Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Microvolts Unlimited HP Hack

maryn1666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hack już nie działa!
Update 29-04-2013

2. Zrób wszystko jak na filmie:

Jeżeli masz system 32x i nie wyszukuje ci wartości zajrzyj tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/958533-tut-dla-osob-majacych-32x-systemy-operacyjne/

WAŻNE:

Cheat Engine musisz odpalić i wybrać proces microvolts podczas ładowania

W injectorze Microvolts.exe musi być z dużej litery.

Musisz być zombie podczas skanowania

Typ skanu - Binary

Musisz być hostem

Przed każdym meczem zmień value na 9000

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy wgrywam ten baypass i gra sie uruchamia, po chfili się włancza POMOCY

System operacyjny?

Kiedy gra się wyłącza, w którym momencie.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

System Windows Vista. Gra wyłącza się zaraz po tym jak injector wykona swoją prace.

Spróbuj innego injectora, mojemu koledze również nie działa na viscie.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Prubowałem z każdą opcją i niby się udalo gra się nie wyłączyła ale gry uruchomiłem Cheat Engine X-trap go wykrył i wyłączył gre.

No na viscie koledze też nie działa. Spróbuj uruchomić injector w trybie zgodności z windowsem xp, albo wgrać najnowszego SP (jeśli nie masz).

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Znalazlem innego baypass'a i niby wszystko dziala ale jak wbije na jakis server to wyrzuca mnie i pisze ze juz jestem na servie

Jaki to bepass??? Wyślij mi na PW. Nie da rady ręcznie wyłączyć X-Trapa ponieważ proces xtrap.xt to nie jest proces który sprawdza czy używasz cheatów, służy on tylko do aktualizacji.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Nie da sie wylaczyc xtrapa bo xtrap dziala na poziomie kernela i ma taka funkcje ze gdy go wylaczysz to z nim gra sie wylacza

Mylisz się kolego. X-Trapa można zabić i gra wyłączy się dopiero po 4-5 minutach [po ostatniej aktualizacji wyrzuca cię z serwera co 20 sek, ale gra wyłącza się po 4/5 min] Nie dziwię się jak gra zaraz ci się wyłącza kiedy zabijasz XTrap.xt - to nie ten proces...

Można stworzyć proces symulujący "bicie serca" XTrapa, przez co gra wcale się nie wyłącza.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Mylisz się kolego. X-Trapa można zabić i gra wyłączy się dopiero po 4-5 minutach [po ostatniej aktualizacji wyrzuca cię z serwera co 20 sek, ale gra wyłącza się po 4/5 min] Nie dziwię się jak gra zaraz ci się wyłącza kiedy zabijasz XTrap.xt - to nie ten proces...

Można stworzyć proces symulujący "bicie serca" XTrapa, przez co gra wcale się nie wyłącza.

ej mi sie cheat engine nie wlacza przez xtrap prosze o pomoc moj system to windows 7 robie wszystko jak na filmie prosze o pomoc

Opublikowano

ej mi sie cheat engine nie wlacza przez xtrap prosze o pomoc moj system to windows 7 robie wszystko jak na filmie prosze o pomoc

Uruchom Cheat Engine w chwili kiedy ładuje się MicroVolts

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Mieszkasz w " North Amercia " ?

Czy to 1 taki błąd od kiedy masz xtrapa, coś instalowałeś co mogło by mu zaszkodzić, szukałeś w systemie takiego pliku cheat coś tam ?

Ja mam xtrapa i mi nic nie robi normalnie włączam se crossfire

Lub spróbuj włączyć jako administrator jeżeli to nic nie daje to przeinstaluj se all jak nie to niestety nie mogę ci pomóc, lecz starałem sie.

zu439g.jpg

Opublikowano

Mieszkasz w " North Amercia " ?

Czy to 1 taki błąd od kiedy masz xtrapa, coś instalowałeś co mogło by mu zaszkodzić, szukałeś w systemie takiego pliku cheat coś tam ?

Ja mam xtrapa i mi nic nie robi normalnie włączam se crossfire

Lub spróbuj włączyć jako administrator jeżeli to nic nie daje to przeinstaluj se all jak nie to niestety nie mogę ci pomóc, lecz starałem sie.

no cheat engine mam

Opublikowano

A injectujesz plik bypass.dll i uruchamiasz injectora jako administrator.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Tak

Według mnie źle injectuje się plik bypass.dll. Napewno napisałeś tam w tym okienku u góry Microvolts.exe - M z wielkiej litery musi być.

2vnrryq.png

2974969666.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...