Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Item Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MUSIAŁ mieć passy do bazy danych... jaja sobie zrobił mówiąc że tylko ot tak wklepuje co chce i ma...

ten koles ma naprawdę IH

Gravity - tutaj wszystko jest możliwe ;), może na prawdę ma dostęp do bazy i napisał tego tzw. ItemHacka, który łączy się z bazą uaktualniając jakąś tabelke ;).

Ale już otrzymałeś różne odpowiedzi, do czego teraz chcesz dojść???

nie ma dostępu do bazy danych

Już chyba wiem jak to zrobić. jak wrócę ze szkoły to popracuje

Ludzie jak macie mi pisac takie denne komentarze zeby nabic posty to wogole nie zagladajcje do tego tematu niedowiarki.

Screeny

www.mpgh.net/forum/attachments/431-microvolts-hacks/159118d1365033977-god-weaps-player-2013-04-03_00004.jpg

www.mpgh.net/forum/attachments/431-microvolts-hacks/159119d1365033979-god-weaps-player-2013-04-03_00005.jpg

www.mpgh.net/forum/attachments/431-microvolts-hacks/159120d1365033981-god-weaps-player-2013-04-03_00002.jpg

www.mpgh.net/forum/attachments/431-microvolts-hacks/159121d1365033983-god-weaps-player-2013-04-03_00003.jpg

www.mpgh.net/forum/attachments/431-microvolts-hacks/159122d1365033985-god-weaps-player-2013-04-03_00001.jpg

Te bronie sa platne bo za jedna musisz wydac 100-200 zl zeby zebrac kupony...

więcej niż 100 200 zł

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

ludzie on miał wtyki u moda ... znam te gre i wątpie,że wchodzi sobie i wybiera co chce ...

Jeśli grasz tą gre to niewidzisz na screenach że ma IH bo to niemożliwe żeby mieć na 1 lvlu wszystkie God bronie

Gravity - tutaj wszystko jest możliwe ;), może na prawdę ma dostęp do bazy i napisał tego tzw. ItemHacka, który łączy się z bazą uaktualniając jakąś tabelke ;).

Ale już otrzymałeś różne odpowiedzi, do czego teraz chcesz dojść???

Niewiem może pomógł by mi ktoś zrobić takiego IH
nostaleh.png
Opublikowano

Wystarczy ze to bedzie zwykly bug gry ktory pozwala na zrobienie tylko tego itemku

Takie gry online w przegladarce zawsze maja bugi i beda miec, a ten kto zna buga nie napisze do supportu ze zna buga

W grze przegladarkowej jest mozliwy taki item hack tylko trzeba go zrobic i wykorzystac bugi gry bez pasow do bazy lub luki by dostac sie do bazy

Opublikowano

Wystarczy ze to bedzie zwykly bug gry ktory pozwala na zrobienie tylko tego itemku

Takie gry online w przegladarce zawsze maja bugi i beda miec, a ten kto zna buga nie napisze do supportu ze zna buga

W grze przegladarkowej jest mozliwy taki item hack tylko trzeba go zrobic i wykorzystac bugi gry bez pasow do bazy lub luki by dostac sie do bazy

Microvolts to nie gra przeglądarkowa...

Czytaj powyższy post temat rozwiązany.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Microvolts to nie gra przeglądarkowa...

Czytaj powyższy post temat rozwiązany.

Aha ok to nie ten sam koleś .... Bo on nie ma konta na mpgh..... :|

nostaleh.png
Opublikowano

Aha ok to nie ten sam koleś .... Bo on nie ma konta na mpgh..... :|

Tak ale to ta metoda. Jak sie znasz na kodzie gry mv to zrób sobie IH powodzenia xD

Ja spróbuje ale wątpię w powodzenie moich działań.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Wiem już jak za pomocą wpe dodać sobie bronie z shopu za pomocą wpe.Jak masz dobrego bypassa to moge spróbować zmienić to na inny pakiet i może dostane inną broń

Bo jak wysyłasz raz ten pakiet to dostajesz broń do eq

nostaleh.png
Opublikowano

Wiem już jak za pomocą wpe dodać sobie bronie z shopu za pomocą wpe.Jak masz dobrego bypassa to moge spróbować zmienić to na inny pakiet i może dostane inną broń

Bo jak wysyłasz raz ten pakiet to dostajesz broń do eq

To też wiem pisałem o tym kilka postów wyrzej. Większym problemem jest zedytowanie pakietu tak aby otrzymać broń którą chcemy, prawdopodobnie jest to niewykonalne lub praktycznie nie wykonalne ;D.

2vnrryq.png

2974969666.png

Admin Cienia
Opublikowano

Skoro wszedł raz żeby "stworzyć" tobie ten item, to teraz może wejść i drugi i zabrać gratisy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Może zdobył to wcześniej i teraz jakoś to kopiuje a kopiowanie jest możliwe w MMO ogólnie rzecz biorąc to bardziej realny sposób niż tworzenie przedmiotu :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...