Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Pytanie ] Jakie postacię są wg was trudne i dlaczego ?

fristalio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry ale muszę wyśmiać ludzi którzy piszą ,że akali / fizz są trudnymi postaciami o.O

Jak dla mnie nie ma trudnych postaci. Dla większości trudną postacią jest orianna, cass, lee sin ale tak naprawdę to kwestia nauczenia się rzucania ss i WYCZUCIA przeciwnika.

A to bardziej zależy od umiejętności gracza niż od postaci.

A jak chcecie sprawdzić jakie postaci są trudne do gry to polecam kliknięcie na jakąś z nich w grze i zobaczenia jaki jest fioletowy pasek trudności

Opublikowano

Sory, ale nie da sie tego nie zhejtować, Akali to trudna postać? WTF? To chyba najłatwiejszy champion w grze, 0 skillshotów, energia jej się praktycznie w ogóle nie kończy, napierdalasz losowe klawisze i masz pente,błagam cie... Trudny to może byc Malzahar, zero CC, zero escape systemu, 2 skillshoty z którego jeden jest trudny do trafienia, ten champ stawia na full DMG, ale Akali? Ja jebie, nie odpalaj Doty 2 nigdy bo się chyba załamiesz.

malzahar 0 cc.... Wyjdź

@top

wedlug mnie tf jest trudny ze wzgledu na rzucanie Q poniewaz przeciwnik latwo moze to ominac oraz wybieranie karty na W

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

no nie syndra trudna ,ult na adc +q nie zyje ,no wielce mi trudna ,mechanika oriany i karthusa nie jest trudna

lee nie jest latwa postacia ,zeby grac tak by w late co kolwiek robic

varus takze ,wydaje sie latwy a wieksza nim nie umie grac

­

Opublikowano

Z trudnych z mechaniki to napewno Syndra, by nią dobrze grać potrzeba sporo treningu :)

Opublikowano

Dla mnie Twisted Fate. Za cholerę nie mogę go ogarnąć, przeciwnik łatwo może uniknąć Q, jak picknie się kartę na stuna, to uciekają i nie ma jak jej użyć. O dziwo na ARAMach jeszcze sobie radzę, ale jak na mój mózg jest za trudna.

Opublikowano

Akali to trudna postac, trzeba umieć robic kombinacje skilli, trzeba pamiętac o a. ataku, bo to zwieksza skudecznosc combo.

akali? nią nawet nie trzeba umieć grać 1 moja gra nią była bardzo dobra około 10/2 .

Według mnie syndra ciężko ją opanować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...