Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jednostki naziemne

Toby_™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

jest może podana już informacja kiedy zostaną wprowadzone jednostki naziemne?

Samolotami mi nie idzie.. sam 1 poziom samouczka przechodze 15min..

Opublikowano

Już są drzewka pojazdów teraz trzeba je tylko wprowadzić do gry :)

Myślę, że w najbliższych patchach możemy się już czegoś spodziewać.

Chociaż wiecie nie ma się na co nakręcać....

Opublikowano

gdzie znaleźć drzewko pojazdów?

Być może widział te drzewka:

http://img689.imageshack.us/img689/8671/zzglykq.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/9145/ndrm82e.jpg

http://img402.imageshack.us/img402/6569/pofcce2.jpg

http://img6.imageshack.us/img6/8518/ieviu8c.jpg

http://img13.imageshack.us/img13/6125/imagepngd.jpg

tylko te drzewka zrobił jakiś ruski gracz, który dał to na forum jako sugestia dla devsów.

Opublikowano

Odnośnie tych drzewek to fajnie że są tylko pojazdy które wyprodukowano ale trochę beznadziejnie wyglądają. Zwłaszcza te shermany w USA albo AMXy u brytoli O_O

Albo te zdobyczne czołgi u niemców: PzKV-1, PZ-T-34 xD

76561198001815076.png
Opublikowano

Powiem wam jedno. Gajdżiny zmiotą całe WG z powierzchni ziemi. Niedługo ludzie zapomną o tym marnym Wocie. Tak pisze to sfrustrowany WoT'em gracz. Ktoś kto grał w tą gre od Bety i widzi na jakie psy zeszła. War Thunder to jest to i mam nadzieje,że kolejna ruska firma nie spieprzy tego i nie pójdzie na kase tak pazernie jak ŁorGEJming.

Czołgi mają wejść w WT do końca tego roku. Nic więcej nie wiadomo

Opublikowano

Powiem wam jedno. Gajdżiny zmiotą całe WG z powierzchni ziemi. Niedługo ludzie zapomną o tym marnym Wocie. Tak pisze to sfrustrowany WoT'em gracz. Ktoś kto grał w tą gre od Bety i widzi na jakie psy zeszła. War Thunder to jest to i mam nadzieje,że kolejna ruska firma nie spieprzy tego i nie pójdzie na kase tak pazernie jak ŁorGEJming.

Czołgi mają wejść w WT do końca tego roku. Nic więcej nie wiadomo

Fakt, WT góruje nad WoWp ale nie ma co go porównywać do WoTa. W WoT sterujesz tylko czołgami a WT będziesz miał samoloty i czołgi w jednej bitwie. Ciężko powiedzieć jak to się będzie sprawdzało :)

Jak wprowadzą jednostki naziemne to może nawet zagram sobie jakimś działkiem przeciwlotniczym.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o samego WoT'a to napisałem tylko po to,żeby powiedzieć jak nisko ta gra już upadła. Z tego co wiem to w WT też mają być bitwy na same czołgi.

Opublikowano

War Thunder to jest arcadówa po całości, uwierz mi,że gdyby przeczytał taki komentarz jakiś zagorzały fan symulatora pokroju IŁ-2 1946 to nie dałby Ci za to żyć ;) WoT,WoWP i WT to arcadówy po całości tyle,że WT wygra tą wojnę ;)

Opublikowano

@topic słyszałem ze najpierw pojawią sie wodne bo są one na drugiej zamkniętej becie

edit@ 500 POST !

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

A wiecie może jak dostać się na tą drugą zamkniętą bete?

Wgl. to fajnie będzie popływać takim kozacki japońskim statkiem, a potem pochwalić się tym znajomym xD

Na czołgi i na statki i tak warto poczekać gra nabiera tego smaczku bo nigdy nie wiadomo co się może pojawić xD

Opublikowano

Smaczek

@topic słyszałem ze najpierw pojawią sie wodne bo są one na drugiej zamkniętej becie

edit@ 500 POST !

