Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzieciństwo którego sie kończy :( .

smd20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prawda.

to jeden z powodów przez, które jestem smutny dzis

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Biegało się po lasach i budowało bazy <3

Piękne czasy. A teraz wyślij 10 latka do lasu to się zgubi i będzie próbował ściąć drzewo ręką. Znajdzie krowę na polanie to zacznie ją bić kijem z myślą, że wyleci mięso. Kopie w piaskownicy by znaleźć diaxy.

simply.4557.gif

Opublikowano

To nie to co kiedyś. Teraz nawet idąc przez miasto, słyszysz jak jakieś gówniarze gadają o LoLu. metinie, mc...

Za moich czasów młodości brało się ziomeczków, leciało na drugie podwórko, zbierało ekipę i gdzieś na boisko, czy plac grać nogę.

Teraz? Alko, komp i udawanie kozaczka prze kolegami .

9368_gold.png

Opublikowano

To nie to co kiedyś. Teraz nawet idąc przez miasto, słyszysz jak jakieś gówniarze gadają o LoLu. metinie, mc...

Za moich czasów młodości brało się ziomeczków, leciało na drugie podwórko, zbierało ekipę i gdzieś na boisko, czy plac grać nogę.

Teraz? Alko, komp i udawanie kozaczka prze kolegami .

no sie chodziło od domu do domu i było "wyjdziesz na dwór ?"

a teraz skype - skype "idziesz expić ?"

facepalm.jpg

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Wcześniej się pomagało na wzajem. Masz 2 zeta ? Mam Pożycz Masz ;) A teraz, wyjdą 5 minut na dwór, a potem. Wejdź na lola, metin'a, cs'a itd...

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Chuja wiesz.

jezeli sie nie wypowiadasz normalnie to wyjazd !

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

i nagle każdy jest na tyle dorosły aby rozpamiętywać swe dzieciństwo...

Propsy 90'-00'

Jako 5 latek (+/- 15 lat temu) miałem już "kompa" i młuciłem, ale grałem dla przyjemności, tak samo w nogę, podchody, i inne dziecinne "pierdoły"

Od tego czasu sie nic nie zmieniło, kto chce to muli 24/7 a kto ma jakiś zalążek mózgu, potrafi to rozdzielić i wyjść z innymi na dwór.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Yyyy, ja w wakacje dalej tak mam :D Z kolegami na bojo koło szkoły i jazda xD

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

U mnie ciężko w wakacje ich na plażę wyciągnąć :D Jak już szliśmy to o 16. Ogólnie szkoda mi tego dzieciństwa, MY już nie mieliśmy tak jak np. moi rodzice, szczególnie mój tata który siostrę przywiązał do stołu, albo kradł poręcze z klatki żeby sobie zjeżdżać z górek na śniegu

Opublikowano

Idę sobie z gimbazy,a tutaj dzieciarnia z podstawówki gada o majnkrafcie ;_;

U mnie się nic nie zmieniło,no chyba,że już nie gramy w chowanego na podwórku,w wakacje biorę piłkę i po ekipę i lecimy na orlika.

W poprzednie wakacje w każdy poniedziałek o godzinie 9 rano mieliśmy zarezerwowany orlik i zawsze ktoś wychodził,nie było,że lamił w mc albo metina ;D

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Szczerze mówiąc , mało interesujący temat . Zwykły spam.
Ps : Kto Ci broni siedzieć przy kompie ? Wyjdź na dwór, jak dawniej. ;-)

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Chętnie pomogę.
Napisz na PW

Opublikowano

Mam kolegę, jego brat ma 7 lat. Przychodzę kiedyś do jego domu a tam od razu brat do mnie podbiega i się zaczyna:

Śmiech psychola. "Czee. Jak się nazywasz?" "MOJEIMIĘ" "LOL". Chwilę gadam z kolegą, potem brat znowu przybiega (sprzed kompa). "Zopaczcie mój rysunek, opczaj (on dziwnie mówił, nie "b" tylko "p") enderman daje kwiatek creeperowi a on zaraz wybuchnie" i znowu ten rechot psychola. Potem ciągle mówił podobne bzdury o minecrafcie, a kiedy kolega chciał coś nam na komputerze pokazać to siłą ściągnął brata :D potem rodzice SIŁĄ wyciągnęli go do kościoła o.O strasznie się darł... po prostu ja pierdol*ę, jak można być takim.. zresztą opowiadanie tego nie odda. Musielibyście go zobaczyć na własne oczy..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Stare czasy, gdy nie było Androidów, pro komputerów tylko siedziało się na dworze. Od 9 do 22 i tak dzień w dzień, to było coś. Teraz większośc siedzi połowe czasu na kompie.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Mam kolegę, jego brat ma 7 lat. Przychodzę kiedyś do jego domu a tam od razu brat do mnie podbiega i się zaczyna:

Śmiech psychola. "Czee. Jak się nazywasz?" "MOJEIMIĘ" "LOL". Chwilę gadam z kolegą, potem brat znowu przybiega (sprzed kompa). "Zopaczcie mój rysunek, opczaj (on dziwnie mówił, nie "b" tylko "p") enderman daje kwiatek creeperowi a on zaraz wybuchnie" i znowu ten rechot psychola. Potem ciągle mówił podobne bzdury o minecrafcie, a kiedy kolega chciał coś nam na komputerze pokazać to siłą ściągnął brata :D potem rodzice SIŁĄ wyciągnęli go do kościoła o.O strasznie się darł... po prostu ja pierdol*ę, jak można być takim.. zresztą opowiadanie tego nie odda. Musielibyście go zobaczyć na własne oczy..

NO! mój kuzyn tez ma 7 lat cały czas gra w minecrafta

(J)-cześć co robisz ?

(K)-Buduje dom

(J)-(0_o)

(K)-W minecraftcie mam tyle.....

japierdole

Stare czasy, gdy nie było Androidów, pro komputerów tylko siedziało się na dworze. Od 9 do 22 i tak dzień w dzień, to było coś. Teraz większośc siedzi połowe czasu na kompie.

noo a teraz na odwrót :p

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

zapach rosołu w niedzielne popołudnie to było coś, albo zamiast grać w fife graliśmy w piłkę na prowizoryczną bramkę. mecz kończył się wieczorną bajką a nie brakiem neta

Opublikowano

Bodajże jeszcze 3 lata temu było sporo ludzi na dworze w lecie :) Ah te czasy kiedy nawalało sie w ludzi woreczkami z wodą xD bo nikt na lany poniedziałek już nie wychodził , pamiętam jeszcze jak były upały po 30 stopni i ludzie wychodzili na dwór centralnie o 12 teraz wszyscy sie chowają w domach z tekstem "za goronco" -.- ... , a potem jak zacznie lać na dworze bo taka jest Polska że jest jeden dzień ciepło to potem 3 dni deszczu to dzieci płaczą że nie mogą wyjść na dwór . Do 18 roku życia jesteśmy dziećmi , ale założe sie że połowa ludzi w tym temacie pisze , a robi co innego . Jeżeli chcecie odnowić te czasy nikt wam nie broni tylko musicie chcieć.

bicz plis :mellow:

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

no :/ tylko mało jest takich osób z którymi można by było "odnowić" stare czasy xD

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Kiedyś było inaczej kiedyś jak ktoś chodził do 1 klasy podstawówki miał jakiś telefon (czarno-biały) to był szpan .. Teraz to nawet dzieci 5-letnie z fonami chodzą .. Kiedyś jak się miał komputer z 256 ram to było cudo jak się grało i muliło była zabawa .. Ciągle dużo dzieci na dworze teraz się chodzi w dzień jak ciepło nikogo na dworze nie ma wszyscy w domu Przed kompem ...

Opublikowano

Teraz komputery, 200zł miesięcznie na nową gre. Kiedys pegasus na urodziny i skakałem jak głupi. Zajebiscie było. Stare czasu już nie wrócą.

skpUo.png

Opublikowano

Granie z kumplem w piłkę nożną przy lampce, bezcenne.. Robienie domków na drzewach.. a teraz nic takiego.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

W sumie temat do żalenia się. Jednakże powiem coś od siebie, krótko i zwięźle.
Nie wszystko możemy zwalić na komputery, przecież jak byś tak naprawdę chciał, to byś wyszedł na te podwórko, ale masz własny wybór. Albo chcesz posiedzieć na kompie, albo iść na dwór. Ja nie widzę w tym problemu.

362428acollectionofjust.jpg
##SWAGGY##

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...