Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie

Pan Filip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Nie chce hejtów, czy trolli w tym temacie.

Może będzie to troche filozoficzny temat, marzycielski, ale czemu nie...

Co wy myślicie o życiu? Co z nim zrobicie? Co ono zrobiło z wami? Co wy zrobiliście dla niego?

Ja sądzę, że z życia nie można żartować, czasami sobie myślę - dlaczego taki jestem, dlaczego jestem takim skurwielem bez serca, dlaczego jestem chamem, dlaczego nie mogę być dobry i pomocny, dlaczego nie mogę się uczyć dobrze, dlaczego nie mogę być wysportowany, dlaczego nikt nie może tego naprawić...? Problemu nie da sie naprawić jeżeli jesteś częścią problemu... Ostatnio moja koleżanka się pocięła... przeze mnie, kur*a, MOJA NAJLEPSZA KOLEŻANKA, KOLEŻANKA, KTÓRĄ KOCHAM. Albo dlaczego jestem dla kogoś nie miły? Po ch*j mi to... Najprawdopodobniej pójdę na jakieś studia związane z marketingiem, ale jak wiadomo najlepsi zaczynają za młodu, więc czas zacząć robić coś teraz.

Pewnie większość z was tak jak ja, chodzi jeszcze do gimnazjum i teraz mówię do gimnazjalistów nie do gimbów...

Czasami płaczę, że jestem taki słaby, taki ch*jowy, nie wiem jak to wszystko wziąć w ręcę, tak wiele haczyków, nie wiadomo, za który pociągnąć.;c

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Ja czerpie z życia to co najlepsze i jestem zadowolony :)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nigdy nie zastanawiałam się nad sensem życia i tego nie zrobię. Wiem bowiem, ile strasznych rzeczy do mnie dotrze. Chociaż.... w sumie o jednej myślę. Dobija mnie fakt, że po skończeniu liceum, a później jakiś studiów będę przez resztę swojego życia pracować. Z drobnymi przerwami. Paranoja. Jeszcze gdyby była to praca, która będzie mnie w jakimś stopniu interesowała.

Co życie zrobiło? Na pewno nie raz dało mocnego kopas w dupas, bo człowiek to tylko człowiek i zdarzy mu się czasami zapomnieć, że nie powstał w celu destrukcji siebie nawzajem. A co planuję? Żyć chwilą, cieszyć się tym, co mam, bo większość rzeczy (mówię ogólnikowo, żeby już się nie rozdrabniać) jest ulotna. Nie chcę tracić żadnego dnia na marudzenie, narzekanie, czy użalanie się nad swoim ciężkim losem. Wiele chciałabym zmienić w sobie, w niektórych ludziach, a nawet w świecie. Ale pozostało mi zaakceptować wszystko tak, jak jest i odnaleźć jakieś pozytywne aspekty tego wszystkiego. :-)

Także, reasumując - pamiętajcie. Mamy jedno życie i niech każdy je przeżyje tak, żeby na łożu śmierci mógł powiedzieć, że niczego nie żałuje! :)

Opublikowano

Ja dziś się czuję równie kiepsko jak Ty, autorze tematu. Mam dzień nienawiści do wszystkiego. Niestety zdarza się to za często i od niepamiętnych czasów zmagam się z tym problemem. Lepiej obudź się teraz, póki jest na to czas, bo mam wrażenie, że mi już niepoprawny sposób myślenia wszedł w krew i nie ma żadnej siły, która by mnie zmusiła do obrania innego kierunku. Jeśli uważasz, że powinieneś się zmienić - postaraj się to zrobić.

Szczerze zazdroszczę ludziom, którzy potrafią się cieszyć z życia. Niestety ja powinnam na drugie imię mieć "pesymizm". To bardzo przykre, gdy człowiek myśli, że przegrał nim nawet jeszcze porządnie nie zaczął. Zawsze przewiduję dla siebie opcję najgorszą z możliwych i wpajam sobie, że i tak się nic nie uda. Mogłabym się tak rozwodzić i marudzić jeszcze dużo dłużej, ale i tak nikt nie chce tego czytać. Niemniej jednak... cieszę się, że powstał ten temat i mogłam napisać powyższe zdania, które we mnie od wczoraj siedziały.

#don't care

Opublikowano

Sorry, ale wtf? Po co założyłeś/łaś ten temat? Dla wypisywania swoich żali? Załóż sobie bloga, a nie tworzysz tego typu post. Pojęcie życia i jego istnienie jest kwestią tak rozległą, że na grubszą sprawę nie ma sensu do tego bardziej wnikać.

