Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jaki Serwer Polecacie ?

Kajrex2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

----------------------------------------------------------------------------

Witam.
tak Jak w Tytule jaki serwer Polecacie żeby można było:
- Wygrać za małą sumkę kredytów wygrać (Irka,LF3,BO2,

- Tam Gdzie mało osób Gra !
- Gdzie można było polatać na bocie !
- Obojętnie jaki serwer nawet np Rosja Hiszpania itp

---------------------------------------------------------------------------

Daje Like !
pisać w Komentarzach !

Dzięki i pozdrawiam
cześć.

Opublikowano

global 4 , anglia 2 ( też tam acc boce ) czechy 3 ... problem bo anglia ma dosyć drogie boosterki na aukci

A tak ogółem to temat założony nie w tym miejscu ...

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Kajrex2012 słuchaj serwer, na którym gra najmniej osób to jak najbardziej Rosja 4, w nocy irki za 30kk licytuje :) Z chęcią zapraszam mam gildie z ruskami ale da się porozumieć po Angielsku, jak dołączysz to z chęcią Cię dodam. Golca kupiłem za 60k :) Mam tam konto od 2011 roku i rzadko się zdarza aby ktoś mnie na aukcji przebijał, więc polecam. Jak coś to napisz mi PW tutaj, dam Ci o wszystkim info :)

USA 2, Anglia 2 baardzo mało osób gra co za tym idzie tanio można wygrać na handlu :) ( zły dział)
tu możesz zobaczyć gdzie gra najmniej osób http://online.darkorbitbots.net/

Jakbyś się nie zorientował ta strona to fake :)

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Kajrex2012 słuchaj serwer, na którym gra najmniej osób to jak najbardziej Rosja 4, w nocy irki za 30kk licytuje :) Z chęcią zapraszam mam gildie z ruskami ale da się porozumieć po Angielsku, jak dołączysz to z chęcią Cię dodam. Golca kupiłem za 60k :) Mam tam konto od 2011 roku i rzadko się zdarza aby ktoś mnie na aukcji przebijał, więc polecam. Jak coś to napisz mi PW tutaj, dam Ci o wszystkim info :)

Jakbyś się nie zorientował ta strona to fake :)

czemuż uważasz, że fake ?

1.jpg

Opublikowano
USA 2 (East Coast)

tanio na handlu, malo graczy, da sie polatac na statkach, mam swoj klan, da sie pobocic.

Zapraszam na MMO: i skontaktuj sie na gg, szukam fajnej ekipy tam kilka osob jest.:)

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

czemuż uważasz, że fake ?

Uważam tak dlatego, że dla mnie mało wiarygodne jest to, że w tej chwili na USA 2 gra tylko 278, ponieważ gdy loguję się na mapę 1-1 lata więcej statków niż w przypadku Niemiec 2, gdzie jest 586 osób (Sprawdzałem inne mapy, zresztą sprawdź sam co ja Ci będę pisał)

--------------------------EDIT-------------------------

Zresztą pomyśl, osoba udostępniająca ten link na forum dostała z tego co pisała tą stronę od jakiegoś Rosjanina, a przecież w Rosji jest inna strefa czasowa... Więc jak na to zwracać uwagę?

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Wszystkie wymagania spełnia Anglia 2 jeśli szukasz firmy na tym serwerze w której grają Polacy wybierz Vru lub MMO sam się zastanawiam nad jedną z nich w EIC nie znam nikogo z PL.

Opublikowano

Wbierz pl2 .. spokojnei bocisz.. raz na 3 dni cie ujebią da sie bic :) .. malo ludzi nie to co pl1

Chyba ci się coś pomyliło, jak działają boty to nie ma jak na 1 gali saimona uchwycić. Poza tym tanio tam irki nie chodzą, te 100kk musisz wyłożyć żeby mieć pewność że wygrasz, choć i więcej teraz ludzie wtapiają.

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

@up a ile tam gra ludzi? kolega chciał mało, ale np na pl3 gra powiedzmy 5k ludzi z czego 3 to mmo a resza vru i eic co nie jest zbalansowane i wkurwiajace

jest jakas ruska, niestety w historii znikla;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...