Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bardzo poważne pytanie

Potempiony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram se w darkorbit bum wyłączył mi sie komp 2 raz to samo i bum nie mogę kompa włączyć !!! mam windows 7 i normalnie idzie to albo podrodze sie wyłaczy albo dochodzi do Trwa uruchamianie systemu windows i bum wyłacza sie znalazlem na pendrive system windows tylko nie wiem jak go zainstalować moje pytania od czego mugł sie komp wyłaczać i jak mam zainstalować prosł bym o jakąłś instrukcje czyli nwm f12- i co dalej wyskoczy to i to bo z pendrive nigdy nie isnstalowałem dlatego nie umiem

Opublikowano

Podczas startu systemu naciśnij F8 tam powinieneś mieć opcje ,,napraw komputer'' czy tam napraw podczas uruchamiania systemu.

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

Napisz mi co ci wyskakuje jak naciśniesz F8 podczas startu systemu, chyba to potrafisz zrobić.

Opublikowano

masz PC czy lapka ? Może to być od chłodzenia częściowo, moi rodzice mieli to na lapku poszli do speca i powiedział, ze RAMy się przegrzewają i niech kupią podstawkę chłodzącą i wyczyszczą kompa (w sensie pliki nie potrzebne).

1.jpg

Opublikowano

masz PC czy lapka ? Może to być od chłodzenia częściowo, moi rodzice mieli to na lapku poszli do speca i powiedział, ze RAMy się przegrzewają i niech kupią podstawkę chłodzącą i wyczyszczą kompa (w sensie pliki nie potrzebne).

Jest taka możliwość lecz komputer powinien siadać dopiero gdy włączona zostaje aplikacja a nie na samym starcie systemu. Potępiony, gdy uda ci się odpalić kompa ściągnij sobie SpeedFan 4.49, bedziesz sobie mogl sprawdzic temperature podzespołów.

Opublikowano

szukalem ale nic

:O Może wpisz ,,jak zainstalować windows 7 z pendrive'', mi wyskakuje pełno tego. Nie wiem jak ty szukasz.

Opublikowano

to tera znajdz jak to zrobic i napisz mi tu ja tez poszukam

I co jeszcze kochany, może ci kanapeczki mam zrobić? Co za ludzie nie potrafią wykonać najprostszej czynności i zabierają się za rzeczy które nie potrafią obsługiwać a jak coś się zepsuje to liczą że ktoś im naprawi a nawet taki ci za pomoc później nie podziękuje, najwyżej sobie odpoczniesz od komputera dobrze ci to zrobi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...