Opublikowano

@up twój post jest nie miły i obraża moje uczucia religijne. jednym słowem wypierdalaj.

dziękuje Naiko i Miyoshi za wypowiedź

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

życie, życie jest nowelą

Raz przyjazną a raz wrogą

czasem chcesz se powalić

ale nie masz do kogo

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Nic bardziej chujowego mi sie jeszcze nie trafiło niz zycie .

Masa kretynów ,pojebanców ,chorych zboczencow ,zabojcow ,dziwek .

A jak juz jest cos na rzeczy to okazuje sie ze do grona dochodza złodzieje ,fłszyce i pedały.

+ nie podoba misie aktualna droga ludzkosci (czyt pedaly , ldzie, ludzkie zachowania)

Opublikowano

Życie kazało mi mieć dostęp do internetu

dostęp do internetu kazał mi się tutaj zarejestrować

po rejestracji kazano mi się zalogować

po zalogowaniu kazano mi spamić

po spamieniu zacząłem na to inaczej patrzeć

po patrzeniu inaczej zauważyłem hrabie

dziś jestem bronym ,wkurwiam ludzi samym sobą ,kim jestem ,jaki jestem ,mam pasje i zainteresowania i mnie cieszy ,że jestem bardziej inny niż wszyscy

­

Opublikowano

Zawsze staram się korzystać z życia, niezależnie od humoru. Tu sobie pogram, tu posiedze na forumku, nigdy się nie nudzę :P

Lubię spędzać czas ze znajomymi, dążę do dobrej pracy na moim kierunku :)

Jak to mówił mój kolega przed poprawką do której się nie uczył

Trzeba myśleć pozytywnie

xD

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad wieloma rzeczami, dlaczego nie mogę być tym, tamtym. Dlaczego nie mogę mieć tego, tamtego. Wiele rzeczy mi się nie podoba w tym życiu, ale może tak właśnie ma być? Może są to rzeczy na które nie mamy wpływu, a zmienią się z upływem czasu? Nikt chyba nie potrafi tego wyjaśnić.

umrę to umrę

9amUS1C.png
Opublikowano

Życie w tych czasach, to ciężka ''praca''. Zero tolerancji, mało komu można ufać. Szczerze? Kiedyś było lepiej, bez tej technologi, teraz zero szczerej rozmowy. Życie kręci się wokół tego czy Anna Mucha miała dziś na sobie majtki, czy nie. Żyjemy w marnej ''imitacji'' życia. Ludzie doprowadzają do korupcji. A teraz mój ulubiony cytat z piosenki:

Nie jest łatwo pojąć nawet ,że co rano słońce świeci ,że świat będzie jakim stworzą go niepoczęte jeszcze dzieci.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ja staram się cieszyć każdym dniem. Jeszcze pare lat i nie będzie tak kolorowo.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Zycie to dar, ale to od człowieka zalezy w jaki sposob to wykorzysta. Uważam ze zycie, to pewna droga do celu, który dla wszystkich jest taki sam. Można isc na skróty, można wybrać drogę łatwiejszą drogę trudniejszą.. Czasem się zdarzy ze na swojej drodze spotkamy rozwidlenie i trzeba dokonać wyboru.. To wszystko tworzy z nas człowieka którym jesteśmy przez całą tą "drogę".

Opublikowano

Ja staram się cieszyć każdym dniem. Jeszcze pare lat i nie będzie tak kolorowo.

dokładnie

"nie znasz dnia ani godziny"~nwm kto to powiedział xD

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Ja ogólnie jestem człowiekiem który w szkole zawsze ma poczucie humoru, wtedy się niczym nie przejmuję poza matematyką(ojj jest trudna) :D Jedynym zmartwieniem jest to by znaleźć pracę w przyszłości, móc wyżywić rodzinę i godnie żyć to jest narazie takie moje największe zmartwienie nad któym mógłbym się zastanawiać i to dłuugo bo przecież nikt nie wie co nasz czeka w przyszłości :)

Opublikowano

Rozumiem, że moje życie to spam ;/ Bardzo miło mnie TheJeron78 potraktował. Nie będę się tutaj już wypowiadać.

//nie spamuj.

Opublikowano

Raz na wozie, raz pod wozem, tak bywa w życiu. Ja osobiście uważam że życie jest takie, jakie my je odbieramy, czego my przez nie doświadczamy i w jaki sposób to odmienia nasze poglądy.

Jakby to powiedzieć, jestem neutralnie nastawiony do życia ;)

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...