Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Silver V, Da się wyjść?

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Jest takim problem, siedziałem przez około miesiąc w Silver 2, później grałem duo z typkiem niby dobry a przez niego miałem całą historie w przegranych -.-. Jeszcze wcześniej byłem w Silver 1 ale to długa historia.

Silver 2 - Dało się wycarrować grę, przyznaje że ludzie byli bardziej ogarnięci.

Silver 5 (teraźniejszość) - Nie ma szans na wycarrowanie gry. Losuje mi gości którzy zaczynają swoją przygodę z rankedami to jest najgorsze.

Aktualnie mam w historii 5 przegranych rankedów, na żadnym z nich nie mam statystyk na minusie, last hity w normie. Głównie grałem na jungla/adc. Więc ja już nie rozkminiam o co w tym wszystkim chodzi :/

Jest ktoś jeszcze z Silver V, kto da swoją opinie ?

A jak jest wyżej mówie tutaj o Gold 1-3?

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To być chłopie zobaczył co w brązie się dzieje :D. Masz farta ze trzymasz sie w silverze i jakim trzeba być głupim żeby grać z gosciem przez, którego przegrywamy.

beznazwy1za.png

Opublikowano

To jak to się dzieje że enemy wygrywają skoro rzekomo nic nie da się wygrać?

Opublikowano

To być chłopie zobaczył co w brązie się dzieje :D. Masz farta ze trzymasz sie w silverze i jakim trzeba być głupim żeby grać z gosciem przez, którego przegrywamy.

Nie da się spaść do bronzu z silver grając gry.

@Top

Wyżej jeśli trafisz na 1 osobę nie potrafiącą grać lub której słabo poszło, a ty się nie feedniesz lub ktoś z twojego teamu to jest ciężko, anyway da się to wygrać, wystarczy 1 błąd przeciwników by wrócić do gry.

652601399840421198520.png

Opublikowano

3xUP.. W bron nie da się samemu wyccarować gry np. gdy dwoje ludzi z twojego teamu ma około 15 dedów.. Możesz mieć staty 20-0 i nie wyccarujesz gry,

bo w przeciwnym teamie bd z dwóch graczy o podobnych statach..

Co do tematu.. Znajdź dobrego kumpla, który ogarnia zobacz jego elo, historie gier itd.

Opublikowano

@Anonymous

Jak dla mnie wygrana i przegrana w Brązie - Silverze, to jest loteria . Ja ostatnio miałem sytuacje ze mój team złapał 4 kille poprzez invade ale voli poszedł afk bo ktoś mu walnął ks`a i przegraliśmy :/

@Pezem

Gdzie ty tutaj widzisz płacz? Napisałem opinie :)

Opublikowano

Ja wyszedłem z brąz 3 do srebra 5, a już niedługo do srebra 4. Wiadomo, że czasami masz kogoś w teamie, kto w ogóle nie umie grać, ale zobacz, że w enemy też czasem jest ktoś taki i łatwiej Ci wygrać. Nie graj dla punktów. Ja przestałem patrzeć na punkty, podchodziłem do rankedów jak do normali i w ok. 80 meczy wyszedłem z brązu 3 do srebra 5 i 70 punktów. Najlepiej graj z jakimś ogarniętym kolegą z podobnej dywizji. O wiele łatwiej będzie wam wykierować gry. Tu masz zdjęcie najgorszej drużyny, jaką spotkałem w brązie :

z3objijtgr97.jpg

Opublikowano

Jak przegrywacie na Silver / Bronze to widać nawet na takie elo nie zasługujecie, jeśli jesteście lepsi od swojego obecnego poziomu to i tak powninniście wygrywać ponad 50% gier.

Kolejna sprawa, jak to jest możliwe że masa osób bierze hajs za boostowanie kont do wyższych elo? W końcu to tylko loteria...

