Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animemt2.pl [Dedyk]

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam dlaczego?
Już 1 dnia były bugi na lvl i kase każdy sobie zrobił setki broni na 110 a nowi gracze takiej szansy nie mają exp do 120 w grocie? na 4fun? pozdro już od 109 mi się nie chce tyrać w grocie dobra do targałem ten 110 lvl ale inni gracze którzy nie lubią expić? Muszą inwestować w is i 120 szans nie ma na wbicie nie polecam! Admini wgl nie wchodzą na gre!

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie to jest śmieszne. Ani grosza nie wydałem na IS. Wbiłem 110 lvl w 3h coś takiego (większego nie potrzeba bo system ulepszeń do 110 jest) Fajnie bo tylko po 1 parze epików... Nie mam ani jednego 6/7 bonu i kłade osoby wszystkie. Jak najbardziej polecam. Jak dla mnie jest to serwer 4FUN/PVP ewaentualnie łatwy easy :) Nie rozumiem o co Wam chodzi. Pozdrawiam eL4 Królestwo Red :D Każdy ma szansę jak ktoś umie robić eq :)

Opublikowano

100 lvl w 20/30 min jak dla mnie :D Zapraszam Do Gry :>

Kogo ty chcesz zapraszać idioto 20-30 min 100 lvl ?? puknij się w ceber kretynie 100 lvl bez pd można wbić do 2h

A po za tym to nic na serwerze nie ma ciekawego z bosów 0 dropu itp więc po co one są ?? dla pokazu ??

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Kogo ty chcesz zapraszać idioto 20-30 min 100 lvl ?? puknij się w ceber kretynie 100 lvl bez pd można wbić do 2h

A po za tym to nic na serwerze nie ma ciekawego z bosów 0 dropu itp więc po co one są ?? dla pokazu ??

To widocznie k0olego nie umiesz expić lub expisz jak pajac w atlantydzie v2 ;]
Opublikowano

• Zapraszamy na serwer. Maszyna wykupiona na kilka miesięcy, więc sporo jeszcze miesięcy postoi. Coraz więcej graczy. Zachęcam do gry !

Opublikowano

no to ciekawe gdzie ty sie exspisz np na 100lvl ??

pewnie skończył gre jak był bug na sohan

Kretynie wbic 100lvl w 20-30 minut weź dziecko idź jebnij się w łeb

server DNO w cholere bugów i noob userov

Opublikowano

Byscie chociaz dali inna nazwe serwera.. AnimeMT2 mial kiedys Bambus3k...

co do serwa , moze zagram.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Serv nie ma już buga. Ja jakoś wbiłem 116 na zinach bez buga... polecam liczba graczy się zwiększa.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

pewnie skończył gre jak był bug na sohan

Kretynie wbic 100lvl w 20-30 minut weź dziecko idź jebnij się w łeb

server DNO w cholere bugów i noob userov

Wyzywasz chłopcze od dzieci mając 17 lat. Jak dla mnie jesteś żałosny.

Opublikowano

• Polecamy serwer. Za spota w av2 leci około 200kk. Yangi mi się zdaje że powiększone. Liczba graczy rośnie nadal :D Pozdrawiam i zapraszam na serwer eL4 ! :)

Opublikowano

Po obejrzeniu moim zdaniem jest to porażka.

Sprawdziłem IS i co zauważyłem?

Bronie na 1 lvl z dmg 4k+ :)

Beeeeeekaaaaaa

To jest już szczyt debilizmu :)

PD 500% expa dodatkowego? Hehe

Pozdro dla Teamu.

Nie polecam serwera bo:

- Serwer pod IS

- Serwer totalne dno

- Mało graczy

JI5Zwld.png

Opublikowano

Po obejrzeniu moim zdaniem jest to porażka.

Sprawdziłem IS i co zauważyłem?

Bronie na 1 lvl z dmg 4k+ :)

Beeeeeekaaaaaa

To jest już szczyt debilizmu :)

PD 500% expa dodatkowego? Hehe

Pozdro dla Teamu.

Nie polecam serwera bo:

- Serwer pod IS

- Serwer totalne dno

- Mało graczy

Wejdź na serwer zanim napiszesz. Broń 4k + tylko do expa. ( w pvp nic nią nie zdziałasz) to jest tylko ułatwienie bo 100 lvl w mieczu na 1 lvl wbijesz. PD 500% po co Ci jak to serwer 4 fun ? oO Wejdź na serwer, a później napisz.

Opublikowano

Najlepsze to, jak był yang bug (o dziwo trzymał się kilka dni) to każdy sobie szybko porobił eq, pokupował wszystkie ulepszacze i teraz można śmigać, lvle też powbijane, a admini nic z tym nie zrobili. Teraz to nie jest fair-play dla nowych graczy.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Najlepsze to, jak był yang bug (o dziwo trzymał się kilka dni) to każdy sobie szybko porobił eq, pokupował wszystkie ulepszacze i teraz można śmigać, lvle też powbijane, a admini nic z tym nie zrobili. Teraz to nie jest fair-play dla nowych graczy.

Wszystko co było zostało usunięte...

Opublikowano

Wejdź na serwer zanim napiszesz. Broń 4k + tylko do expa. ( w pvp nic nią nie zdziałasz) to jest tylko ułatwienie bo 100 lvl w mieczu na 1 lvl wbijesz. PD 500% po co Ci jak to serwer 4 fun ? oO Wejdź na serwer, a później napisz.

fun 4 no z exspem to chyba nie

Opublikowano

Widocznie nie umiesz expić

fun 4 no z exspem to chyba nie

Wszyscy sobie kase nabili a reszta musi wszystko od nowa.

wejdź na serwer i zobacz zmiany, później komentuj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...