Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animemt2.pl [DEDYK]

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem, że w końcu wyjdzie jakiś fajny serwer lecz jednak się myliłem.Po tym co usłyszałen o itemkach w IS do dają 100k hp to aż mi się odechciało.Gdyby nie ten IS napewno bym zagrał ale narazie nie polecam.

wchodzi w bonach 25k hp ;)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Exp nie jest trudny,gram 5 minut mam 40 lvl ;p

Tak ale wiesz.. max lv 120 to MOŻE , będzie jakiś przestój na 90-110 lv ;x.

Wgl są jakieś mapy nowe do expa czy coś?.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

moze klient na jakims innym hostingu, bo ten menedzer co teraz jest to jakis chłam, pełno wtyczek instaluje, 10 minut odinstalowywalem wtyczki a gry i tak nie pobralem

Opublikowano

Brak nowych map , więc będzie trzeba męczyć Atl do 120 "chyba" ;x... czuje że będzie ostro od 100lv ;x.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

6-7 tylko is, pierścień 100k hp tylko is . Hwangi w is .. Wszystko w IS

Nie polecam, Anime-SYF .

Część Dobranąąc .

Odradzam, nie pozdrawiam i nie polecam .

sygnatura.png

Opublikowano

6-7 tylko is, pierścień 100k hp tylko is . Hwangi w is .. Wszystko w IS

Nie polecam, Anime-SYF .

Część Dobranąąc .

Odradzam, nie pozdrawiam i nie polecam .

1. Skąd wiesz, że tylko IS?

2. W bonac wchodzi 25k hp? Co da ci 100?

3. Co z tego jak bonów nie wsadzisz?

Opublikowano

Powiem tak :) Czytałem, oglądałem wszystko ok, założyłem konto, sprawdziłem ITEMSHOP no i fajne bronie, ale 30 000 czegoś tam jedna ? Jeszcze taka której nie można dostać z ulepszania? No to po dziękowałem i w połowie przestałem pobierać, czemu ? Bo nie będę grał z IS'ami :)

Opublikowano

Wbije i zobaczę przyjże się temu is

@edit .. ehh no kur*a is 100% nawet na serwerach postawionych glowne pod is nie bylo takiego chamstwa..

Po co wam is skoro nikt tam nie bedzie gral? ;)

Rozumiem kurde dodać fryzury ale tutaj pierscienie 100k hp, jakies itemy z kosmicznymi dmg , pd 500%

Serwer padnie :) Nic nie ma na nim wyjątkowego i do tego is 100%.. Padnie pojutrze, jutro albo nawet jeszcze dziś..

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

ceny tych broni pro są tylko dlatego tak wysokie bo może 1 / 2 osoby kupią i serwer się z tego utrzyma :P

konto usuniete

Opublikowano

spokojnie watpie ze ktos wyda tyle kasy 18zl=1.8k sm monet a ten pierscien co daje 100k czy tam 200k hp kosztuje 20k sm wiec watpie ze byl ktos glupi by go kupic za taka kosmiczna sume i to na servie ktory moze pasc w kilka dni ;)

server bardzo fajny exp szybki drop dobry wszystko ladnie pieknie tylko troche sporo zeczy w is

polecam w 100% z calego serca

i zycze dla administracji wszystkiego najlepszego zwiazane z serverem

pozdrawiam :)

PS gram na lanccherze ;/ :D

DLACZEGO CLIENT POBIERA MI SIE 3godziny a mam neta 10mb/s -,- ?

a jak sie wam nie podoba ze tyle itemow w is to niezwaracajcie uwagi na to lub poprostu nie grajcie server jest jaki jest mi to odpowiada

a wy co sie martwicie ze jakis bachor was zjedzie z tym pierscieniem lub bronia ... ?

jezeli gosciu ma itemy z is nie robisz z nim pvp porste i logiczne pozdro dla wytrwalych ;)

\\ pozdro kurwa 3h czekania a mialem nie isc na silke dzisiaj o.O ale jednak ide bo 3 godzinki to dla mnie zaduzo ;) pozdro ;)

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Czemu niechce mi sie wgl odpalic najpierw brakowało 2 dll a teraz nawet sie okno nie otwiera?

CHyba juz po serwerze.

Opublikowano

dajcie tego lanczera bo ktos tam gra.. mógł bym prosic o link??? bo z mila checia bym zagral a na clienta musze czekac...

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Może być nie jeste zły nie jest też za dobry 6/10 Prezka 4/10 za mało nie za bardzo estetycznie Pozdrawiam Dadley. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...