Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakis tani hasting serwerów minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam bardziej bym Ci polecił DISCONNECT.pl Dlaczego?

- WYSOKIE STAWKI SMS

- Darmowa Baza MYSQL

- Szybki Kontakt

- Można przetestować serwer przez 3 dni

- Przy przedłużeniach dostajesz 5 dni gratis

- webFTP

- Harmonogram Zadań

- ITEMSHOP!

Opublikowano

Sprawdź naszą ofertę na CraftHost.pl

Oferujemy najwięcej pamięci RAM, aż 125MB pamięci RAM na każdy slot serwera gry, najwięcej przestrzeni dyskowej na dyskach SSD oraz jako nieliczni zadbamy o bezpieczeństwo Twojego serwera wykonując backup danych co 6 godzin. To tylko część zalet naszego hostingu. Zamów darmowy, 24 godzinny serwer testowy i sprawdź nas.

Opublikowano

WollfsServers, Anglik

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpusc sobie jakies hostingi serwerow.

Dedyk z OVH to jedyny naprawde dobry wybor (oferta 2014 bardzo mnie sie spodobala)

a jak nie masz kasy to bierz jakiegos vps'a z innej firmy , np. speedhost.pl

Na prawde , nie ma sensu brac serwera na hostingu mc.

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

• 3 lata później...
Opublikowano

Nie trzeba taniego hostinga , można za darmo na Komputerze! Na komputerze jest więcej opcji i jest za Darmo , i jak masz spigot/bukkit (Ja wole Spigot , Bo lepiej dziala) i ściągniesz EssentialsX to masz polskie napisy np: jak wpiszesz /burn (Gracz) to gracz bedzie sie palil i bedzie pisac: Podpalono (Gracz). Albo jak wpiszesz /ban <Gracz> to wyskoczy wiadomosc:

(Nick gracza ktoremu dales bana) został zbanowany za: Admin ma zawsze racje! Z lagami to zalezy ile slotow , Bo domyślnie jest 20 , czyli tyle może być , i jak już jest 10 graczy to są lagi , więc nie moze grac zbyt duzo graczy , łatwo sie obsługuje konsole , da sie zmieniac ustawienia w server.properties też łatwo

i mozna wybrac kilka portów: np Serwer.MinecraftServe.com , Hopto.org (Taki to ja mam) , No i jeszcze mozna dac port , domyślnie i normalnie jest 25565 , ale mi nie działało na 2 edycji czyli tej co jest teraz , wiec mam 25566. Można ściągnąć każdy plugin , dużo pluginów może być , na hostingach jest maksymalna ilość pluginów , a na komputerze nie , I to wszystko za darmo! Żeby mieć domene .pl trzeba zaplacic 100 zl na 1 rok zeby byla , a jesli chce sie za darmo domene  to trzeba wybrac takie jak np: Hopto.org , MinecraftServer itp , No i  polecam ustawić na online-mode=false żeby było non-premium , bo wtedy będą mogli wchodzić i gracze non-premium i premium

• Biter. zmienił(a) tytuł na Znacie jakis tani hasting serwerów minecraft
  • Biter. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...