Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Full Bypass / Stary, nie działa już jak należy.

maryn1666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Udało mi się całkowicie wyłączyć X-Trapa więc używając tej metody będziemy mogli używać wszystkich funkcji Cheat Engine łącznie ze speed hackiem.
Niestety po całkowitym wyłączeniu X-Trapa WPE PRO nie wykrywa MicroVolts tak więc LvL hack nie będzie działał.

1. Pobierz to:

http://www.mediafire.com/download/8so2z6xrveslavo/XTrap_Bypass_30.5.2013.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/8212907bf37fd447ae5502957a5744153a5883d266138bed8964b6dbeb45e45d/analysis/1369940785/

2. Zrób wszystko jak na filmie:

Polecam oglądać na pełnym ekranie w jakości HD
Suspend naciśnij kiedy obok myszki pojawi się kółeczko ładowania.

Jeżeli ktoś miał by pomysł jak zrobić aby MV było wykrywalne w WPE PRO pisać.
Znalazłem sposób na WPE PRO. Aktualizację lvl hacka dodam wkrótce.
LVL HACK JUŻ DZIAŁA!!! http://www.mpcforum.pl/topic/904368-tut-microvolts-level-hack/
xtrap bypass.dll to stary bypass zrobiony przez DaHacker-a który dawał dc po 20 sek. Dzięki zabawie w Proces Hakerze nie daje dcetów.

Po aktualizacji MicroVolts bypass nie działa jak należy czekamy na nowy.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Nie wiem czy tylko u mnie , ale filmik ciągle się ładuje i nic . Pozostałe jak najbardziej działają ...

Spróbuj obejrzeć bezpośrednio na youtube.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Daj creditsy dla autora

Kolego patrz na daty. Jeżeli myślisz o tym forum co ja to mój bypass pojawił się 20 min wcześniej. Jeśli masz coś napisane przed tym wyślij mi link na PW.

Jeżeli chodziło ci że plik xtrap bypass.dll był zrobiony przez DaHacker-a to już to napisałem.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Nasz mistrz udostępnił to pierwszy :)

Sprawdzę później, bo na xp i tak pewnie nie zadziała :P

Opublikowano

Nie mogę wyłączyć xtrapa gdyż ona od razu mnie wywala . Jak zrobić żeby nie wykrywał procces hackera jako cheata ?

Użyj netlimitera żeby spowolnić całą akcję.

@up Znalazłem bypassa dla win xp na innym forum. Udostępnię jutro bo dzisiaj grzebie w kliencie i bawię się WPE PRO żeby zrobić item hacka.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Dzisiaj przy pomocy cheat engine udało mi się zmienić cenę losowania w capsuli ale xtrap się pluł . Może teraz się uda ;)

Nie zmienisz ceny losowania bo to po stronie serwera.

Żeby zrobić item hacka musisz pogrzebać w cliencie i pobawić się WPE PRO.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Kolego patrz na daty. Jeżeli myślisz o tym forum co ja to mój bypass pojawił się 20 min wcześniej. Jeśli masz coś napisane przed tym wyślij mi link na PW.

Jeżeli chodziło ci że plik xtrap bypass.dll był zrobiony przez DaHacker-a to już to napisałem.

Ty nie zrobiłeś żadnego bypassa, ja tylko proszę o dodanie creditsów.

To nie jest full bypass

Opublikowano

Daj mi wypakowanego microvolts.exe z themidy to ci zrobie item hacka.

Ten bypass nie dziala na win 8 bo net limitera nie da sie zainstalowac na win 8.

nostaleh.png
Opublikowano

Daj mi wypakowanego microvolts.exe z themidy to ci zrobie item hacka.

Ten bypass nie dziala na win 8 bo net limitera nie da sie zainstalowac na win 8.

Tak ale jak widzisz na filmie ja nie skorzystałem z netlimitera.

@2up

Przecież napisałem że nie zrobiłem pliku xtrap bypass.dll. Jego autorem jest DaHacker. Jednak używając tego bypassa wyrzucało nas z serwera po 20sek.

To jest full bypass ponieważ X-Trapa nie ma wcale.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Tak ale jak widzisz na filmie ja nie skorzystałem z netlimitera.

@2up

Przecież napisałem że nie zrobiłem pliku xtrap bypass.dll. Jego autorem jest DaHacker. Jednak używając tego bypassa wyrzucało nas z serwera po 20sek.

To jest full bypass ponieważ X-Trapa nie ma wcale.

Jeżeli to jest full bypass to mi odpal byle jaki program do debugowania to jesteś mistrzem.

X-Trap jest nadal a ty mi się wydaje że się nic nie znasz tylko kopiujesz poradniki z UK lub USA stron.

Opublikowano

Jeżeli to jest full bypass to mi odpal byle jaki program do debugowania to jesteś mistrzem.

X-Trap jest nadal a ty mi się wydaje że się nic nie znasz tylko kopiujesz poradniki z UK lub USA stron.

To jest full bypass X-Trapa.

MicroVolts chroni jeszcze Themida.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Witam, mam mały kłopot. Udało mi się po 2h pracy wszystko zrobić. Jednakże, microvolts się zacina po tym jak ustawie wartość ``500000`` zeskanuje, zmienię all na ``1``. Natomiast jeżeli włączam speedhacka to po 20 sec micro się wyłącza. Proszę o pomoc, robię dokładnie tak jak na filmie.

Opublikowano

Konopa zobacz pw.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

Witam, mam mały kłopot. Udało mi się po 2h pracy wszystko zrobić. Jednakże, microvolts się zacina po tym jak ustawie wartość ``500000`` zeskanuje, zmienię all na ``1``. Natomiast jeżeli włączam speedhacka to po 20 sec micro się wyłącza. Proszę o pomoc, robię dokładnie tak jak na filmie.

Użyj bypassa z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/905485-tut-microvolts-unlimited-hp-hack/ (używając go speed hack nie będzie działał.)

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Dzięki spróbuje ;) Dam znać zaraz ;p

Dalej się wyłącza, nie wiem już co robić ;/

Najbardziej zależy mi na boss hacku, ponieważ miałem przerwę w microvolts, akurat wtedy kiedy boss hack świetnie działał.

Opublikowano

maryn proszę pomóż mi z boss hackiem, jeżeli Ci się uda będziesz wielki!

Mam windows7 64 bit i żaden ze sposobów, które tu znalazłem nie działa. Full bypass się wyłącza po 20 sec, a injector wykrywa Xtrap ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o pomoc. Zrobiłem wszystko tak jak na filmie ogólnie wszystko działa ale po jakiś kilku minutach grania mam dcnecty. Dlaczego tak się dzieje?
Win 7 64bity

Opublikowano

Proszę o pomoc. Zrobiłem wszystko tak jak na filmie ogólnie wszystko działa ale po jakiś kilku minutach grania mam dcnecty. Dlaczego tak się dzieje?

Win 7 64bity

Masz dc czy gra się wyłącza. Niestety będziesz dostawał dcety ponieważ po aktualizacji MicroVolts trzeba zrobić nowego stabilnego bypassa.

2vnrryq.png

2974969666.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...