Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coz robić by ludzie oglądali ciebie na yotube?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po pierwsze to pomóc może komentarz lub muzyka. Przerabiaj filmiki w sony vegas i zawsze miej jakość HD min 720p jak masz dobry komp to zrób do 1024p mój brat nakręca filmiki oto jeden z nich

Ja mu szukam piosenek jak chcesz to ci tez moge poszukać

Ja w wakacje mam zamiar kupić lepszy komputer (chyba ze prędzej uzbieram) i wtedy zacznę nakręcać filmiki i czasami byśmy mogli jakiś filmik razem nakręcić ale trochę czasu minie. Powiem ci jaką ja obejmę taktykę będę nakręcać filmiki chyba o 3 lub więcej grach. Ty jeżeli masz jeszcze jakieś fajne gry to o nich nakręć filmiki stawiaj na różnorodność. Mało osób ogląda filmiki o wot sam grałem ale konto sprzedałem. Jeżeli masz bf3 to zbierz jakąś mala ekipę i nakreć filmik z zwolnieniami itp np ty sobie biegniesz a nad tobą lecą 2 odrzutowce i wtedy spowalnaisz

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Kolejny taki temat , setny na tym forum ...

Nie ma recepty na to !

Ty co mozesz zrobic, to tylko utrzymac poziom filmow, zaciekawiac osoba, roznorodny kontent na kanale. Musisz byc oryginalny, kreatywny. Ale nie ma czegos takiego jak: „co mam zrobic by ludzie mnie ogladali? Robie filmiki a nikt mnie nie oglada ;(” - niecierpie czegos takiego.

To wszystko zalezy od Cb i od szczescia, czy sie ludziom spodoba, to co tworzysz.

Powodzenia, w prowadzeniu kanału ;)

@edit.

„Niestety nie komentuje , bo nie mam mikrofonu , ale to i tak nic nie zmieni...” - i własnie przez takie podejscie nic nie osiagniesz. Ogladałbys sam gameplay, jak gosciu sb gra tylko? I don't think so.. Postaw sie na miejscu widza, co sie Tobie podoba to rob, moze komus tez to przypadnie do gustu.

@tip. Dawaj jakies chwytliwe tytuły, miniaturki, tagi - to zwieksza twoje szanse na odtworzenie Twojego filmu. (tagi adekwatne do materiału..)

Opublikowano

No dobra , ok , ale jak ja mam wgrywać muzykę , i właśnie jeszcze jedno , jak złanczać filmiki ze sobą bo nagrywam przez frapsa a potem konwertuje przez AnyVideoConverter. A gdy chce nagrywać zauszmy 30minut to to się nagrywa w częściach , jak to złączyć?

Opublikowano

Rozmowa przez mikrofon daje sporo... ale dopiero wtedy, gdy nie jesteś dzieckiem . Nie rób filmików z serii mc, zrób intro, zrób sobie jakiś pro elo nick, komentuj gry, nie rób czegoś gwałtownie, tylko najlepiej, aby to było przemyślane, stwórz własnego fp, reklamuj się wpośród innych sławnych ludzi.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Nagrywaj ciekawe i chwytliwe gry kótre są obecnie na czasie, daruj sobie np. minecrafta itp. syf którego jest już pełno w serwisie. Do tego przyda się dobry głos i poprawna dykcja.

Opublikowano

najlepiej nakrecaj filmiki o grach z komentarzem i najlepiej z druga osobą pooglądaj filmiki RockAlone2k i weź przykład on dniego

i jak nakręcasz wota to naprzykład włączaj nagrywanie kiedy jest akcja. a co do muzyki to mam pomysł

Puść swój filmik i go wycisz ale weż piosenkę z

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Musisz mieć ciekawy pomysł na nagrywanie, ciekawostki podawaj, na mt2 warto wkręcić się w TEAM i nagrywać od kuchni powstawanie serwerów tak robią, zapoznać się ze starymi wilkami i żeby Ciebie zareklamowali , być ciekawym lektorem !

Opublikowano

Po pierwsze - MUSISZ komentować. Filmy w jakości 720p. OGARNĄĆ ORTOGRAFIĘ. Być ogarniętym. Nagrywać z ciekawych gier.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Musisz mieć pomysł, sprzęt, jakość filmów, być w miarę ogarniętym, umiejętność oceny własnej twórczości.

Przydaje się też lizanie dupy innym z YT.

Wstawiaj regularnie filmy, współpracuj z większymi kanałami. Promocja, promocja, promocja.

Ten coś o tym wie xD

Opublikowano

Najlepiej gdybyś był dziewczyną i pokazywał po kawału ciała. Dodawaj w tagi znanych zagrajmerów.

Nagraj jak skaczesz z okna i udaje ci się przeżyć. Wiesz, coś pomysłowego.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

zaznacz swój filmik jako odpowiedz np do Gangnam style to będziesz miał z milion wys. w 1 dzień xD

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Wstawiaj regularnie filmy, współpracuj z większymi kanałami. Promocja, promocja, promocja.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...