Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Projekt Delta [VPS 24/7] [Częste aktualizacje][Szybka naprawa błędów]

PleSX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podbijamy s2 !! :D Zapraszam chętnych do plemie pisać do mnie Szchachcic jak narazie 500k pkt plemie członkowie przecietni 200k :P Czołg top 3 Ja Szchachcic top 8

Ogólem jest nas 3 przydało by się gg do szybkiego kontaktu :)

Opublikowano

Przerwa techniczna. Powiem tak :D Jeb*o to jeb*o :D na .... :) no wiecie.

Dostałem tylko informacje od serwerowni iż mają jakiś poważny problem z siecią IT. I może trochę potrwać naprawa. Ale bądźmy dobrej myśli.

Opublikowano

Serwer jako pierwszy dostaje aktualizacje od Bartka. Serdecznie zapraszamy.

Jutro może wystąpić przerwa techniczna związana z błędem w zaksięgowaniu opłaty za serwer. Ale próbuje wyjaśnić całą sytuację jednak z powodu niedzieli w supporcie są tylko technicy którzy nie orientują się w opłatach za serwer.

Ciężko pracujemy i tworzymy dla Was nowe modyfikacje silnika. Pracuje na kilkoma ciekawymi rozwiązaniami znanymi z plemiona.pl. Możecie się spodziewać wielu nowości już w niedalekiej przyszłości.

Opublikowano

Dobra zajme się tym tylko muszę zobaczyć na plemiona.pl jak to dokładnie działa i piszę skrypty !

Opublikowano
UWAGA!
Zbieramy środki na nową maszynę! Planuje zakupić serwer dedykowany zainstalowany we Francji serwerownia RBX/SBG.
Serwer będzie mi potrzebny do pracy ale zabieram dodatkowe pieniądze aby wydzielić pewną jego cześć dla serwera plemion.
Aktualny serwer zlokalizowany w Polsce już mnie irytuje do tygodnia ciągle jakieś awarie w serwerowni. Mam dosyć i dziękuje.
Specyfikacja:

Procesor: Intel E3-1245V2 64bits - 4(8HT) x 3.4Ghz(3.8Ghz TB)

Ram: 32Gb DDR3-1600
Łącze: 100 / 100mbps

Dysk: 2x100 SSD 270MB/s / 130MB/s
Cena jest nie mała 350zł / msc
Dodatkowo będzie zakupiony CDN.

Usługa CDN jest niezbędna dla tych, którzy zarządzają swoimi stronami i aplikacjami 
www na całym świecie. CDN wpływa na pozycjonowanie, przyspiesza ładowanie się stron 
(czas odpowiedzi), zwiększa komfort dla użytkowników, zabezpiecza aplikacje, zmniejsza 
koszty przepustowości w każdym kraju docelowym. Twój ROI (zwrot z inwestycji) może być 
bardzo krótki od momentu, gdy ty lub twoi klienci rozpowszechniacie treści każdego 
rodzaju na arenie międzynarodowej.
Możecie pomóc wysyłając SMS o podanych cenach netto (+23% Vat)
AP.MDX1 SMS za 1 zł netto przesłany na 71068
AP.MDX5 SMS za 5 zł netto przesłany na 75068
AP.MDX5 SMS za 10 zł netto przesłany na 91058
AP.MDX17 SMS za 17 zł netto przesłany na 91758
AP.MDX20 SMS za 20 zł netto przesłany na 92058
AP.MDX25 SMS za 25 zł netto przesłany na 92578

Zapiszcie kody. Później będzie je można wymienić na nagrody.
Opublikowano

Bo mi potrzebny taki serwer a w Polsce go nie kupie za takie pieniądze.

Przerwa techniczna w działaniu serwera. Migruje na inna maszynę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...