Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Avatar+Sygnatura] MonoteI

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130846-U250803.png

Tematyka: Wycinek z sygnatury
Wysokosc: wgl forum
Szerokosc: wgl forum
Napis/y:
Kolorystyka: wycinka z sygnatury
Dodatkowe informacje od zlecajacego:

1321130875-U250803.png

Tematyka: Karciana, styl
Wysokosc: wymagania forum
Szerokosc: wymagania forum
Napis/y: MonoTei
Kolorystyka: Biało czarna
Dodatkowe informacje od zlecajacego: identyczna jak avatar, tyle że rozmiarowo większa
Opublikowano

Moge się na spokojnie tym zając tylko mam jedną krótką zasadę o której wszyscy, którym robiłem sygny wiedzą. Napis musi być taki sam jak nazwa konta MPC, inaczej uważam że ktoś przykładowo mówiąc koledze/na innym forum że zrobi komuś sygnaturę a tak naprawdę nie umie.. jeżeli chcesz to mogę zrobić sygne ale z napisem z forum (DieKasia.;D albo samo DieKasia etc). Jak coś to pisz PW, nie chce % za spam.

Jeżeli się zgodzisz to zedytuję tego posta z sygną żebym % nie oberwał od naszych kochanych modów...

Opublikowano

Jasne, coś w ten deseń?

w271ege.png

? ramka będzie sama z siebie od MPC.

Jeżeli bierzesz tą sygnę i avka to jak możesz to daj coś w stylu "Sygnatura wykonana przez Battlelet" (coś jak u użytkownika Szymico, możesz do niego zajrzeć) znasz moje zasady :) Chciałem dać podpis na sygnie ale brzydko to wyglądało:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...