Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek Global

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Najszybciej zarobić z małym lvl? chodzi mi tu o mały lvl zebym nie musiał expic do np75lvl.

Może ktoś ma jakieś pomysły ? nie musi być to jakaś wielka kasa ale żeby w miare dobrze szła :D

Opublikowano

Polecam

metin2mod.tk

wbijasz botami 30 lvl(ilosc botow zalezna od Twojego kompa) i siedzisz na malzach przez ok tydzien. Spokojnie dzieki temu zarabiasz na niezłe eq;)

Opublikowano

Wbijasz 35, robisz boja i metki w m2.

To chyba najlepszy zarobek na tym lv.

Jeszcze powiem ci, że ładnie idzie się dorobić kupując coś taniej, a następnie sprzedając drożej.

Można się tak ładnie dorobić, ale do tego potrzebny wkład.

Opublikowano

Jak zaczynasz na s26 to kup te najtańsze sm'y i przepustke potem leć do V2 i zbieraj te śmieci na 54 lv+

Opublikowano

Jak zaczynasz na s26 to kup te najtańsze sm'y i przepustke potem leć do V2 i zbieraj te śmieci na 54 lv+

a moge nawet z 1 lvl// ?? a póżniej te smieci sprzedawać czy co z nimi robić ?

Opublikowano

Najlepiej zarobić szybko to pobrać Camer Moda :) Ustawić 2x boty żeby expiły do 30lv . Następnie pobrać fishbota i tego jednego bota ustawić aby łowił ryby a drugiego ustawić w m2 aby dropił np kwałeki klejnotu i fms (chodzi mi aby go ustawić w tym obszarze gdzie respi się best.łucznik czy best.specjalista :) ) Drugi sposób jest to nabicie samemu 35lv zrobienie boja i jakiegoś eq i latanie na metki w m2 :D

c2f3ed01de77.gif

Opublikowano

Polecam metin2mod.tk wbijasz botami 30 lvl(ilosc botow zalezna od Twojego kompa) i siedzisz na malzach przez ok tydzien. Spokojnie dzieki temu zarabiasz na niezłe eq;)

myślałem o tym ale troche mi ta opcja nie pasuje;/

A co do moda to sie bawiłem na modzie wybiłem 25 lvl i dostałem bana;p pełno ludzi lata tam i nie ma spokojnego miejsca;/ i co druga osoba widze ze jezdzi na modzie;/

Opublikowano

ja polecam inny sposób.

Wbij 20 lvl i idź do Imha i drop fms'y i riby.Następnie je sprzedawaj.

A jeśli potrzebujesz odrazu dużo kasy to rób wszystkie misje oraz zdobywaj księgi misji ( dzięki temu zarobisz trochę kasy na ulepszenie swego EQ a następnie możesz dropić itemy i szybciej wbić konkretny przez cb poziom)

mca.png

mca.png

Opublikowano

Polecam ci wbicie 30 łowisz jakes 3 małze kupujesz fms-a +0/1 i jedziesz do bronmistrza ulepszasz do +8

Wbijasz 35 lv Na bo moze jakies zabki dropną i sellasz i kupujesz bodzia i ulepszasz fms-a

Jak masz jakis kolegów to poproś zeby ci pomogli na boja i na metki 35 :]

Opublikowano

Następny jeszcze sposób jest to nabicie 20-25lv i doropienie medali konnych lub dropienie na ezo ribów +0 i sprzedawanie ich lub zabawa z kowalem i ulepszanie ich do +7/9 i też sprzedarz :D

c2f3ed01de77.gif

Opublikowano

a moge nawet z 1 lvl// ?? a póżniej te smieci sprzedawać czy co z nimi robić ?

Od 11 lvl jest tp o ile mnie pamięć nie myli

Opublikowano

myśle nad medalami konnymi,rybkami, i ten pomysł na v2 jest ciekawy:)
Ale co mam zrobić z tymi zeczami nA v2?/ da sie je gdzies tam sprzedac ?? czy cos??

Opublikowano

Zarabiaj stopniowo czyli jak zaczynasz gre idź dropić na metiny 5 - 15 lvl. Gdy już zarobisz troche kasy na itemy ~30 lvl i potem robisz na 35 boja i bijesz metiny w m2 aż zarobisz na kolejne eq na wyższy lvl.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Zarabiaj stopniowo czyli jak zaczynasz gre idź dropić na metiny 5 - 15 lvl. Gdy już zarobisz troche kasy na itemy ~30 lvl i potem robisz na 35 boja i bijesz metiny w m2 aż zarobisz na kolejne eq na wyższy lvl.

Hmm czyli normalna gra z naciskiem na metki:D dobre, ale ja nie chce expic tej posatci na wyższy lvl:)

Ale prosił bym was zeby ktoś odezwał sie na tym temacie http://www.mpcforum.pl/topic/906399-nie-mog-zaoy-konta/ bo nic mi z tych pomysłow jesli konta nie mogę założyć:/

Opublikowano

Pobierasz Moda, stawiasz expbota w m1, po dobiciu 20lv idziesz do M2. Ulepszacze i reszte dropu sprzedajesz..

Masz 30lv, stawiasz FB

To dobra opcja. Dodatkowo masz zmianki, dodania i inne przedmioty ze skrzynki uczucia

Opublikowano

15lvl, eq +6 i ustawiasz KamerModa na szukanie metinów. W jeden dzień można kilkanaście kk zarobić z KU i KD

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Lepiej wbic 20 lvl isc dropic fms i riby . I robic u kowala na + 8 a pozniej bodziem na +9 . Jak ci wejdzie sprzedajesz . Na tym idzie sie dorobic jesli masz szczescie

BUM

Opublikowano

Polecam wbic 35 lvl i na metki w sohan

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Polecam iść na 10-12 lvlu na przeklęte podropić albo na 20lvl na besty w dolinie.

Na 25 najlepiej dropić medale.Na 35-45 dropić leki z +

Zapraszam do mojego chomika http://chomikuj.pl/MoCnYy

Znajdziesz tam:-Gry PC/PSP/PS2/PS3,Filmy od A do Z,Igrzyska olimpijskie,Systemy operacyjne,i wiele wiele wiele wiele więcej.Zapraszam !!!!

Opublikowano

dziekuje wszystkim za odpowiedzi:) jak ktoś by miał jakiś pomysł to proszę pisać, jeśli uznam ze jest dobry to dam lajka:) ii prosze o nie spamowanie takimi samymi "pomysłami", zanim coś napiszecie to prosze przeczytać kto?co? pierwszy napisał:)

Polecam iść na 10-12 lvlu na przeklęte podropić albo na 20lvl na besty w dolinie.

Na 25 najlepiej dropić medale.Na 35-45 dropić leki z +

mam dociebie pytanie, kiedys dropiłem na przekletych, gdzies kiedys dawno i juz ledwo pamietam:) mozesz cos wiecej powiedziec?? nawet na pw?? dam 5 w profilu i lajki:D

Opublikowano

Łowienie na fish bocie, na najnowszym serverze najlepiej, 23-6 rano a później 8-11 (Pon-pią)

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...