Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak aktywowac item?

DamianXIX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakos sie wciagnac na tyle nie moge zeby dalej grac misje te same : zabij xxx mobow wrocic idz wydrop przynies itd itd itd. Moze jeszcze pogram ten 30 wbije chociaz wybiore master klase i moze sie znowu wciagne ;p

Opublikowano

Swieta prawda :) fajnie gdyby kiedys oficjalnie wyszlo po polsku wiesz taka wersja europejska w tym polska ;p chociaz cieszylbym sie gdyby po angielsku taka wersje dali :D

a zmieniajac temat jaki item jest lepszy ? mam zalozona "rzadka" zbrojke a droplem legendarna ? :D

Opublikowano

Rzadki ma : zwieksza atak fizyczny o 6 ; zwieksza sile o 1 ; increases hit rate by 53
a Legenderny : zwieksza szybkosc ataku o 3% ; zwieksza sile o 6 ; zwieksza obrone do 3 ; increase hit rate by 2 i ten ma art.zly

rzadki ma atak 72 a legenderny atak 62

Opublikowano

Jeszcze mam jedno pytanie :p jak odslonic mapke bo jak naciska "M" mam tylko szaro w kratke wczesniej bylem u gostka Buu i mi odslanial po kawalku teraz jestem na mapce 21-30 i nie mam nic odslonietego

Opublikowano

Sco sluchaj bo gram tym humanem i teraz kolesia spotkalem co mi tlumaczy niby ze nie warto ta klasa grac bo za slabe pozniej ; / a ja nie wiem od nowa mi sie za bardzo nie chce zaczynac ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...