Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jackson czy Hellcat?

Kaszzzzzana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ty pierdolisz?

Miałeś ty w ogóle ten czołg?

Prędkość to nie mobilność

Obrót tego czegoś to tragedia

Tym masz jeździć szybko, zajmować pozycję, postrzelać, zmienić pozycję, siedzieć w drugiej linii

TO JEST KURWA TD...

Da się tym grać na snipera, uwierz mi

@DOWN

Na chuj ci enigma, możesz pisać jak 5-cio latki

ni chuja nie zrozumiesz

Smieszysz mnie ;d Chyba ty nigdy go nie miales, akurat tak sie sklada ze dzieki predkosci mozesz szybko przenosic sie z flanki na flanke , jesli chcesz nim grac jako snajper to graj, wali mnie to. Napisalem mu tak jak mi sie nim dobrze gra (w koncu as po 11-13 btwie na tym td o czyms swiadczy) ale jestes zbyt tepy i myslisz ze to jak ty grasz jest najlepsze a wszystkie inne taktyki sa do dupy. Dziekuje za uwage, zegnam.
Opublikowano

Hellcat 100 razy lepszy. Jest wielofunkcyjny. Mozna nim wszystko robic. W dodatku jest zwrotniejszy i mobilniejszy od Jacksona.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Smieszysz mnie ;d Chyba ty nigdy go nie miales, akurat tak sie sklada ze dzieki predkosci mozesz szybko przenosic sie z flanki na flanke , jesli chcesz nim grac jako snajper to graj, wali mnie to. Napisalem mu tak jak mi sie nim dobrze gra (w koncu as po 11-13 btwie na tym td o czyms swiadczy) ale jestes zbyt tepy i myslisz ze to jak ty grasz jest najlepsze a wszystkie inne taktyki sa do dupy. Dziekuje za uwage, zegnam.

Kurwa

Mam na nim te 100-kilkadziesiat bitew

I wiem jak powinno sie nim grac

Zauważ że pisałem o snajpieniu z częstą zmianą pozycji

Tym nie da się na pierwszą linię jechać

Przebija cie wszystko

A nawet karuzeli zrobić nie możesz, bo skręt tragiczny

Lubię takie czołgi jak on, rozwijam to drzewko aktywnie, i uwierz mi, umiem nim grać

<Śmiech>

shoob.png

Opublikowano

Czesto zmieniajac pozycje? Chyba co strzal zmieniajac pozycje bo po wykryciu to jestes celem nr jeden dla arty i htkow z haubicami.

TAK, z blizszych odleglosci, ten czolg nie ma tyle ammo zeby byc snajperem a wykorzystujac mobilnosc mozna nawalac z bliskich odleglosci co jeszcze ulatwia przebicie.

napisałem to samo w 1-wszej linijce tylko ubrałem w innych słowach ...

jak lubisz lecieć hellcatem na 1-wszy ogień to gg dla ciebie .

Opublikowano

Ech... Widze ze czytanie ze zrozumieniem na wysokim poziomie. Nie jezdze nim na 1 linie tylko ruszam sie gdzies w tyle, oddaje kilka strzalow, wycofanie sie i zmiana pozycji/przejazd na 2 str mapki, zalezy jaka sytuacja

A co do ciebie olek to widze ze ty nie potrafisz zaakceptowac tego co napisalem i ze lepiej mi sie tak gra tylko klnac i dalej drazyc temat. Piszac ze moze mnie przebic wszystko; olsniles mnie, nie wiedzialem o tym...

Opublikowano

Ech... Widze ze czytanie ze zrozumieniem na wysokim poziomie. Nie jezdze nim na 1 linie tylko ruszam sie gdzies w tyle, oddaje kilka strzalow, wycofanie sie i zmiana pozycji/przejazd na 2 str mapki, zalezy jaka sytuacja

A co do ciebie olek to widze ze ty nie potrafisz zaakceptowac tego co napisalem i ze lepiej mi sie tak gra tylko klnac i dalej drazyc temat. Piszac ze moze mnie przebic wszystko; olsniles mnie, nie wiedzialem o tym...

TAK, z blizszych odleglosci, ten czolg nie ma tyle ammo zeby byc snajperem a wykorzystujac mobilnosc mozna nawalac z bliskich odleglosci co jeszcze ulatwia przebicie.

