Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak aktywowac item?

DamianXIX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie dostalem item z misji daje on bonus 75% szybkosci ruchu ale nijak nie moge go uzyc lezy w eq szybkosci nie przybylo a czas leci bowiem jest on na 24h . Prosze o pomoc : )

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o dzieki bardzo :D a jeszcze mam jedno pytanie ta butelka do zwierzaka co mu exp daje to jest na troche aby ? bo kupilem 60k wydalem 3.4k expa wbilo mu i nie idzie dalej ;p

Opublikowano

Dzięki juz mu wiecej nie kupie myslalem ze to chociaz mu ten jeden pasek wbije ale lipa ; / dobra spadam wbijac lvl :D

Miłego expienia i jakbyś miał jakieś pytania to pisz w dziale ;)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Sco znowu mam problem z jedna misja w grze .. Taka z dinozaurami mialem im jajko ukrasc i je mam na plecach a ciagle mi karze do gniazda isc i je zawinac ; /

Opublikowano

Fajnie przyzwalem smoka dostalem eq bez rekawiczek misje ktore mialem prawie wszystkie byly w tej wiezy w tym jedna na czas ktorej nie zrobilem bo nie wiedzialem ze odlicza ;p zostal mi jakis mis panda ze szczotka ktory wielkie dmg razem z pupilkami nawala ... Podejrzewam ze teraz misje od nowa zeby zbierac kule i tak w kolko ? ; /

Opublikowano

Teraz kule będziesz zbierać kiedy będziesz chciał bo już misji z nimi nie ma a jak przyzwiesz smoka i kule uzbierasz to możesz buffy wybrać lub eq lub ssj.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

No w sumie nie potrzebne ;p nie wiem jakos mi sie nie bardzo chce juz grac ; / bylem ciekaw tych kul co dostane i tak jakos sie zniechcecilem ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...