Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Portal MC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Miałem chwilkę czasu, to zrobiłem sobie portal o Minecraft (Tak w 5h) wraz z Możliwością grania właśnie w Minecraft'a przez przeglądarkę

Jak na razie to są tak takie funkcje:

1. Newsy
  2. Rezerwacja Nicku
  3. Komentowanie Newsów
  4. Oczywiście możliwość grania w MC przez stronkę
  5. Dodawanie Serwera do Polecanych
  6. Sprawdzanie Statystyk Online
  7. Czatowanie z innymi Graczami
  8. Sprawdzanie listy Graczy

W przyszłości zamierzam bardziej to rozbudować, dodać Ocenianie Newsów, jak i Panel Admina wraz z Panelem Gracza (Edycji Zarezerwowanego Konta)

A Tutaj oczywiście Link do stronki:

http://freeminecraft.ugu.pl

Jeśli macie jakieś propozycję to bardzo proszę aby podsunąć mi je pod Tematem, będę wdzięczny! :)

Pozdrawiam!

Ps. Proszę nie oceniać Grafiki, będzie ona zrobiona gdy strona będzie Działała w 100% i nie będzie miała Bugów!

Opublikowano

Wiem, że przyczepiam się do szczegółów, ale jak tam masz "Co poszukujesz?", to poprawnie gramatycznie by było "Czego poszukujesz?".

Opublikowano

@up Serio? :) Jak znajdziesz jakieś Bugi to wypisuje je na PW,

@Frezer212 Fakt, lepiej gdy następnym razem będę robił stronę ze słownikiem w ręce ^_^

@Kaś Strona od podstaw, tak jak wszystkie inne, zostawię na ugu, bo miałem na cba, lecz transfer mi ścinał, i ftp nie do końca działało... Może kupię na xaa, i tak wszystko będę stawiał :)

Opublikowano

@up and @2xup Ciesze się, że wam się Podoba, proszę aby oceniaż System, a nie grafikę, ponieważ moim zdaniem lepiej odje*** Najpierw system potem grafikę ;)

Muszę dodać Panel Admina, System Banów IP i Nick, a także Edytowanie Permisji na Nick, może zrobię nawet Launcher który będzie współpracował ze stroną! :)

Opublikowano

Wszystko pisaliście sami od zera? Jeśli tak to ładna strona, zmieńcie hosting bo ugu ssie i ma reklamy. Przejrzysta, jasna, ładna.

Pisałem* <3

@up Update 3.0 :) Tu masz pełną listę zmian: http://www.mpcforum.pl/topic/892173-tut-darmowy-minecraft-no-premium-w-przegldarce/

Bardzo ciekawe, chętnie zobaczę jak to się jeszcze rozwinie :)

Ja mam czas, lubię sobie od czasu do czasu poświęcić 3h na dniu z przerwą 3h aby coś napisać, przeważnie w 1h analizuję kod, tzn. patrzę co muszę dodać, co zmodyfikować, potem 3h myślę w spokoju jak to zrobić, potem w godzinach wieczornych od 18 do 20 wszystko realizuję, no i na koniec o 20 Uploaduje Bazę wraz z Plikami ;)

Opublikowano

@up Dzięki! <3

@topic Widzę ogromny błąd :unsure: Gdy loguję się na Serwer to mam Nick 'Player'... Chyba muszę trochę popracować, tylko problem w tym że mnie w domu nie ma 8S

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Portal MC
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...