Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowa mapa! Howling Abyss

SuckMyLegO_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajciee! Mam kilka informacji o nowej mapie, nazwanej Howling Abyss.

Zdjecia:

http://www.fordemacia.com/wp-content/uploads/2013/03/Howling-screen-select.png

http://www.fordemacia.com/wp-content/uploads/2013/03/Howling-ingame-zac-3.png

http://www.fordemacia.com/wp-content/uploads/2013/03/Howling-ingame-zac-2.png

http://www.fordemacia.com/wp-content/uploads/2013/03/Howling-ingame-zac.png

Mapa podobno dostepna na PBE. Praedopodobnie jest to mapa niestety 1vs1. Jesli macie jakies info piszcie nizej.

zrodlo to fordemacia.com

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Leee... to nie ogarnąłem, przepraszam w takim razie... jak cos to mozna usunac temat. Ale moze komus se info przyda :P Ale teraz pewnie fala hejtu, ze juz stare.

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Ale po co, lepiej napieprzac nowymi championami i skorkami w ryj, przeciez wszyscy sie ciesza... Nowy interfejs, mapy, grafika, moze w koncu jakies duze zmiany? Eh ale przeciez na tym nie zarobia to lepiej robic skiny... szkoda.

1377440917-U253647.png

Opublikowano

@2xup a ja bym wolał jakąś mniejszą mapę ale żeby mogło na nią wejść więcej osób np mapa trochę mniejsza od TT i teamy 8x8, każdy team zaczyna z 99999999golda, kupuje wszystkie przedmioty, jest odliczanie i zaczyna się teamfight, gra się BO1,BO3,BO5 i jest fajnie.

Opublikowano

A jak oglądacie mecze to też wam się nudzi boisko i przydałoby się inne? Zobaczcie dodano dominion -mało osób tam gra. Teraz mapa do ARAM'ów i już się wam niepisana bo to bo tamto... Tylko narzekać potraficie? Gdyby było 10 różnych map to kolejki byłyby po 5 min lub nawet więcej. Poza tym wymyślanie taktyk itd.

Opublikowano

@up w 100% się z tobą zgadzam. Nie zapominajmy o TT ( 3 vs. 3), jednak uważam, że Summoners Rift nigdy mi się nie znudzi :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

Ja także gram przeważnie 3x3 rankedy a dominion służy mi do odstresowanie się po solo q. Stare dobre sr jest dobre. Zmiana mapy? Z tego co sobie przypominam to była 3x3 i ciągle ludzie narzekają. Tak więc cieszcie się że dostajecie nowe skórki, postacie i inne nowości. Jest to gra free 2play więc czego wy do za przeproszniem cholery wymagacie?

Opublikowano

@up Cholery* -.-'

Bo sporo osob chce 5vs5 a nie mniej, poza tym wiecej osob gra na SR bo wiecej kasy, wieksza mapa, dlatego tyle ludzi narzeka na TT, takie jest moje zdanie, pozdrawiam.

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Ale wydaje mi sie ze powinna byc jeszcze podobna mapka 5vs5 do rankedow, jak ktos zagral np. 500rankedow to 5vs5 summonerf rift moze mu sie znudzic ;)

Dobrze by bylo tez gdyby dodali rankedy do dominionow :) wtedy sam zaczal bym grac w dominiona, a tak nikt nie gra w dominiona bo wlasnie nie ma rankedow i sie szybko nudzi .

sstwc.jpg

Opublikowano

A ja chciałbym mapę tak np. 8vs8 :D Mogłoby być fajnie. Tylko że są większe szanse że się feeder trafi w teamie..

A ja 50vs50

Mapa juz jakis czas temu byla na pbe ale ja chyba wylaczyli, fajna sprawa

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

@up gdyby był teamfight lub taki karthus to by Ci się komputer sfajczył..

mapa o wiele przyjemniejsza od poprzedniej :)

Opublikowano

Mapa przyjemniejsza o wiele, ale jak dla mnie to strasznie tam laguje. fajny jest efekt niszczenia wież. A aram to świetny tryb, nie będzie trzeba szukać pół godziny customa żeby zagrać arama. Zawsze to coś nowego, komu się spodoba top będzie grać, kto nie polubi to będzie grał do usranej śmierci na sr.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up gdyby był teamfight lub taki karthus to by Ci się komputer sfajczył..

mapa o wiele przyjemniejsza od poprzedniej :)

Jak jest 5vs5, a Karthus używa ulti, to są zawsze lagi. Nawet na dobrym koncie i necie.

A ja 50vs50

Mapa juz jakis czas temu byla na pbe ale ja chyba wylaczyli, fajna sprawa

Musiałbyś mieć 50 postaci, żeby na tym grać, bo tak to by ci postać zajęli.

A co do tematu, to powinni dodać jakieś nowe mapy. Bo w tej chwili to dodają tylko nowe postacie. Mogliby też dodać jakiś inny tryb niż dominion i klasyczny.

Fajne by mogło być każdy na każdego.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Są tam fajne wieze z ciekawymi efektami podczas jej niszczenie, ale niestety kolejna mapa na nudne aramy :P

Cooooooo..? Od kiedy aramy są nudne... Moim zdaniem są one najlepsze bo tam właśnie człowiek może nauczyć się skilla grając każdą postacią nie wybraną przez siebie tylko losowo przez system. To właśnie nie jest nudne, a wręcz przeciwnie - wyjątkowe bo gdyby przecież gdyby każdy mógł wziąć blind picka może sobie iść na Summoners Rift.

Sam z niecierpliwością czekam aż wprowadzą nową mapę na live i zrobią queue jak na normale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...