Przykład typowego dzieciaka, dla którego posty na forum to sukces. W ciągu 3 minut 3 różne posty w grach, w które nawet nie gram. Sorry za to co napisze dla wszystkich, którzy to przeczytają, ale typowe myślenie roczników 97 i temu bliskich. Niestety. Pierdzieli farmazony, a w War Thunder'a nawet pewnie nie zagrał. Ohh 500 post kolego wymiatasz heheh TRAGEDIA

@SebaProx

Nie ma żadnej drugiej bety, dziecko pisze farmazony i łyknąłeś to. Na razie powstają czołgi, drzewka możesz znaleźć na google. Wpisz tylko War Thunder tank tree. O statkach nic nie wiadomo.

A ty Smaczek napisz jeszcze raz taki durny post tylko po to,żeby cyferkę sobie podbić to pójdzie to do administracji za spam.

Opublikowano

Myślę że ty jesteś rocznik 99 i jest ci fajnie gdy obrazisz rocznik 97 i może jeszcze napisz że jestem noobem, frajerem, idiotą...bo jestem z 1997r.

y6eft.gif

Opublikowano

Aż polubiłem twój post. Nie zaczynaj flamewara. Gdybyś był doroślejszy to nie zareagowałbyś tak na mój post,a przeczytał go ze zrozumieniem. Mylisz się, mój wiek masz podany w moim profilu. I wybacz,ale w wieku 16 lat nie zachowywałem się tak jak wyżej wymieniony Smaczek. Niestety prawdą jest,że coraz młodsze roczniki mają szybko styczność z internetem i to niszczy język polski którym się posługują, ich kulturę, zachowanie. Do tego jak miałem nie napisać czegoś takiego skoro gościu napisał brednie specjalnie po to,żeby podbić sobie posty? To forum jest dla cyferek czy dla konkretnych informacji? Odpowiedz sobie na pytanie przed lustrem i jeśli zdecydujesz się na odpowiedź to NA WIADOMOŚĆ PRYWATNĄ, by nie zaśmiecać topicu.

Aha i czemu miałbym pisać,że jesteś frajerem,idiotą etc.?

Opublikowano

@fatumboba no co z tego że jestem rocznik 97 ? po drugie wypowiadam sie tylko w grach w które gram ...

a to że chciałem dobić ten 500 i dlatego udzieliłem się w paru tematach więcej to ci coś przeszkadza ?(pełno ludzi pisze znacznie mniej wnoszące posty do tematu a jakoś się do nich nie czepiasz , btw gadałem na skype i kolega mi powiedział że jest druga zamknięta beta na której są wodne własnie), zresztą nie będę z tobą dyskutował .

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

To co robisz podchodzi pod zwykły spam. To co robisz jest gorsze od nie wnoszenia niczego do tematu. Najzwyczajniej w świecie wymyślasz jakąś bajkę o drugiej becie, a teraz tłumaczysz się "że ci kolega powiedział". A przeszkadza mi to,że robisz to dla cyferki pod nickiem.

Jeszcze raz podkreślam do informacji wszystkich,że nie ma niczego takiego jak druga Beta w War Thunder. Premiera gry przewidziana jest na czerwiec, wtedy także prawdopodobnie pojawią się czołgi.

By the way: Smaczek, kolejny przykład jak bardzo lubisz posty. Mogłeś to napisać mi na pw.

Opublikowano

Co mi się udało jeszcze poszukać, to to, że czołgi prawdopodobnie będą pierwsze wraz z kokpitami w patchu 1.30

http://warthunder.com/en/game/roadmap/ tam jest napisane co planują dodać, a co zostało po części zrobione. Jest też właśnie wzmianka o pojazdach naziemnych i statkach itd.

Opublikowano

Hmmm o tym,że statki będą to każdy wie. Ale beta okrętów NIE ISTNIEJE. Na forum można przeczytać,że najpierw będą czołgi, i to już w najbliższych patchach (koło czerwca razem z premierą gry)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...