Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animemt2.pl [Dedyk]

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko co było zostało usunięte...

Wszyscy sobie kase nabili a reszta musi wszystko od nowa.

wejdź na serwer i zobacz zmiany, później komentuj :)

Co zostało usunięte? To co sobie niektórzy pokupowali? Zobacz, zrobiłem tego screena przed chwilą:

0411001409.jpg

07963958866120287956.png

by Zkumeku

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miecz zrobiłem z lwiego dla surki, mozna go jeszcze dalej przerobić. Wgl bug jest z tymi mieczami, ponieważ na +8 daje więcej niż na +9.

A perełki to jak myślisz?;> + 216 tych ulepszaczy

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Miecz zrobiłem z lwiego dla surki, mozna go jeszcze dalej przerobić. Wgl bug jest z tymi mieczami, ponieważ na +8 daje więcej niż na +9.

A perełki to jak myślisz?;> + 216 tych ulepszaczy

Jak mysle xD?

Ja od dzis na serwie gralem :P!

Ale do 103lv mam po 30perel- ,-!

Opublikowano

To przez bug, który był. Na pewno nie tylko ja tak mam. Tak więc gra dalej tu nie ma sensu. Nie polecam.

A tak poza tym, to strona animemt2.pl nie działa od kilku dni, więc jak gracze mają się rejestrować?

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Skad ten miecz o.O?

Skad tyle perel na tylko 105lv?

z broni 75 robisz epiki takie jakie znajdziesz w is, z jednej truty do miecza zagłady po 300 perel i 300 fragmentow - mialem takie 3 bronie

full epic bizu, zbroje 2 na 110, krwawy miecz z hp i abs :), i calkiem sporo perel i fragmentow schowanych w depo i to wszystko szlo zrobic w 1 dzien jak byl bug na yang

POWODZENIA NOWI GRACZE!

Opublikowano

z broni 75 robisz epiki takie jakie znajdziesz w is, z jednej truty do miecza zagłady po 300 perel i 300 fragmentow - mialem takie 3 bronie

full epic bizu, zbroje 2 na 110, krwawy miecz z hp i abs :), i calkiem sporo perel i fragmentow schowanych w depo i to wszystko szlo zrobic w 1 dzien jak byl bug na yang

POWODZENIA NOWI GRACZE!

Nie no, to zajeb*ście :]

Zacząłem grać i już skończe..

PS stronka ciągle działa :P!

Opublikowano

Dla mnie totalna klapa grałem dziś wbiłem 99 a wbijasz 120 max w av2 genialne .. leci na 99lvl /4% z spota ... i się meczysz .. a eq epik od 110 w shopie nie ma tutki tylko bojowy ..

dziękuje do widzenia ...

Opublikowano

Mam na sprzedaż tu Sure 118lv. Smoku. z eq do pvp, Bronia ta na 1lv z dmg 2/4k . wszystko wybonowane. Sprzedam za sms 11zł. pisać na pw.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Serwer słaby...

Wbiłem 110 lvl i już nie ma po co expić, żeby eq'u zrobić musiałem kilka kont zrobić i postaci.. Już mi się to znudziło.

Nie polecam serwera, jeżeli nie chcesz wydawać kasy na is.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...