Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer testowy aktualizacji 8.5 już dostępny!

Gejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem jak próbóje zainstalować sever testowy przy 8 % wyskkuje mi takie coś

Critical Error

Failed to install updates.

The application cannot continue.

For details see log file.

Proszę o Pomoc

Nowicjusz
Opublikowano

Mam coś podobnego co up, wczoraj pobierałem....

Krytyk Metin2, Counter Strike 1.6, League of Legends, Minecraft, BF3, WOT, Cabal

Recenzor! Piszę recenzje na życzenie.

Opublikowano

Mam taki problem jak próbóje zainstalować sever testowy przy 8 % wyskkuje mi takie coś

Critical Error

Failed to install updates.

The application cannot continue.

For details see log file.

Proszę o Pomoc

Ściągnij od nowa aktualizacje. Miałem to samo bo sciągałem przez klienta z wyłączonym torrentem. Potem skasowałem folder updates i włączyłem torrenta. Śmiga :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Pier*** bete cały czas zajete, dzis rano wstalem o 4 wstalem i kur** jestem 3 243 w kolejce -_- lolz

Ja wczoraj jak sie logowałem to byłem 10k w kolejce. Wracam za jakiś czas a tu zalogowany^^. Przetestowałem sobie 121, E4 i wyłączyłem bo nudno.

76561198001815076.png
Opublikowano

Żeby wbić na tego testa trzeba poświęcić 15-30 minut klikania ... connect

Wiec lepiej jeb*** ta bete bo i tak gowno Ci to da, moze pograsz troche ale potem bedziesz chcial w co innego pograc to to wylaczysz i od nowa wszystko ;- .

Na ostatniej becie bylo o wiele lepiej, na luzie sie zalogowales .

Opublikowano

To nie zależy od tego jaka beta tylko zależy od tego ile ludzi w tym samym czasie jest na serwerze, serwer nie może być przeciążony bo by wtedy lagował dlatego są kolejki ....

Opublikowano

a mi się za pierwszym razem udało być 6tyś wczoraj :) Jednak bardzo wolno szło... i tak po 1,5h wszedłem ;(

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Podczas logowania wyskakuje mi kominikat :
Failed to connect to the server . The server may be unavailable , or your network connection settings may be wrong .

O co może chodzić , internet mi działa bez zarzutu . Serwer jest wogóle online ???

sigfinalm3dium.png

Opublikowano

Podczas logowania wyskakuje mi kominikat :

Failed to connect to the server . The server may be unavailable , or your network connection settings may be wrong .

O co może chodzić , internet mi działa bez zarzutu . Serwer jest wogóle online ???

Serwer nie działa.

Opublikowano

8.6 aktualizacje ? Bo nie odpowiedziałeś mi na pytanie ;) ? Czy 8 czerwca :) , chodziło mi konkretnie kiedy mniej więcej , za 3 dni , tydzien, 2 tyg ?

sigfinalm3dium.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...