Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy są jakieś hacki w tej grze?

Ejpex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć sa do tej gry juz jakies cheaty ?? typu aim,speedhack czy cos w tym stylu czy wgl. sa jakies wspomagacze ?.

mr76n6.png
Opublikowano

znalazlem na unknown cheats jakiegos aim bota ,ale niewiem jak go uzywac

wpisz we google ,3 wynik

Ej szukam szukam i same jakies fake bys mogl dac link do tego haxa ?? Ja go ogarne .

mr76n6.png
Opublikowano

znalazlem na unknown cheats jakiegos aim bota ,ale niewiem jak go uzywac

wpisz we google ,3 wynik

DAWAJ LINK :O

Ta gra jest fajna ale jeszcze nikogo nie zestrzeliłem :]

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Em mam skilla ;D Ale chce zobaczyc czy cos jest ;) a dla cb to kolejny post ;x dzieciaczku .

mr76n6.png
Opublikowano

Heheh powodzenia eunuchy w hakowaniu hehehe, tak jak w WoT tak samo w WT hakerów nie będzie. Ogar yourself jak chcecie grać. Chcecie hakować to idźcie na jakieś syfne fpsy f2p. JUST L2P and start enjoying game amators!!!!

Hehehe w WoT nie czeba hakować bo WG ze swoim MM za ciebie hakuje ale to się zmieni w końcu wszystko złamią rozgryzą tam gdzie jest kasa wszystko da radę WT w porównańu do WoT całkiem przyjemniej się gra dlaczego ? Bo MM jest tak pomyślane żeby każdy miał frajde z gry

Opublikowano

oo rany <_<

kolejne dzieci które chcą sobie ułatwić gre poprzez hackowanie.

jeżeli tak bedziecie robić to sie niczego nie nauczycie w tej grze i tylko potwierdza że nie umiecie grać i nie chce wam sie opanowywać tego wszystkiego.

pozatym w takich grach napewno nie znajdziecie hacka,chyba że jakiś oszust da coś na strone ze zdjęciami na "dowód" i zarząda jakieś 20 zyli albo więcej -.-

Opublikowano

Dziwicie sie z ktos pyta o hacki? -.-. Chyba poto jest te forum zrobione miedzy innymi...

MPCForum

Multi Player Cheats!!!! Ogar.....

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

To jak to powiedziałeś OGAR też to,że nie jest to tylko forum na ten temat. Jest tu masa gier do których nie ma haków. Nie musicie syfić każdej gry swoimi programikami, których używacie z powodu braku umiejętności. Ba jakich umiejętności!!! Nie trzeba być utalentowanym,żeby pograć w jakąś gre na dobrym poziomie. Ludzie używający i skamlący o notoryczny brak haków to zwykli nieudacznicy, którzy w ogóle nie powinni nazywać się graczami czy gamerami. Polecam posłuchać sobie na ten temat kilku znanych polskich YouTuberów. haki są tak samo nielegalne jak piractwo.
Konkretnie co do forum, to przestało ono być tematyczne już dawno temu. teraz Multi Player Cheats jest tylko z nazwy.

@EDIT

@pawel199724 bardzo podoba mi się twoja sygnatura (Moc,Energia,Amfetamina). Ciekawe co o tym wiesz? Kolejny szpanerek próbujący pokazać jaki to hardkorowy na futrze jeździ? :) '97 rocznik AMFA POWER hahah :D

Opublikowano

Tia, a w większości działów z grami jest poddział - Dyskusja o hackach. Weź ty się ogarnij bo tylko wyzywasz innych od roczników 97 i od no-skillowców. Grałem sobie kiedyś w Allods, 50lvl, dobre eq, ale ściągnąłem sobie multihacka, żeby się szybciej przemieszczać. A wiesz zkąd go miałem ? Z tego oto forum o tematyce gier, hacków i bugów. Ale ty pewnie tego nie zrozumiesz, bo ty jesteś rocznik 1960 i nigdy nie hackowałeś bo masz tak zajebistego skilla.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

To na początek wytknę Ci błąd. Pisze się SKĄD nie ZKĄD. Uważaj na polskim bardziej. Druga sprawa to jestem rocznik '93 i wybacz,ale niestety mój rocznik i być może rocznik wyżej '94 to jedne z ostatnich ogarniętych roczników, nie nasiąkniętych zgnilizną internetu. Jasne,że nie piszę tutaj o ogóle ludzi, ale niestety tak jest,że pewne osoby pracują na miano całej grupy. Musisz się z tym pogodzić. Następna rzecz to co to znaczy w twoim mniemaniu "wyzywam"? Chyba nieee, zresztą to takie śmieszne stwierdzenie. Raczej ironizuje to co mówię.