Tak, blisko to definitywnie ruszanie się gdzieś w tyle...

Sam sobie przeczysz, człowieku

Ile on miał ammo w zapasie? bo nie za bardzo pamiętam?

Jak zwykle, poproszę o nick w grze

I zamknięcie tematu, bo za duży sam się już tu robi

Poza tym...

1300 POST! :D

shoob.png

Opublikowano

Ja Hellcatem zawsze jezdzilem za ht z tylu i probowalem oflankowywac wrogow podczas, gdy oni byli zajeci walka z HT. Pozycje latwo mozna zmienic bo ma on duze przyspieszenie oraz predkosc. W dodatku jak sie campi w krzaczkach to nie trzeba obracac kadlubem bo ma on wiezyczke. Pod koniec bitwy mozna sobie na arte jechac, gdy nikogo nie ma na bazie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Popieram UP. Definitywnie to nie czołg do kampienia. Jak już kampować to Sluggerem (czy tam Jacksonem) , a nie Hellcatem. :>

@olek czy ty musisz hejtować wszystko i wszystkich? Nikt cie tu nie lubi, robisz zamieszanie i robisz na przekór.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Popieram UP. Definitywnie to nie czołg do kampienia. Jak już kampować to Sluggerem (czy tam Jacksonem) , a nie Hellcatem. :>

@olek czy ty musisz hejtować wszystko i wszystkich? Nikt cie tu nie lubi, robisz zamieszanie i robisz na przekór.

To kurwa jedź na skauta

W końcu jest "mobilny"

A jest chuj, nie mobilny, bo mobilność to i prędkość, i szybkość rozpędu, i skrętność, której Hellcatowi brak

Tym niszczycielem masz szybko dostać się na pozycję, pokampić, postrzelać i spierdolić gdzie indziej, żeby powtórzyć manewr

Karuzeli nim nie zrobisz, ze względu na skrętność, a HT 5 tieru cię rozciśnie z bliska 1 vs. 1

Szczególnie KW-1 z U-11 122mm

Będę hejtować, a ty nie jesteś wszystkimi

Prawdopodobnie mam większe poparcie u użytkowników niż ty

Zamknij ktoś kurwa ten temat, hellcat lepszy, koniec

Robi się offtop, spam, i niedługo flamewar

shoob.png

Opublikowano

To kurwa jedź na skauta

W końcu jest "mobilny"

A jest chuj, nie mobilny, bo mobilność to i prędkość, i szybkość rozpędu, i skrętność, której Hellcatowi brak

Tym niszczycielem masz szybko dostać się na pozycję, pokampić, postrzelać i spierdolić gdzie indziej, żeby powtórzyć manewr

Karuzeli nim nie zrobisz, ze względu na skrętność, a HT 5 tieru cię rozciśnie z bliska 1 vs. 1

Szczególnie KW-1 z U-11 122mm

Będę hejtować, a ty nie jesteś wszystkimi

Prawdopodobnie mam większe poparcie u użytkowników niż ty

Zamknij ktoś kurwa ten temat, hellcat lepszy, koniec

Robi się offtop, spam, i niedługo flamewar

Problem w tym że zamiast zapytać się ile dla mnie to bliska odległość to jak zwykle bluzgasz i opieprzasz wszystkich jakim to nie jesteś prosem,

bliska odleglosc to dla mnie 100-200m Snajpienie +200

Ale co ja się będę kłócił z osobą która potrafi po innych tylko jeździć i wyzywać.

Jesteś prosem i jesteś najlepszym graczem na tym forum i tylko ciebie można się słuchać - pasuje? to się już zamknij.

Jak chcesz się jeszcze pokłócić bo ja chętnie to zapraszam do mnie na pw

Opublikowano

KamL0, The Pro- nie wiem jak wy gracie Hellcatem, ale to jest TD- wsparcie, krzaczory, ukrywanie się... Oba czołgi mają identyczną mechanikę gry- znajdujesz sobie jakieś krzaki i robisz za wsparcie. A stereotyp o tym że Jackson jest niemobilny- głupota... Hellcat może jest szybszy, ale Jackson szybciej się obraca... Szybkość w M18 służy do szykiego zajęcia pozycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...