Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] WarZ ESP Overlay Hack v0.7.3

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , chciałem się zapytać czy jak zainstaluje tego hacka to nie strace konta WarZ?

Bo gre kupłem parę dni temu a chce jeszcze pograć.

Gostek mnie juz wkurza od paru dni i chce go zlokalizowac.

kursor93d1a.gif

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema , chciałem się zapytać czy jak zainstaluje tego hacka to nie strace konta WarZ?

Nie ma tutaj żadnego wirusa który wykrada ci hasło więc nie stracisz swojego konta ...

@DOWN Jak będziesz używał z głową to nie zbanują cię. Ja gram długo i nie mam bana,.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Ja parę dni gram i nie mam bana

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Dzieki. A moze ktos jeszcze odpowiedziec bardziej doswiadczony czy nie strace konta WarZ? ;p

Nie stracisz konta jak będziesz z głową używał cheata ... Każdy napisze ci to samo.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

Ktoś może potwierdzić czy działa ? - nie mam dostępu do kompa z warz aktualnie.

Działa na 100% sam dzisiaj prubowałem grać.

OKDZ1fO.png

Opublikowano

a dziala ten czit na steam warz?

Powinien działac ale jak nie to wystarczy że pliki The Warz Z ze steam przeniesiesz do C:\Program Files i już masz wersje nie steam i teraz na pewno będzie działało :D ((Najlepiej najpierw pobrać instalke warz i wtedy wrzucić pliki ze steam do folderu z grą. ;d ))

Opublikowano

Dobra nieważne ;d Już ogarnąłem. Sorki, że pisałem niezrozumiale, ale nie potrafię zbytnio tłumaczyć :)
I pytanko, działa wam esp na wersji 1.1.5 którą dzisiaj wprowadzili?

mca.png
Opublikowano

Mam problem, działa mi w osobnym okienku i mam w jednym okienku grę, a w drugim rei warz i w tym warz czarny ekran i interfejs z hacka, pokazuje mi nawet graczy co maja itp. Ale nie mam tego połączonego z grą. Mam nadzieję, że ktoś zrozumie, pomoże ew da linka do innego darmowego cheata :) zależy mi głównie na ESP.

Opublikowano

Mam problem, działa mi w osobnym okienku i mam w jednym okienku grę, a w drugim rei warz i w tym warz czarny ekran i interfejs z hacka, pokazuje mi nawet graczy co maja itp. Ale nie mam tego połączonego z grą. Mam nadzieję, że ktoś zrozumie, pomoże ew da linka do innego darmowego cheata :) zależy mi głównie na ESP.

Zrób tak jeżeli widzisz samo warz to nacisnij ALT+TAB i wybież chack rei .

Działa

Pomogłem ? Daj Lajka!

OKDZ1fO.png

Opublikowano

Cheat jest nie aktualny ...

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...