Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Concret Craft [1.5.2][SV+Frakcje][40S][McMMO][Bossy]

dabster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Dziś jest wtorek i zapowiada się nawet dobrze. Ładna pogoda, mało chmur, słoneczko, te sprawy.. ale do rzeczy. Wczorajszy dzień spędziłem na jakże wspaniałym konfigurowaniu serwera. :) Myślę, że ma się on już dość dobrze, ale jak zwykle brakuje mu publiki by się wykazać. Mamy nadzieję, że niebawem znowu będzie full serwer. ;) Postaramy się zaplanować jakiś miły event, a póki co nadal trwa konkurs na budowanie.

Miłego grania :)

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hejka. Wczoraj, czyli we wtorek dodaliśmy dwa nowe bossy. Ich konfiguracja zakończyła się dopiero dzisiaj, ale myślę, że będą dobrym wyzwaniem dla graczy, którzy łatwo poradzili sobie ze wcześniejszymi bossami. Położenie ich kryjówek nie jest jeszcze nikomu znane.. więc szukajcie. :)

Miłego dnia. ^ ^

Opublikowano

Heej. Co tam u Was? Umnie już trochę lepiej. Szkoła nie jest fajna. :)

Nowo dodane bossy czekają na chrzest ognia. Mamy małe problemy z ZombieKingiem.. kolega nieustannie się buguje, tworząc niemały problem. Póki co wykluczyliśmy go z rozgrywki.

Już teraz czeka na Was reszta bossów. ;) Miłej Gry.

Opublikowano

Moglibyście, dodać jakieś wskazówki gdzie co jest ?

*Za friko*

Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2.

Opublikowano

Kurde, serwer fajny, ale jest strasznie wkurzający bug. Już 2 razy straciłem tak cały ekwipunek. Jak szybko się jakieś rzeczy chce przenosić / zabierać ze skrzyń, to wywala cię z serwera, zabija, i zabiera wszystko poza zbroją (zbroja wypada). Proszę was, naprawcie to, i jak można, to oddajcie choć część moich itemów.

Jestę Ktosię i lubię muzykę:
musiccraftlogo.png
a kliknij sę

Opublikowano

Wskazówki są na naszej stronie. :)

Co do buga dziś zmieniamy plugin anticheat na nocheatplus i mamy nadzieję, że rozwiąże to także ten problem. Co do itemków pogadamy jak złapiemy się na serwie, ale raczej coś się wykombinuje. :)

Przepraszamy na problemy.

Opublikowano

Witam. Nie mam chyba zbyt wiele do powiedzenia. Weekend był dość pracowity, ale raczej ze strony naprawczej. :)

Zmieniliśmy plugin nadzorujący na nocheatplus, oraz plugin do większej ilości expa na MoreExp. ;)

Mamy nadzieję, że wprowadzone zmiany uprzyjemnią rozgrywkę na naszym serwerze.

Miłego grania.

Opublikowano

Heej. Wczoraj mieliśmy małe problemy z MobArena. :) Pewien dobry człowiek zgłosił nam poważny bug MA, ale dzięki wspólnemu wisiłkowi naszej Ekipy problem został szybko zażegnany. Dodatkowo odnowiliśmy listę zdobywanych tam itemków. Teraz obok zabawy macie też sopry zysk ;)

Przepraszamy za problemy. Miłej gry. ;)

Opublikowano

Witajcie znów. :)

Konfiguracja serwera to niełatwy kawałek chleba. Na nadchodzącą majówkę mamy już zaplanowane kilka większych prac. Możecie się też wtedy spodziewać większego eventu, więc radzę zarezerwować czas na łupienie diaxów i itemów specjalnych ;)

O planach wspomnę innym razem, trochę bliżej przerwy świątecznej. Tymczasem życzę miłej gry. Bywajcie :)

Opublikowano

Witajcie znów. Dzisiaj wpis trochę wcześniej, bo akurat znalazłem chwilę czasu. Nie ma zbyt wielu nowości, ale mogę Was ostrzec przed nadchodząca przerwą techniczną. Nie wiem kiedy dokładnie, ale niebawem będziemy realizować pewien projekt na naszym serwerze i potrzeba nam chwili spokoju. :)

Zapraszam do gry :)

Opublikowano

To nie jest dedyk bo ma tylko 30s: To jest napewno z hostowni lub stoi na słabym vps

Opublikowano

Przepraszam. Mój błąd. :)

Oczywiście serwer nie stoi na dedyku. Korzystamy z oferty jednego z hostingów. Nazwa zostanie poprawiona tak szybko jak to możliwe.

