Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jackson czy Hellcat?

Kaszzzzzana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jaką linie TD wolisz.

Jak z wieżami, to Hellcat jak bez, to Jackson.

Lepiej iść w TD z wieżami, bo od T28Prototype można odbić do zwykłego T28 i ma się dwie linie zaliczone.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak w temacie.

Lepiej w hellcata bo możesz sobie odblokować oby dwie linie i hellcat jest ogólnie lepszy ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

to zależy , linia helkata jest z obrotową wierzą T11E4 (ale nie dookoła) , ale gorzej przebić T11E3 czyli linie jacksona. Oba są dobre .

Jak każdy czołg ma swoje wady i zalety .

Moja propozycja to idź w oba .

Opublikowano

Flap... Grałeś kiedyś Protem..? zryte... T28 wiele lepsze ... tak samo T25 AT wiele lepsze... Ja do dziś żałuje że poszedłem do T30 i wkońcu coffłem i teraz mam T95 i nie żałuje jest świetny i lepszy od "wieżyczkowych"

Opublikowano

Grałem i mimo tego, że jest bardziej papierowy od zwykłego T28, to niczym się nie różni, a odblokowanie drugiej linii, to fajny bonus.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Hellcat jest duzo lepszy, gralem obydwoma i jacksona pancerz i tak nic nie daje a hellcat jest przynajmniej mobilny. Mozesz zrobic tak jak ja; odblokowalem i to i to, pierwsze kupilem jacksona, znienawidzilem go, wyexpilem T25, sprzedalem w cholere i kupilem hellcata.

Opublikowano

Hellcat i tyle Najlepsza droga jest do T30 moim zdaniem dobry Niszczyciel :) mi się nim najlepiej gra.

Opublikowano

to zależy , linia helkata jest z obrotową wierzą T11E4 (ale nie dookoła) , ale gorzej przebić T11E3 czyli linie jacksona. Oba są dobre .

Jak każdy czołg ma swoje wady i zalety .

Moja propozycja to idź w oba .

sorki, ale T110E4 i T110E5 a nie T11E4 i T11E3

co do tematu to idz przez helcata, t25/2 potem to droga przez mękę ale potem z prototypa mozesz odblokować drugą linie; ] zostawisz sobie odblokowanego t28 dobijesz do t110e4 i wtedy bierzesz sie za linie bez wiezyczek ;p

Opublikowano

Kurwa, Gejj, weź wypierdalaj bo tylko w błąd ludzi wprowadzasz. T110E5 to HT idioto, a T110E3 i E4 to TD... T25/2 to moim zdaniem najlepszy TD T7, a kupowanie 2x T28 Prot to dno umysłowe, bo możesz machnąć 2 linie za jednym zamachem.

Opublikowano

Kurwa, Gejj, weź wypierdalaj bo tylko w błąd ludzi wprowadzasz. T110E5 to HT idioto, a T110E3 i E4 to TD... T25/2 to moim zdaniem najlepszy TD T7, a kupowanie 2x T28 Prot to dno umysłowe, bo możesz machnąć 2 linie za jednym zamachem.

Czytałem na oficjalnym forum wota o T25/2 i masa osób uważa go za najgorszego td ze względu na beznadziejną pene i dmg.

Podobno trzeba nim grać jak upośledzonym medem?

Opublikowano

Bo to jest szajs ... T25 AT jest lepszy a najlepsze to jest SU-152(VII) ISU(VIII) ... Najlepsze TDki swojego tieru.

Opublikowano

Może pene nie jest najwyższa, ale jak grają jak medem to są chujowi. TO JEST KURWA TD! I to zajebisty, bo pene wystarcza, jest celny, mobilny, szybko skupia celownik i szyko strzela, MA WIEŻĘ!!! SU-152 to gówno bez pancerza, niecelne jak cholera Do tego tylko osłabienie teamu, bo wszyscy jeżdża z 122mm albo z AP w 152mm. Poza tym nie ma kurwa najlepszych czołgów. Widać jak się znasz na grze.

Opublikowano

jeśli o czołg to hellcat o wiele lepszy to samo działo ale za to hellcat mobilny tylko trzeba umieć nim grać nie camp w krzakach tylko wykorzystaj mobilność ale unikaj starć z bliska bo przegrasz nawet z ht V tieru

SigUserBG.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o sam czołg ( bez uwzględniania późniejszej drogi) To zdecydowanie Hellcat. Montujesz mu dosyłacz , działo 90mm ,siateczke i lornete polową i cieszysz sie fragami

Opublikowano

Jeżeli chodzi o sam czołg ( bez uwzględniania późniejszej drogi) To zdecydowanie Hellcat. Montujesz mu dosyłacz , działo 90mm ,siateczke i lornete polową i cieszysz sie fragami

Akurat hellcat powinien byc w ruchu a jackson kampic, hellcat ma tylko 30 pociskow i nie stac go na pudla dlatego lepiej strzelac z blizszych odleglosci

Opublikowano

Akurat hellcat powinien byc w ruchu a jackson kampic, hellcat ma tylko 30 pociskow i nie stac go na pudla dlatego lepiej strzelac z blizszych odleglosci

z bliższych odległości powiadasz??? :D

i padać na strzała??

ja głównie kampie nim , często zmieniając pozycje wykorzystując jego mobilność.

to nie jest scout że lecisz do przodu.

Opublikowano

z bliższych odległości powiadasz??? :D

i padać na strzała??

ja głównie kampie nim , często zmieniając pozycje wykorzystując jego mobilność.

to nie jest scout że lecisz do przodu.

Czesto zmieniajac pozycje? Chyba co strzal zmieniajac pozycje bo po wykryciu to jestes celem nr jeden dla arty i htkow z haubicami.

TAK, z blizszych odleglosci, ten czolg nie ma tyle ammo zeby byc snajperem a wykorzystujac mobilnosc mozna nawalac z bliskich odleglosci co jeszcze ulatwia przebicie.

Opublikowano

Czesto zmieniajac pozycje? Chyba co strzal zmieniajac pozycje bo po wykryciu to jestes celem nr jeden dla arty i htkow z haubicami.

TAK, z blizszych odleglosci, ten czolg nie ma tyle ammo zeby byc snajperem a wykorzystujac mobilnosc mozna nawalac z bliskich odleglosci co jeszcze ulatwia przebicie.

Co ty pierdolisz?

Miałeś ty w ogóle ten czołg?

Prędkość to nie mobilność

Obrót tego czegoś to tragedia

Tym masz jeździć szybko, zajmować pozycję, postrzelać, zmienić pozycję, siedzieć w drugiej linii

TO JEST KURWA TD...

Da się tym grać na snipera, uwierz mi

@DOWN

Na chuj ci enigma, możesz pisać jak 5-cio latki

ni chuja nie zrozumiesz

shoob.png

Opublikowano

Hellcat zdecydowanie nie pożałujesz obrotowa wiezyczka nie zajadą cię od tyłu jak zwykle wali aż po 300 nie to co Jackson bo tyle samo wali Szybki jego zaleta szybko nim zrąbiesz inne nieszczyciele radio X to jest coś Zwiadowca Słyżba może się zdażą jego gąsienice wytrzymują skok z 15 m. i dobrze tak ma być Jackson natomiast jest wolny i zanim kogoś zabijesz walniesz już go ci dedną Działo to samo a radio lX więc moim zdaniem

HELLCAT!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...