I polecam:

Opublikowano

Aktualnie mam w historii 5 przegranych rankedów, na żadnym z nich nie mam statystyk na minusie, last hity w normie. Głównie grałem na jungla/adc. Więc ja już nie rozkminiam o co w tym wszystkim chodzi :/

Niestety w tym wszystkim chodzi o to, że wychodzi ten kto odznacza się czymś lepszym niż poziom na aktualnej dywizji. Mając staty na plusie i last hity w normie, a przegrywając znaczy tylko że trafiłeś na odpowiednią dywizję a fart nie trafia do każdego. Moja rada jest taka, żeby wpierw nieco poćwiczyć grę zespołową (nie licz na carrowanie, tylko gdy ktoś przegrywa to gankuj i ew. oddaj mu fraga).

Opublikowano

Chcesz dojść do złota ogarnij następujace postacie: Twisted Fate, Shaco, Singed

Ahahahaahahaah myslisz ze twoj team bedzie umial wspolpracowac z tymi champami ponizej gold 2 ? hhahahaahahhaah

Polecam nauczyc sie grac i wyjscie zajmie sekunde

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

@top

Napisz do mnie w grze - nick Hotarti , może coś razem ogarniemy

Ja od tygodnia próbuje wyjść z silver V ale sie nie da.

Możecie pisać co chcecie ale elo hell istnieje.

Nie da sie samemu zrobić gry.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

@ziomki nad mna ;d

Nie zgodze się z wami... ja wygrywam praktycznie wszystkie ranki na silver V... I większość carruje.. Jeśli piszecie że nie możecie wyjść to oznacza że musisz jeszcze duuużo się nauczyć aby wyjść, a na razie ta dywizja/elo/ jest dla ciebie :)

http://www.lolking.net/summoner/eune/21709830#history mój profil :) jeśli nie wierzycie :)

@ top na silver II dało się carrować a na V nie.. HAHAHA.. rozumiesz znaczenie tego słowa? Po prostu na dwój'ce Cie kierowali, a na V już jest twój poziom ;)

Opublikowano

Ze wszystkiego da się wyjść... Nie ma rzeczy niemożliwych dla osoby, która ma doświadczenie w tej grze i gra postacią, którą gra dobrze i potrafi "unieść" team. Najlepiej znajdź sobie ogarnięte duo, chyba że totalnie lamisz to raczej nikt nie będzie chciał z tobą grać. Mój kolega przy dość dużej pomocy z mojej strony z 700 elo w s2 dostał się do 1400 na koniec 2 sezonu. W ciągu 3-4 miesięcy taka zmiana zaszła.

Opublikowano

hahahhah, ja bedac w Silver I koledze z Silver V wygrywam 75%+ gier, testujac przy okazji postacie. Toz tam ludzie biora Diane na Kate I przegrywaja linie I to ostro

Opublikowano

To że wszystkich gier nie wycarrujesz to wiadome. Ale grając dobrze większość można spokojnie wygrać.

Także jeśli się umie dobrze grać, to wystarczy grać dużo gier i się wyjdzie.

Zawsze jest 4 noobów + Ty vs 5 noobów.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Diana nie jest taka op na kate jak ludzie mysla ...

Pogralem ze 30 gier w tym tygodniu na waszym "elohellu" i stwierdzam , ze można wycarowac (nie wszystko) ale trzeba naprawdę się postarać.

Gralem duo więc nie wiem jak jest na solo Q ale grając ja mid/supp (karma i kata only) a kolega adc(mf/ez only) dawało się jakoś ogarnąć.

Opublikowano

Panowie, ze wszystkiego da się wyjść - trzeba tylko stalowych nerwów, cierpliwości i co najważniejsze - umiejętności dogadania się z teamem.

Opublikowano

to sie nazywa elo hell, nie mozna tego carrnac, najlepiej usunac gre i zaczac grac w cos innego, bo tylko tracisz Swój czas!

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

W środku sezonu 2 miałem 800 elo dzisiaj mam Silver II , da się ? da

Polecam mainować championy a nie pickować według championselect czy jak wy to nazywacie :)

76561198017237522.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...