Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowa mapa! Howling Abyss

SuckMyLegO_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa graficznie prezentuje się ok, szkoda tylko że coś w rodzaju kolejnego AraM'u - nie lubię kilku map o tej samej strategii, dzieli graczy o tej samej taktyce.

Najlepsze to, że remake'ują Trundle'a i Sejuani + tą zimową mapkę wtedy kiedy zima teoretycznie powinna dobiegać końca :)

Opublikowano

Pieprzycie wszyscy glupoty... nie tka latwo zrobic mape z nowa jungla 5v5 itp itz zeby byl dobra i dopracowana, nawet nie zdajecie sobie sprawy ile poprawek przyjelo na klate SR od czasu wyjścia lola... Na dodatek do teraz nie moga zbalansowac tej mapy (zmiany w jungli) wiec nie pierdzielcie ze latwo zrobic mape... Malo wam? Macie 3v3 piekne, swietne, nowe, Dominion, Aram-y i sr 4 mapy 112 championow i wam sie nudzi... Powiem tyle, ja od poczatku lola gram tylko i wylacznie sr, nie lubie aramow ani 3v3, zagralem na oko ~3k gier na sr i nie mam dosc, ta mapa jest genialna i drugiej takiej nie bedzie

Opublikowano

@2up

Nikt nie napisal, ze jest latwo, lepiej jest marudzic, ze to tyle roboty i lepiej nic nie robic czy zaczac powoli cos planowac? Nie pieprzymy glupot tylko wyrazamy swoje zdanie i dyskutujemy, pomysl ttroche zanim cos napiszesz. Ty wyraziles swoje? Ok, ale nie mowimy, ze glupio pieprzysz, kazdy mysli inaczej, tolerancji troche, wysluchaj co inni maja do powiedzenia a nie od razu krytykujesz ich zdanie.

1377440917-U253647.png

Opublikowano

A ja mam pytanie ;d Nieraz na filmikach na yt mogę spotkać SR ale wersje zimową a tera znie wiem jak na tym zagrać ;d

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Jak jest 5vs5, a Karthus używa ulti, to są zawsze lagi. Nawet na dobrym koncie i necie.

Ja mam komputer z 2008r. i nie mam żadnych ścin przy ulcie karthusa, ba, nawet nie mam jakiegokolwiek spadku fps.

A ja mam pytanie ;d Nieraz na filmikach na yt mogę spotkać SR ale wersje zimową a tera znie wiem jak na tym zagrać ;d

Wersja zimowa SR była kiedyś dostępna, jednak zrobili wizualny update SR i tamta mapa się nie nadaje, a że im się nie chce zrobić jej od nowa napisali że nie będzie już dostępna zimowa wersja SR.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...