Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Najlepszy Cabal EP8 - BEASTCabal EP8 - Ascension

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

grałeś? widać że nie .... z tym eq+15 na start nic nie zrobisz, musisz dropic nowe lepsze eq :) wiec jest troche zabawy, co prawda, ze na start masz ten 190 lv itd. ale i tak kazdy serwer ep8 rozkreca sie dopiero w momencie wbicia max lv :)

Opublikowano

Jako że to mój pierwszy priv na którym chciałem zagrać to oczywiście nie obyło się bez problemu.

Ściągnąłem klienta, włączyłem, zaktualizowało się potem jakiś x-trap się zaktualizował no i tyle było mojego grania. Coś jeszcze trzeba ściągnąć czy co?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@soski

Jeżeli masz windows xp najlepiej jest odinstalować internet explorer . Sam miałem taki problem jak Ty i tylko to mi pomogło .

Na windows 7 też powinno pomóc .

Opublikowano

raczej to jest bład z nowym updatem też mi wyskakuje bład że nie może znaleśc pliku caz_msg.enc

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

witam mam problem a mianowicie gdy laduje mi sie cabal to po paru nastu sekundach sie wylacza i tak caly czas wi ktos co mam zrobic ?

Opublikowano

Miałem 114 lvl wariora i próbuje wbić na ten server/kanał co tworzyłem nie ma mojej postaci. Czyżby to przez to że server off?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...