teraz do dalszej części twojej wypowiedzi. Grałeś sobie kiedyś tam, gdzieś tam w jakiegoś Allods. Nie grałem, nie mam opinii, ale z tego co kojarzę to jakiś MMO. Super, nie wiem po co mnie informujesz o swoim levelu i ekwipunku, ale ściągnąłeś sobie nielegalny program jakim jest cheat/hack do tej gry. Dlaczego? Bo chciałeś się przemieszczać szybciej? Wnioskując, niezależnie od wieku jesteś leniem i nie czerpiesz frajdy z normalnego eksplorowania świata gry, do tego szybsze poruszanie się umożliwia szybsze wykonywanie zadań etc. Zatem oszukujesz, jesteś nieuczciwy w stosunku do innych.

Teraz o mnie. Czy nie hackowałem? Hackowałem, ale nigdy w multi. Kurczę, ciężko to nazwać hackowaniem. Raczej używaniem popularnych tipsów w grach single player. Miało to miejsce, gdy grałem w gry za trudne dla mnie w wieku 8/9 lat. Później używałem kodów tylko po przejściu danej gry, by odkrywać np. Easter Eggi. I zaraz zaraz, uważasz,że do grania w gry multiplayer trzeba mieć, jak to napisałeś, zajebistego skilla? Czy ty sobie w tej chwili żarty ze mnie stroisz? Już zbyt długo uważam się za gracza, by dalej znosić ciągłe skamlenie kolejnych pokoleń o hacki. Potem wchodzę na byle którą grę i wszędzie można takich spotkać. Istna plaga. NFS:World, War Rock, Combat Arms, Cod, BF, WarZ, DayZ. Kiedyś to zrozumiesz i nie uderzam teraz do twojego wieku, którego nie znam, ale do twojego doświadczenia jak gracza, że bardzo irytujący są ludzie używający tego typu programów. Zwłaszcza jeśli będziesz chciał cieszyć się grą, a tacy będą wszystko pier**lić. Dla każdego trzeźwo myślącego, ktoś używający nielegalnych oprogramowań jest beztalenciem.

Co do forum to jak pisałem, już dawno przestało ono być typowym forum o jednej tematyce, jestem tu od 2009 roku i wiele się pozmieniało. Dawniej używaliśmy go by znajdować różne bugi, czy modyfikacje lub tutoriale do gier, inni używali do szukania haków. Teraz uważam,że jest ono także po prostu tematem dyskusji typowo gamingowych.

P.S. Zapomniałem dodać,że zapewne bardzo zabolało Cię to jak zwróciłem się do założyciela tego tematu. Otóż już tłumaczę. Jak sam wspomniałeś, rocznik '97, ok może ma 16 lat, WOW już prawie 18, wnet dorosły będzie. Ale chyba nie wygląda. Jego sygnaturka to już kompletna beka, a ja uwielbiam gdy ludzie niemający pojęcia o pewnych sprawach udają w internecie,że coś wiedzą. A jeśli kolega faktycznie lubi przypudrować w futrze nosek mając 16 lat to życzę miłego ćpania za kilka lat. Only Free Weed, Legalize It!

Opublikowano

oo rany <_<

kolejne dzieci które chcą sobie ułatwić gre poprzez hackowanie.

jeżeli tak bedziecie robić to sie niczego nie nauczycie w tej grze i tylko potwierdza że nie umiecie grać i nie chce wam sie opanowywać tego wszystkiego.

pozatym w takich grach napewno nie znajdziecie hacka,chyba że jakiś oszust da coś na strone ze zdjęciami na "dowód" i zarząda jakieś 20 zyli albo więcej -.-

tak to jest jak nie umieją latać to szukają wspomagaczy TĘPIĆ HAKERÓW

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dziwicie sie z ktos pyta o hacki? -.-. Chyba poto jest te forum zrobione miedzy innymi...

MPCForum

Multi Player Cheats!!!! Ogar.....

Już widze płacz na MPC forum za cheaty w War Thunder ehhhhh

Grajcie dla frajdy a nie po to żeby pokazać jacy jesteście pro na Haxach nie rozumiem takich ludzi (no chyba że używasz haxów do MC albo WarZ gdzie każdy to robi to jeszcze ujdzie ... bo i tak nic z tym nie robią )\

Gra jest spoko wystarczy pograć 2 godziny i się wkrecicię ja Ogólnie nie lubie takich gier np World of Tank ale ta gra przypadła do gustu

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...