Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] DarkOrbit PUŁKOWNIK | Wojna [!SM!] vs. [!GF] , serwer PL1

Pułkownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było was 4 na 2 daliście rade, ale jak było 4 na 4 to popadaliście, nie wiem co ty tutaj chciałeś pokazać. Podkładu dźwiękowego wolę nie komentować.

Opublikowano

Było was 4 na 2 daliście rade, ale jak było 4 na 4 to popadaliście, nie wiem co ty tutaj chciałeś pokazać. Podkładu dźwiękowego wolę nie komentować.

Taka sama opinia, ale muszę przyznać że w porównaniu z biciem botów już jest to trochę ciekawsze.

Zastanawia mnie tylko jedno, czy z dawnych GF tylko tyle zostało?

Opublikowano

Taka sama opinia, ale muszę przyznać że w porównaniu z biciem botów już jest to trochę ciekawsze.

Zastanawia mnie tylko jedno, czy z dawnych GF tylko tyle zostało?

Nie wiem czy tylko tyle, na pewno będzie dalsza część. GF kiedyś był kimś, teraz tak nie jest, teraz jak sobie nie dają rady to wołają o pomoc VRU. Wojna z GF jest teraz taka, że stoimy i czekamy aż coś się ruszy.

A co do Twojej wypowiedzi, to jednak Oni maja bardziej rozwinięte i silniejsze konta od Nas .

// Na przyszłość staraj się edytować posty, lub cytować w 1 obie wypowiedzi, bo za double warnujemy.

A.

Opublikowano

A co do Twojej wypowiedzi, to jednak Oni maja bardziej rozwinięte i silniejsze konta od Nas .

No i właśnie o to mi chodzi, nienawidzę takiego rozumowania że maja lepsze konta to oznacza że są mocniejsi, wszystko zależy od zgrania ekipy, a u was nie widziałem żadnego zgrania. Nad wszystkim trzeba myśleć jak takie akcje przeprowadzać dostosować konfigi itp. a wy lecicie na "łapu capu" i tak to wygląda. Gdybyście w 3 ubili optimusa i nimitza (wydaje mi się że są najmocniejsi obecnie z GF) to nawet bym wam pogratulował i wtedy nie patrzyłbym nawet na muzykę.
Opublikowano

No i właśnie o to mi chodzi, nienawidzę takiego rozumowania że maja lepsze konta to oznacza że są mocniejsi, wszystko zależy od zgrania ekipy, a u was nie widziałem żadnego zgrania. Nad wszystkim trzeba myśleć jak takie akcje przeprowadzać dostosować konfigi itp. a wy lecicie na "łapu capu" i tak to wygląda. Gdybyście w 3 ubili optimusa i nimitza (wydaje mi się że są najmocniejsi obecnie z GF) to nawet bym wam pogratulował i wtedy nie patrzyłbym nawet na muzykę.

Chciał bym podkreślić, że nie każdy jest tak dobry i ma takie umiejętności jak Ty, i niektórym też szkoda wydawać pieniądze w tą grę, bo mają na utrzymaniu rodzine.....

Opublikowano

Ech film, bardzo średni jak dla mnie 5/10 podkład trochę słaby, to nie jest już to samo GF! Co choćby rok temu, ludzie latają pod tym samym tagiem ale tych wielu wspaniałych osób które wypełniało ten klan już nie ma, to tyle ode mnie.

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Ech film, bardzo średni jak dla mnie 5/10 podkład trochę słaby, to nie jest już to samo GF! Co choćby rok temu, ludzie latają pod tym samym tagiem ale tych wielu wspaniałych osób które wypełniało ten klan już nie ma, to tyle ode mnie.

Zgadzam się z tobą to nie jest ten GF, ludzie wtedy byli rozsądniejsi.

Opublikowano

Pułkownik wróciłes do gry ? bo mi sie zdaje ze chyba przerwe miałęs grasz na MMO i na starym nicku? A co do filmiku to nie mam zastrzeżeń całkiem ciekawy :)

Opublikowano

Pułkownik wróciłes do gry ? bo mi sie zdaje ze chyba przerwe miałęs grasz na MMO i na starym nicku? A co do filmiku to nie mam zastrzeżeń całkiem ciekawy :)

Tak wróciłem, gram już 3 miesiące. Miałem 2 lata przerwy.

Opublikowano

Ja tu nic ciekawego nie widzę. Kilka statków padło i nic ciekawego. Następnym razem zwolnij trochę tempo filmu i nakręć więcej ciekawych akcji.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Ja tu nic ciekawego nie widzę. Kilka statków padło i nic ciekawego. Następnym razem zwolnij trochę tempo filmu i nakręć więcej ciekawych akcji.

trochę statków padło ? chyba na każdym filmiku z DO "trochę statków padło" a co do filmiku 8/10 bo muza zepsuła ;>

Opublikowano

trochę statków padło ? chyba na każdym filmiku z DO "trochę statków padło" a co do filmiku 8/10 bo muza zepsuła ;>

Troche, znaczy mało? Więcej razy padł autor filmu niż inni o.O. Rozumiem, że to jest filmik z wojny, więc padają obie strony, ale bez przesady.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Troche, znaczy mało? Więcej razy padł autor filmu niż inni o.O. Rozumiem, że to jest filmik z wojny, więc padają obie strony, ale bez przesady.

Równie dobrze mogłem tak to wyciąć, ze bym ani razu nie padł.

Opublikowano

Dobrze powiedziane :) Wyposażenie to nie wszystko , trzeba mieć coś we łbie .

Opublikowano

Dobrze powiedziane :) Wyposażenie to nie wszystko , trzeba mieć coś we łbie .

Może i trzeba mieć coś we łbie, ale niemożna porównywać kont z top 1000 do konto z top 15, nie oszukujmy się...

Opublikowano

Nie wiem czy tylko tyle, na pewno będzie dalsza część. GF kiedyś był kimś, teraz tak nie jest, teraz jak sobie nie dają rady to wołają o pomoc VRU. Wojna z GF jest teraz taka, że stoimy i czekamy aż coś się ruszy.

// Na przyszłość staraj się edytować posty, lub cytować w 1 obie wypowiedzi, bo za double warnujemy.

A.

A.

Co do edycji moda... postow nie da sie edytowac od 2010 roku -.- bug jest

Mój własny kanał na YouTube zapraszam :)

Moje tutki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...