Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie

Pan Filip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie myśli na temat sensu tego bałaganu lubią nachodzić...

Czasem jest fajnie na te tematy rozmawiać, jeśli do rozmowy mamy osobę która ma wiedzę i jest inteligenta #geniusz.

Jak sobie sam rozmyślam nad życiem to nie ważne do czego dojdę, wniosek jest jeden, to jest życie... Ludzie od zawsze zadają sobie takie pytanie. Wiem że czymś takim nie zmienię tego wszystkiego, więc przyjmuję to do siebie, ale mimo to zawsze dążę do progresu (byle nie na pałę i nie kosztem innych) #next lvl.

Wszystko do nas wraca.

Opublikowano

Mam to na myśli, że czasami życie jest najwiekszą dziwką na świecie, taką, która sama wyrucha Cie w dupsko. Nie zawsze jestem zadowolony z tego co robię, mimo to, że robię to z własnej woli... Co o tym sadzicie?

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Mam to na myśli, że czasami życie jest najwiekszą dziwką na świecie, taką, która sama wyrucha Cie w dupsko. Nie zawsze jestem zadowolony z tego co robię, mimo to, że robię to z własnej woli... Co o tym sadzicie?

Robisz to z własnej woli, bo nie masz innych perspektyw/możliwości. Więc tak, czy inaczej robisz to, co w danej chwili jest dla Ciebie najkorzystniejsze, a to, co w rzeczywistości chciałbyś.

Opublikowano

Czasem po prostu trzeba zrobić coś na co się nie ma ochoty. Bo jak się nie zdecydujesz to stoisz w miejscu. W zyciu nie ma miejsca na patrzenie w tył.

Opublikowano

Czasem po prostu trzeba zrobić coś na co się nie ma ochoty. Bo jak się nie zdecydujesz to stoisz w miejscu. W zyciu nie ma miejsca na patrzenie w tył.

A czasami trzeba iść wszystkiemu na przekór i zrobić to, na co ma się ochotę, a niekoniecznie jest pochwalane przez innych. ;)

Opublikowano

W życiu trzeba mieć jakiś cel, żeby życie miało sens.

Czasami płaczę, że jestem taki słaby, taki ch*jowy, nie wiem jak to wszystko wziąć w ręcę, tak wiele haczyków, nie wiadomo, za który pociągnąć.;c

Każdy człowiek ma swoje słabości. Nikt nie jest mocny. Ale ze swoimi słabościami trzeba się zmierzyć.

Ostatnio wpadła mi w ręce książka niezwykłego człowieka, Nicka Vujicica. Podobno jest szczęśliwy ;].

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Podstawą życia jest plan , jak masz dobry plan reszta ci się ułoży sama , napoczątku pomyśl nad ogólnym planem twojego życia czyli - wykształcenie , to podstawa do pracy czyli 30% twojego życia , no i pieniędzy czyli drugie 30% twojego życia , musisz myśleć z wyprzedzeniem o jutro , zastanawiać się co będzie dobre dla ciebie i przyokazji dla innych , planować...

Opublikowano

śmiesza mnie ludzie który chca sie zabic bo mama nie kupila im nowego iphona 5, kurwa. takie jest zycie, są ludzie którzy mają lepiej ale i dużo gorzej lepiej sie cieszyc tym co mamy, niż tym czego nie mamy.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

A czasami trzeba iść wszystkiemu na przekór i zrobić to, na co ma się ochotę, a niekoniecznie jest pochwalane przez innych. ;)

Najwazniejsze jest by zrobić COKOLWIEK. A to czy to jest pochwalane przez innych to już dla każdego jest indywidualną kwestią. Mnie na przykład nie obchodzi co inni myslą o tym co robię.

Opublikowano

śmiesza mnie ludzie który chca sie zabic bo mama nie kupila im nowego iphona 5, kurwa. takie jest zycie, są ludzie którzy mają lepiej ale i dużo gorzej lepiej sie cieszyc tym co mamy, niż tym czego nie mamy.

jeszcze u nas tak tragicznie nie ma ,

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Eh, nikt nie zwrócił uwagi na mój kreatywny post

42

Po prostu bardziej się rozpiszę ;-;

Nie przejmuję się życiem, nie patrzę w przyszłość. Liczy się teraźniejszość...
Jak to mówią, pierdolnięty zawsze uśmiechnięty - staram się czerpać tyle radości z życia, ile mogę (zrobić przy no lifie przy kompie xD)
Nie lubię życia
Nie lubię ludzi
Ludzie powinni umrzeć
Ludzie nie mają prawa żyć
Rasa ludzka nie ma prawa bytu
Chcę, aby ludzie się nawzajem pozabijali
Jestem ateistą - nie mam w co wierzyć

Życie jest złe
Życie grozi śmiercią
Życie to smutek, cierpienie i ból
Chociaż zdarzają się rzeczy przyjemne
Niestety są nikłe
I ulotne
A ból pozostaje zawsze

LOL, CO TEN JA SIĘ ROZPISUJĘ ;-;

42

shoob.png

Opublikowano

Podstawą życia jest plan , jak masz dobry plan reszta ci się ułoży sama , napoczątku pomyśl nad ogólnym planem twojego życia czyli - wykształcenie , to podstawa do pracy czyli 30% twojego życia , no i pieniędzy czyli drugie 30% twojego życia , musisz myśleć z wyprzedzeniem o jutro , zastanawiać się co będzie dobre dla ciebie i przyokazji dla innych , planować...

Miałam plan na życie. Dość dobry, wydaje się, plan. Teraz, gdy jestem w zaawansowanej fazie jego realizacji, doszłam do wniosku, że to jednak nie jest to. Niestety jest trochę późno na zmiany. To czasami jest źródłem niesamowitej frustracji. Gdybym podeszła do życia bardziej spontanicznie, a nie wszystko planowała, to mam wrażenie, że byłoby zdecydowanie lepiej.

#don't care

Opublikowano

W życiu jest różnie. Raz są wzloty, raz upadki.

Po części zależy to od nas, a po części nie.

Starajmy się być w życiu jak najlepsi... Nie wiadomo ile potrwa, ja osobiście staram się je przeżyć tak, abym niczego nie żałował.

Nie chce się kłócić, lubię się pośmiać, spędzać czas ze znajomymi itd. Bo wiem, że mogę już następnego dnia ich nie zobaczyć :).

Wolę żyć chwilą niż z myślą o tym, co ma być za 5-10 dni, miesiąc, rok.

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Kwestia podejścia. Nie gadaj że czegoś się nie da, tylko trzeba samemu się postarać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...