Btw.. mamy teraz 40 slotów :)

Opublikowano

Serwer wydawał, się fajny ale.

-[budowniczy] Krisho pruje się że bije się z innymi.

-Po chwili, tepa do mnie i zabija z eq Prot IV i miecza Sharpness V

Nie chce oddac itemow, zglaszam to adminowi i daja mnie do jaila, za zabijanie to co to za survival, jak nie mozna zabijac.

Domagam, sie sprawiedliwosci zeby mnie wypuscili i oddali itemy, dostaje mute -_-...

Wbijam na inne konta, i zostaje zbanowany za to ze domagam sie SWOICH itemkow.

Wkoncu dostaje bana na ip - (Mam zmienne, ale szkoda mi transferu na ten serwer)

Serwer sie zmienil i to bardzo wczesniej byl lepszy.

jednym slowem...

NIE POLECAM

Oby padli ^^.

Opublikowano

Kolega wyżej jest śmieszny. Nasz budowniczy gra normalnie, nie tpa się jeśli go ktoś denerwuje. Bierze aktywny udział w rozgrywce, a jak trzeba to zrobi event.

Widać znakomity gracz jakim jest wyżej pisany Antansher ( tudzież Pingwinek ) nie pochwalił się za co owego bana dostał.

Gnębił graczy podejrzanych o cheaty sam mając x ray'a i wiele więcej, co możemy poprzeć dowodami. Widać uważa, że jeśli kupił Vipa to może wszytko.. otóż nie. :) Wszyscy są równy wobec regulaminu.

Wykręcał się.. dostawał drugie szansy, jail, mute... nic po tym. Był agresywny, co sami widzicie po jego desperackich próbach utopienia serwa powyżej.

Gracza jednym słowem Nie polecam :)

Opublikowano

Hee, tylko ja nie mówię o Pingwinku, tylko o koncie Antansher.

Tepnal sie do mnie, ten bob budowniczy i zabil ^^...

Nie polecam was.

Opublikowano

Siemanko. Przepraszam za brak wpisu wczoraj. Miałem parę spraw na głowie.. zresztą dziś to samo. W związku z tym na serwerze nie działo się zbyt wiele. Obiecujemy nadrobić straty w majówkę. :)

Opublikowano

Witajcie. Przed nami pracowita majówka, lecz i dziś mamy sporo pracy. Czeka już na nas dość długa lista, a serwer czeka parę zmian.. jednak niewiele z tego odczujecie jako gracze. ;)

O 20:00 odbędzie się event. Serdecznie zapraszamy :)

Opublikowano

Hejka. Wiosenny humor nam się udziela, a więc,jako dobrzy admini chcemy się tym humorkiem z wami podzielić. Z tego powodu organizujemy majówkowo-weekendową wyprzedaż S-Vipów. Szczegóły znajdują się na naszej stronie internetowej :)

Link w głównym poście tematu, lub na czacie serwera :)

Opublikowano

Witajcie. Dziś spędziliśmy dużo czasu na naprawach i konfiguracji. Sporo rzeczy zostało poprawionych, ulepszonych. Mamy nadzieje, że odczujecie to podczas gry. :)

Serdecznie zapraszamy.

Opublikowano

Hejka. Od wczoraj wiele się nie zmieniło pod względem kierunku prac. Nadal staramy się ogarnąć to co już jest tak żeby było dobrze. Promocja na konta Vip i S-Vip będzie trwała chyba do poniedziałku rano. Na ten temat więcej info znajdziecie na naszej stronie. :) [Link w głównym poście]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...