Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Najlepszy Cabal EP8 - BEASTCabal EP8 - Ascension

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec wgralem go zrobilem to wszystko i dalej mi pisze ze update nwm co sie dzieje

blagam pomozcie

wgralem patcha zrobilem z tym elite i mi pisze caly czas update pomocy

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tam wolę nie pobierać nic od innych co nie są moderami itp bo nie wiadomo jaki szajs wam sprzedadzą wole grać w inny szajs niż srać się z linkami niewiadomego pochodzenia już raz tu miałem przypał 2 raz się wy.... nie dam.

Opublikowano

Witam mam problem . Po wlaczeniu lunchera wyskakuje mi '' Error : cannot connect to update server. '' Co muszę zrobic aby zadzialalo ?

Opublikowano

Mnie zastanawia jedna rzecz dlaczego to nie Degistive podaje linków itp jak jest założycielem tejże odsłony tegoż oto servera.

Powód jest dokładnie taki jak wyżej Cheater napisał. Degi zrezygnował z pełnienia funkcji moderatora i nie udziela się na forum w takim stopniu.

Poza tym obaj zejdźcie trochę z tonu i spokojniej proszę :)

#don't care

Opublikowano

Nie to żebym się ciskał itp ale dobrze by było jakby taka informacja była umieszczana zaraz po zmianie moderatora. Bo są ludzie którzy chcieli by wiedzieć takie rzeczy a nie martwić się że linki podane przez osoby 3 w tej odsłonie nie są linkami typu chack itp A jakby taka informacja miała miejsce nie było by zmartwień typu "No fajnie znów muszę robić formata". Nie chodzi żeby dawać skany ale klikając na link podany Naiko i wiedząc że jest new moderatorem nie srasz się że zachwile coś ci zje pc lub nootbooka . Sorki za spinke ale prosiłbym o takie info.

Opublikowano

Z kąd wziąsc upgrade core ?

Musisz wydropic bij dużą ilość monstr low lvl powinno wypaść. Ja tak robiłem i zadziałało. Powodzenia

Opublikowano

Witam ściągnąłem clienta do BeastCabal i mi piszę : Cannot connect to the update serwer. Macie jakiegoś patcha (ściagałem z mpc)

Edit: Rozwiązałem problem ściągnąłem lunchera z forum . :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem, odpalam normalnie clineta, loguję się, wybieram serwer i gdy wybiorę już postać i wchodzę do gry, nagle wywala mi do pulpitu a cabal sie zamyka, czasami raz na jakieś 100 razy się odpali, to gdy tepelportuje się gdzieś powtarza się t sytacja czyli brak odpowiedzi i cabal wywala. Reinstall nie pomógł. Wszystkie błędy rejestru itp. naprawiałem, ccleanerem przeczyściłem dalej to samo. Ciekawostką jest to, że gdy usune plik Update.exe moge normalnie wejść do gry, lecz tylko 1 raz i dalej mnie wywala gdy się teleportuje. W czym tkiw problem?

skrillexh.png
Opublikowano

@up

jakiś błąd wyskakuje? U mnie rejestracja działa tak jak należy.

Opublikowano

Już mi się pobiera.Dam edita jak zagram czy jest fajny bo z prezki zapowiada się fajny ^^
@EDIT
Gdy mi się patchuje to staje pasek i się nie rusza.Wiecie jak to naprawić?

xh56.png

Opublikowano

Chyba nie... Pisałem na shoucie czy są polacy i nikt się nie odzywał.. Nawet nie wiadomo, czy są polskie gildie.. Albo kogoś kto mógłby wspoóc na początku

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

Witam, możecie mnie zapraszać do przyjaciół, Nick: KokoPL i jeszcze jedna proźba wie ktoś jak zmienić nacje?;D bo w panelu gracza nie ma żadnej takie opcji :D z góry dzięki za pomoc;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...