Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Concret Craft [1.5.2][SV+Frakcje][40S][McMMO][Bossy]

dabster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam tego mroźnego wtorkowego wieczoru. Troska o pozycje na MPC i schludność tematu skłoniła mnie do używania formy wpisów dziennych, i chyba przy niej pozostaniemy. :)
Na serwerze nastała wiosna. Zielony spawn, wszędzie wokół tętniący życiem las, a w nim Graacze. Czekający na event Gracze. Co mamy dla Was dzisiaj? Zapowiedź jutrzejszego eventu.. :)

Jutro w okolicach godziny 20 odbędzie niedawno obiecany event. :) Łapcie screena zagadkę i wbijajcie na serwer!

9qxrnzsjzh4n.png

Opublikowano

Gdyby ktos chcial pograc ze mna w gildi, i pojsc dzis o 20 na katakumby, to zapraszam na serwer mam nick : yaku

Wymagam 14+ i Ts / Skype :D

-------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszam na Serwer !~~~~~~

Opublikowano

Siemanko! Przepraszam za brak wpisu wczoraj, ale to spawka sił wyższych. Dziś będę miał dla Was parę nowych screenów, raczej bez motywu przewodniego.. Ale to później. Teraz jedyne co, to zapraszam do gry. :)

Prognoza na dziś? Konkretny deszcz, czyli wiosna w potknięciach ;)

Opublikowano

Hej. Naszła mnie ochota na wieczorny wpis. Nie czuję się może najlepiej, ale chciałem wspomnieć jedną troszkę lepszą wiadomość.

W tą niedzielę(14.04) w okolicach godziny 20, odbędzie się event. Przygotowania trwają już od paru dni więc macie na co czekać. :)

Serdecznie zapraszam i życzę miłego wieczoru.

Serio ? Ten post jest 'dbl'em tamtego ? 16:30 22:15 ? Pozdro.

Opublikowano

Dziś na serwerze rozpoczął się konkurs na najlepszą budowlę! Co zrobić aby wziąć w nim udział?

Zgłosić się do jakiegoś admina. [ Techimaru/Spec ]

Powiedzieć o co chodzi. [ Cześć. Chce do konkursu budowania ]

Teleportujemy Cie, albo użyjesz warpa.

Dostajesz działkę 50x50.

Masz czas do niedzieli wieczorem zbudować coś Epickiego. :)

Na terenie konkursu jest wyłączone PvP.

Na prośbę gracza po konkursie możemy przenieść budowlę na wybrane miejsce w strefie Neutralnej.

Najlepsza budowla zostanie skopiowana do /warp galeria .

Zwycięzca dostanie fajne nagrody ;)

Opublikowano

Event jest otwarty od 15. Możecie się zgłaszać cały czas. Aż do Niedzieli wieczorem ;)

Dziś wieczorem dodam screeny z tego co już zrobiliście. Chcecie zobaczyć sami? /warp konkurs :) !

Opublikowano

No fajnie , ja juz zacząłem organizowac moj projekt ,z kolega :D ( Takie info: Mozna budowac w grupach :D )

Licze na fajne nagrody ^^

Zapraszam do budowania :D

Opublikowano

Serwer godny uwagi, miła prezentacja, miła administracja. Polecam serdecznie :)

Opublikowano

Dzięki za dobre słowo o serwerze. Nie mam sił dodawać dziś tych screenów, ale jutro będą na 100%. Konkurs trwa, rywalizacja jest niezła. :)

Zapraszam do wzięcia udziału. Prawie cały czas jest ktoś kto może przydzielić działkę, a nawet jeśli nie, to możecie szykować surowce do budowy. Nagrody będą naprawdę godne uwagi ^ ^

Dobrej nocy.

Opublikowano

Hejka! Witam Was kolejnego pięknego dnia wiosny! I tym razem.. zero ironii :) Pogoda sprzyja, słońce świeci.. chmur.. prawie nie ma.
Co nowego na serwerze? Od pewnego czasu ożywiamy działalność naszej strony internetowej, do której linki znajdziecie w grze. Dodajemy tam wiele różnych informacji dotyczących eventów i nie tylko.

Dziś trwa drugi dzień współzawodnictwa w Konkursie Budowania. Niedługo dodam screeny z postępów naszych uczestników, a na razie zapraszam do wejścia na serwer.

Dużo tego wyszło ;) Miłej gry.

Opublikowano

Zajebisty serwer. YAKU JEST ZAJEBISTY xD

Planujecie coś, fajnego dodać do serwera?

Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2.

Opublikowano

Póki co staramy się umacniać to co już jest. Rozbudowywać obecne zasoby pluginów, jednak nadal istnieje możliwość, że gdy znajdziemy odpowiedni plugin to dodamy go do obecnej listy. ^ ^

A po za pluginami myślimy o zwiększeniu ilości slotów, do tego jednak przydałoby się więcej graczy. :)

Opublikowano

Fajny serwer ale zniecheciłem się do grania na serwerze bo brat mi rowalil moobspawner zombie a robiłem taka fajna expiarke gdzie 2 moob spawnery były blisko

Opublikowano

Dzięki za dobre słowo, ale i krytykę przyjmiemy na klatę :) Wiemy, że każdemu dogodzić się nie da, ale staramy się ile sił. Konfiguracja pluginów trwa, ale ludzie uczą się całe życie. ;)

Dodatkowo skoro już piszę, to przypominam o jutrzejszym Evencie. :)

Odbędzie się on wieczorem. Serdecznie zapraszamy.

Opublikowano

Siemanko! Kolejny dzień, kolejni gracze, kolejny wpis! Mimo, że byłem dziś dość zajęty coś Wam tu nastukam, a za minutkę dodam najnowsze screeny z serwera. ^ ^

Dodatkowo przypominam, że niedługo odbędzie się event niespodzianka. :) Zapraszamy.

Opublikowano

Jak znajdę chwilę wolnego czasu to zajmę się konfiguracją całego EpicBossa. Póki co trawi mnie przeziębienie. :)

Postaramy się zmienić to tak, żeby bossy były opłacalnym wyzwaniem dla kilku graczy.

Opublikowano

Hejka! Witam Was kolejnego pięknego dnia. Nie czuję się specjalnie lepiej, ale wolny poniedziałek to jest To. :)

Dziś mam dla Was obiecane jakiś czas temu screeny i dobrą wiadomość. Dziś dodałem na serwer plugin o dźwięcznej nazwie TimeIsMoney! Czyli Czas to pieniądz. Umożliwia on graczom otrzymywanie kasy za czas spędzony na serwerze. Więcej o pluginie na naszej stronie internetowej, do której adres znajdziecie na serwerze.

Screeny :)

2ryg75ocvpj8.png

ehvxag2cm9wa.png

8t4xvtprum9t.png

8u4ck48v7yqw.png

ik3h7g6wx3c6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...