Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę założyć konta

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem iż nie mogę założyć nowego konta;/

-wpisuje login( zielona fajka sie pokazuje ze jest poprawny)

-wpisuje emali (tez zielona fajka)

-wpisuję hasło z 5 zasadami które teraz Team Metina sobie zyczy

Akceptuje regulamin i klikam zarejestruj, a nad wpisanym hasłem pisze " *zasady hasła

i przy oknie z logowaniem pokazuje sie zielona fajka, a przy logowaniu i eamliu znikła;p

I mam jeszcze takie pytanie, czy jak dostaje sie bana to dostaje sie na konto, czy mozzna dostac tez na ip kompa? czy neta?

I chodzi mi tu o serwer Metin2.pl global:)

Ps. Np hasło Kornik12@ jest poprawne ??

Opublikowano

Nie bo zawiera '@'
I mam jeszcze takie pytanie, czy jak dostaje sie bana to dostaje sie na konto, czy mozzna dostac tez na ip kompa? czy neta? zalezy jakiego bana, możesz dostać bana na konto, a możesz na email i na konta z nim powiązane. Dlatego 1 konto 1 email polecam.

Opublikowano

Nie bo zawiera '@'

I mam jeszcze takie pytanie, czy jak dostaje sie bana to dostaje sie na konto, czy mozzna dostac tez na ip kompa? czy neta? zalezy jakiego bana, możesz dostać bana na konto, a możesz na email i na konta z nim powiązane. Dlatego 1 konto 1 email polecam.

Zależy to też od tego ile razy Cie złapią na łamaniu regulaminu :-)

Opublikowano

pierwszy raz w zyciu dostałem bana w metinie, i przy zakładaniu konta uzywam innego emalia ale tego samego loginu;p

a co do "@" jest ona dozwolonym znakiem specjalnym wiec nie wiem co wy piszecie;/

Opublikowano

juz jest oka, konto założone. A dlatego nie mogłem założyć ze login musiałem zmienic, zmyliło mnie to ze jak napisałem login to obok loginu pojawiła sie zielona fajka ze login poprawny ( ale nie napisali ze zajety) nie było zadnego komunikatu ze nie trzeba zmienic login tylko ze hasło jest zle wpisane;p

Temat do zamkniecia:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...