Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Projekt Delta [VPS 24/7] [Częste aktualizacje][Szybka naprawa błędów]

PleSX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce nikogo okraść. Serwer i tak będzie. Bo taki mi jest potrzebny do pracy. Teraz migruje na inną maszynę. Bo z livenetem zakończyłem współpracę.

Taki serwer nie jest mi potrzebny na samą grę. Ale potrzebuje jednostkę do obliczeń. Mój komputer już nie jest w stanie wykonywać pewnych działań.

Zresztą co ja będę się tłumaczył. Wasza sprawa co uważacie. Mam gdzieś zdanie jakiś neosków ;*. VanBen nie pokazuj się ze swoim serwerem bo i tak nie dam Ci żyć z nim :)

Opublikowano

Nie haronis. Nie będą zużywał zasobów serwera na gre www gdy nic z niej nie mam :) Robię kilka godzin przy niej za darmo. Wiec za maszynę nie zamierzam płacić. Oczywiście dedyka kupuje dla siebie jak Ci bardziej odpowiada z darowizn mogę kupić jakiegoś VPS za 10zł 500mhz 100mb ramu.

Opublikowano

Będzie, wiele plików było dla was ukrytych, będzie to pierwszy serwer ze światem Special(Rundowy)

Po drugie pojawi się możliwość zgłaszania propozycji

Po 3 cały czas pracuję nad odkodowaniem wiadomości, jak mi się uda to dodam BB-C, oraz kilka innych poprawek

Psuję wam niespodziankę, ale będzie to jedyny serwer gdzie będą dodawane nowe jednostki, dowód 1 już macie - pojawili się chłopi, tymczasowo jako eventowe jednostki.

Jako jeden z niewielu, serwer ma naprawione dodawanie avatarów

A na dodatek, pracuję już od dawna i ci którzy to przeczytają dowiedzą się jako pierwsi - pracuję nad flagami, mam już ustawione dla nich bonusy lecz zostaje jeszcze kwestia kilku rzeczy, np. ograniczone przypisywanie do wioski(24h)

I jeszcze kilka rzeczy.

Opublikowano

Nie nie będzie. Serwer jutro Online! Mam stoperem liczyć ile pracujemy przy serwerze codziennie? Policzyć Ci stawkę średnia krajową za godzinę to się zdziwisz. A my robimy to za darmo. :D Ja chce jak najmniej dokładać do serwera. Proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...