Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] WarZ ESP Overlay Hack v0.7.3

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rzucę lajka jak mi powiesz jak to dokładnie uruchomić bo mam problemy :D

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Pliki wrzucasz do folderu z grą, odpalasz warz w oknie gdy wbijesz na serwer prwaym na rei.exe i uruchom jako administrator

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

No działa.

Zaraz zobaczymy jak z funkcjami :)

76561198030011137.png

Opublikowano

Potem to edytuje tylko dodam kolejnego cheata.

Opublikowano

Może mi ktoś napisać jak włączyć np. radar lub aima?

76561198030011137.png

Opublikowano

Masz zakładke 2 tam ustawiasz aima i wybierasz gdzie ma ci strzelac a radar musisz normalnie w zakładce zaznaczyć. Najlepiej klikać nad tymi kratkami taki bug (u mnie przynajmniej)

Opublikowano

No właśnie mi też coś nie chce zaznaczyć :D

Dlatego pytam

76561198030011137.png

Opublikowano

A mi szczerze mówiąc nie działa. Dzieją się różne 'wixy' przy próbie uruchomienia tegoż bota. Uruchamiałem wszystko tak jak kolega wyżej napisał, lecz cheat nie działa, gdy klikam LPM na ikonkę Rei na pasku zadań, nic się nie dzieje prócz zmaksymalizowania czegoś, czego niema (nie wiem jak to określić). Odkryłem przy tym jeden dziwny fakt, otóż podczas gdy cheat (Rei) oraz WarZ jest uruchomione i użyjemy skrótu do przejścia do menadżera zadań (CTRL + ALT + DELETE), wyskakuje błąd (przynajmniej mi) C++ wyglądający następująco:

k9ZBrfX.png

Nie wiem jak z tym współpracować, a chcę po oszukiwać w grze, tak jak deweloperzy oszukali mnie - jakieś pomysły?

sZ6iNEq.jpg

Opublikowano

A mi szczerze mówiąc nie działa. Dzieją się różne 'wixy' przy próbie uruchomienia tegoż bota. Uruchamiałem wszystko tak jak kolega wyżej napisał, lecz cheat nie działa, gdy klikam LPM na ikonkę Rei na pasku zadań, nic się nie dzieje prócz zmaksymalizowania czegoś, czego niema (nie wiem jak to określić). Odkryłem przy tym jeden dziwny fakt, otóż podczas gdy cheat (Rei) oraz WarZ jest uruchomione i użyjemy skrótu do przejścia do menadżera zadań (CTRL + ALT + DELETE), wyskakuje błąd (przynajmniej mi) C++ wyglądający następująco:

k9ZBrfX.png

Nie wiem jak z tym współpracować, a chcę po oszukiwać w grze, tak jak deweloperzy oszukali mnie - jakieś pomysły?

Ściągnij nowszego Visual C++

Opublikowano

Ci co mają problemy z Visual C++ macie w windowed mode gre ?? ja tak miałem jak na full screen miałem zmniejszyłem i było git ;d

Opublikowano

Ci co mają problemy z Visual C++ macie w windowed mode gre ?? ja tak miałem jak na full screen miałem zmniejszyłem i było git ;d

To jest tak głupie pytanie, że równie dobrze mógłbym Cie zapytać czy masz ubraną dziś bieliznę... Oczywiście że (przynajmniej ja) mam grę w okienku. :)

sZ6iNEq.jpg

Opublikowano

Może i głupie ale może okazać sie kluczowe ;D ale jakby nie było miałem identyczny błąd i tak właśnie zrobiłem ;D więc chciałem coś pomóc ;D

Opublikowano

Działa idealnie :)

Przy odrobinie rozumu - wykorzystywać z umiarem, jest nie do wykrycia :)

Wielki like dla autora tematu.

Opublikowano

Działa idealnie :)

Przy odrobinie rozumu - wykorzystywać z umiarem, jest nie do wykrycia :)

Wielki like dla autora tematu.

Hack zajebisty. Ziomek oby tak dalej :)

Dzięki ;]

k9ZBrfX.png

Jaki windows ? Cheat działa tylko na 7 i chyba vista.

Opublikowano

Dzięki ;]

Jaki windows ? Cheat działa tylko na 7 i chyba vista.

Windows7 - problem że tak powiem, sam się naprawił. Hack nagle zaczął działać, trochę z improwizowałem, próbowałem różnych rzeczy i w końcu zadziałał, nie wiem nawet który z sposobów zadziałał.

sZ6iNEq.jpg

Opublikowano

Wciskasz ESC i klikasz w zakładkę która cie interesuje xxD Czasami trzeb kliknąć nad nimi bo jest jakiś błąd.

Opublikowano

Aim 2 zakładka, ESP od itemów pierwsza zakładka a ta ostatnia to jakieś ustawienie nie wiem nie korzystałem z tego ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...