszcze ani jedna riven nie dała mi rady(a ludzie często sugerują się tego typu stronami), dlatego łatwo wygrywam lane i moge pomóc zdominować inny.

Opublikowano

Grajcie tylko DUO, znajdźcie sobie drugą ogarniętą osobę i wycarrowanie gier nie stanowi problemu :D

Kolega z duo był w Bronze V, teraz jest w Gold IV grając tylko ze mną

Opublikowano

Grajcie tylko DUO, znajdźcie sobie drugą ogarniętą osobę i wycarrowanie gier nie stanowi problemu :D

Kolega z duo był w Bronze V, teraz jest w Gold IV grając tylko ze mną

Gralem wczoraj duo z kolega,top khazix 7/2,mid zed 6/0,nasz jungler mial 2;8,nie wpominajac o bocie;).Obaj jestesmy w silver v i sie obaj wkurwiamy jak z tego syfu wyjsc.

Gralem dzis syndra rankeda,przegralem ze statami 13;2 bo nasz szanowny blitz nie stawial wardow,a op jungler ad master yi zwiedzal mape ze statami 4;13 ;).W silverze graja straszne gowna.nie wiem jak sie czasem musze napocic zeby wjebac fragi,to inne linie nafeeduja.

TAK JESTEM GUWNĘ BO GRAM W SILVERZE.

Opublikowano

Jeżeli macie być w goldzie, to będziecie to tylko kwestia czasu :)

pooglądajcie sobie swoje gry jak nie macie co robić i dopatrujcie błędów w końcu człowiek uczy się na błędach.

<>

Opublikowano

Da się wyjść. Byłem na początku w silver V a teraz gold II. Wszystko zależy od umiejętności i dobrego nastawienia. Oczywiście w silver bardzo często trafiały mi się osoby które np. dopiero grają 10ranka w życiu no ale co zrobisz. Trzeba się starać.

Jeżeli chodzi o brąz. Kolega siedzi w nim no ale powoli wychodzi. Zagrałem tam parę meczy w różnym odstępie czasu i powiem tylko że ludzie grający tam są tak wielkimi noobami (nie wszyscy ok. 90%) że bez najmniejszego problemu nawet 4vs5 da się bardzo łatwo wygrać.

Ps. Polecam rumbla, bo ludzie na tym elo biorą głównie shena malphite itd. a rumble ich bez problemu niszczy :)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Oczywiście że się da :) na początku miałem problemy ponieważ siedzę w bronzie ale :

Ogarnąłem sobie caitlyn. Teraz miazgam każdego jako adc + jeżeli komuś słabiej idzie nie muszę robić ganków wystarczy puścić ulta i odrazu

jest weselej :) Obecnie moje win ratio cait to 7/3 a rankedy 10/13 ale mam nadzieje, że przez weekend wrócę do swojego standardu 1350+.

rihv60.png

Opublikowano

Wczoraj wbiłem na konto przyjaciela, bo mnie poprosił o wybicie go z Silver 5. Wygrałem 10 rankedów pod rząd, około 7gier musiałem grać sam. 3x razy miałem afków. I co?

To żadna loteria wystarczy grać.

+ NIE PATRZ NA SWOJE STATY / LAST HITY. TA GRA OPIERA SIĘ NA TEAMPLAY'u, NIE NA TWOICH SUPER STATACH.

Opublikowano

silver V to jeszcze nic jakbys wiedzial co na brąz I sie dzieje grasz z typami co maja po 0 winow i 4 przegrane try hard :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sam ostatnio spadlem z sliver 3 do 5 i znowu jestem w sliver 3 ;)

3xUP.. W bron nie da się samemu wyccarować gry np. gdy dwoje ludzi z twojego teamu ma około 15 dedów.. Możesz mieć staty 20-0 i nie wyccarujesz gry,

bo w przeciwnym teamie bd z dwóch graczy o podobnych statach..

Co do tematu.. Znajdź dobrego kumpla, który ogarnia zobacz jego elo, historie gier itd.

Obejrz gimpera to dowiesz sie, ze dokonal czegos niemozliwego ;)

Opublikowano

Kup Kha Zixa albo jayce na mida to wyjdziesz ;)

Po co odswiezasz? Wtf, bezsens. Jest to stary temat...

żeby nie było, potrenuj i wyjdziesz

@down ... Ta...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ja z Silver 5 do Silver 3 wbiłem w dwa dni, carrując gry Akali i Kassadinem, częste gangi bota i topa razem z junglerem lub bez

Hafasah_tr_76_5_logo.png

Opublikowano

Kilka godzin temu zakładałem temat o tym że przegrywam wszystkie rankedy. Znalazłem dobrego kolege sam się ogarnąłem i wygrałem 4 mecze pod rząd...w brązie tak więc wszystko jest możliwe.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Moje zdanie jest takie:

Jeśli jesteś w silver V i koksisz a będziesz trafiać na idiotów to nie wyjdziesz i to nie ma szans.

Jestem w diamond 1, nie gram źle

Postanowiłem koledze silver V wyjść do złota i dało się pewnie ale nawet jak jestes największym koksem, a trafisz na debili w teamie to przegrasz.

I nikt nie wmówi mi że tak nie jest.

Opublikowano

na poczatku tego sezonu mialem 730 elo -.- przydzielilo mnie do bV.Zazdroscilem moim kumplom ze maja silvera wiec zwialem sie w garsc i wyszedlem poczatkowo do silvera potem stwierdzilem ze golda trzeba wbic ;D .Obecnie jestem platyna3 ;D

Opublikowano

Da sie. Siedziałem w silverze 5 2 miechy. -23+ lp, +8.

Z silvera 5 wychodziłem veigarem. Później annie na midzie albo kha na jungli.

Teraz jestem w silver 3 i mam promo do 2.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Wychodzenie z silvera bywa często monotonne, jest to taki poziom na którym nie dasz rady często wycarrować bo przeciwnicy coś już umią (nie tak jak w brązie, każda gra kończy się 30/0) a twój team to totalne zera. Jedynym rozwiązaniem jest granie dużej ilości gier, najlepiej duo z osobą z wyższej ligi.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...