Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jednostki naziemne

Toby_™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje że WT nie tylko doda same czołgi ale jakieś inne pojazdy typu. samochody opancerzone albo działa przeciw-lotnicze ;)

w dodatku bedzie można zobaczyc cały kokpit pojazdu a nie tylko celownik jak w WoT :unsure:

a ci którzy teraz grali w WoTa i beda grać czołgami w WT będą na luziku bo mają już opanowane to :D

P.S

ktoś mówił że można już grać takimi czołgami na zamkinietych testach.

czy to prawda?

Opublikowano

Mam nadzieje że WT nie tylko doda same czołgi ale jakieś inne pojazdy typu. samochody opancerzone albo działa przeciw-lotnicze ;)

w dodatku bedzie można zobaczyc cały kokpit pojazdu a nie tylko celownik jak w WoT :unsure:

a ci którzy teraz grali w WoTa i beda grać czołgami w WT będą na luziku bo mają już opanowane to :D

P.S

ktoś mówił że można już grać takimi czołgami na zamkinietych testach.

czy to prawda?

To nie prawda, z tego co wiem to jest tylko jedna beta.

Opublikowano

O boże wstyd mi dałem się nabrać internetowemu trollowi ;d

Dobra. Czołgi mają wejść między majem, a czerwcem z tego co wy tu piszecie. Teraz tylko czekać by zobaczyć jakie maszyny spotkamy w WT.

Opublikowano

PRZECZYTAJCIE TEN POST TO DOSTANIECIE SKONDENSOWANĄ W JEDNYM MIEJSCU WIEDZĘ NA TEMAT CZOŁGÓW W WAR THUNDER!

Ależ czytać ze zrozumieniem :) Tutaj macie drzewka czołgów do War Thunder'a. Są już dosyć długi czas. Czołgi ciężki,średnie,lekkie,pojazdy przeciwlotnicze,działa szturmowe,wozy opancerzone,artyleria oraz wyrzutnie rakiet i niszczyciele czołgów. Patrząc na drzewka można zauważyć czołgi zaznaczone kolorem żółtym/złotawym i czerwonym. Żółte to oczywiście premium, a czerwone to pojazdy, które być może się pojawią, ale nie jest to pewne za względu na to iż nie brały udziału w wojnie. Trzeba przypomnieć iż firma Gaijin skupia się tylko i wyłącznie na II Wojnie Światowej z tego powodu nie będziemy mieć takich wynalazków jak w World of Tanks. Pojazdy z pewnością nie będą miały także zmienianego uzbrojenia tzn. nie będziemy odblokowywali nowych dział, ze względu, że mają być to rzeczywiste odpowiedniki historyczne, bez wymyślanych projektów z deski kreślarskiej.

Jak wcześniej pisaliśmy, premiera oficjalna War Thunder'a jest ustalona w przybliżeniu na czerwiec. Jak zapowiedziała firma, wtedy chcieliby wprowadzić pojazdy naziemne. Jak na razie nie ma drugiej Bety na, której są pojazdy naziemne.

Co po ich wprowadzeniu? Są różne spekulacje i doniesienia. Nie wiadomo czy zostaną od razu wprowadzone do bitew razem z samolotami, czy będziemy po prostu osobno latali, a osobno jeździli. Kolega wyżej był ciekawy czy będzie "kokpit" w czołgach i mówił o systemie celowania. W jednym z wywiadów twierdzili,że będzie widok od środka czołgu, także z pewnością wielu sprawi to frajdę by poczuć się jak w prawdziwej maszynie wojennej, a nie jak w kawałku pudła przyjmującym strzały za zero. Jeśli chodzi o samą grę i celowanie to nie byłbym taki pewien czy umiejętności celowania z WoT'a tutaj pomogą. Patrząc na wielkość map (są ogromne dla jednostek naziemnych) tutaj będziemy mieli realistyczne odległości na jakich walczyły czołgi. Pamiętajmy,że pojazdy te w czasie II WŚ strzelały już z odległości ponad 1 kilometra. Przypuszczalnie, nie będzie tutaj żadnego idiotycznego zwężania kółeczka etc. Skoro będą też bitwy historyczne i realistyczne musi to być rozwiązane inaczej. Tutaj polecam symulator T-34 vs. Tygrys. I takie celowanie jak w tej grze, uznałbym za bardziej prawdopodobne. Ustawianie odległości itd.

Link do drzewek: https://www.google.pl/search?q=War+Thunder+tree+tank&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=CVljUevLJsTx4QTv5oGoAg&biw=1920&bih=945&sei=C1ljUeWSGsbl4QShr4Bw#imgrc=17Nslj_exkZDvM%3A%3B_H8N_L6EizHFNM%3Bhttp%253A%252F%252Fi50.tinypic.com%252F257224i.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.onrpg.com%252Fboards%252Fshowthread.php%253F214134-War-Thunder-Tanks!%3B1473%3B1062

Dobra mam nadzieję,że Wam się to przyda i powoli dotrze do Was kilka informacji na temat War Thunder'a ;) Mam nadzieję,że chociaż części z Was będzie łatwiej.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...