Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką karte graficzną kupić, aby mieć 30 fps

Royal75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up

Pomysl zanim cos napiszesz, nie kazdy ma tak ze rodzice spelniaja kazde jego zachcianki, moi nie maja pieniedzy na takie pierdoly. Po za tym nie skonczylem 16 lat wiec pracowac nie moge...

O czym mam myśleć? Nie wyjeżdżaj z takimi tekstami bo sam nie jestem pełnoletni a zapie*dalam na swoje, w tamte wakacje zapieprzałem z ulotkami i w tą zimę odśnieżałem sąsiadom żeby zarobić na kartę którą mam teraz. Przestań pieprzyć głupoty o rodzicach spełniających zachcianki i weź dupsko w troki i zacznij samemu coś robić. Nie pochodzę z bogatego domu ale się nie użalam że rodzice nie spełniają moich zachcianek tylko sam robię na swoje.

@Down

Ty nawet nie masz konta.

Zbieranie truskawek za hajs w lato jest za ciężkie? Powodzenia w życiu chłopcze.

Opublikowano

@2up ok, a kase mi przelejesz na konto czy wyślesz w paczce?

@up

po 1. jestem zbyt leniwy, po 2. mieszkam w mieście, w bloku ponadto. Nie mam możliwości zarabiać tak jak ty to robisz. A ulotki są od 16 lat.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

@2up ok, a kase mi przelejesz na konto czy wyślesz w paczce?

@up

po 1. jestem zbyt leniwy, po 2. mieszkam w mieście, w bloku ponadto. Nie mam możliwości zarabiać tak jak ty to robisz. A ulotki są od 16 lat.

Uzywana karta 100zl :) ... Ram masz ok tylko ze ddr1 ... I ten procek troszkę droższy
Opublikowano

I właśnie dzięki temu powiedź papa twojej karcie, sam mieszkam w mieście, tez w bloku więc nie pieprz głupot. Ulotki rozdawałem w 2 lata temu Telepizze jak miałem 15 lat.

Opublikowano

@up

gdy będzie potrzeba to pojade do tej telepizzy i się zapytam.

Tylko, że u mnie tu nie ma gdzie kosić, odśnieżać itp.

Zapomniałem, że 18 kwietnia mam urodziny 15. i zaraz święta. Może uzbieram do końca kwietnia te 400 - zł.

Co wtedy polecacie w tej cenie?

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Ale się zastanawiam czy te 350 - 550 zł zostawić i powoli oszczędzać (średnio 2 zł co dziennie) czy wydać na części, aby grać w lola.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

obliczyłem, że w styczniu mógłbym już mieć 1200 zł.

Za to można kupić jakiegoś kompa, żeby mieć spokój przez 3 lata od martwienia się czy gra zadziała?

Czy wystarczy to na 3 lata grania w najnowsze gry przynajmniej na medium?

1364585759-U275536.png

Opublikowano

A powiedz czym się różnią części używane od nowych oprócz ceny.

Przecież na części patrzeć się nie będę, będą niewidoczne, a nie będę też kupował uszkodzonych, niedziałających.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Właśnie niczym... wiadomo że nikt nie kupi uszkodzonych tylko chodzi o to że nie ma papierów czy jakiś tam faktur albo ofoliowanej, używana zawsze jest tańsza niż fabryczniak.

Papiery i faktury to też zależy czy kupujesz od osoby prywatnej czy od jakiejś firmy. Ale tak czy siak nie różni się niczym.

Opublikowano

a na allegro się opłaca kupować? Bo Flapy i inne boty stanowczo odradzają, a ja nie wiem czemu. Piszę teraz na kompie z allegro i co, taki stary a jeszcze działa.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Sam gram na Athlonie x2 4400+ i 4GB ramu ( ddr1)

Polecam zmianę Procka i Grafiki. Pod jaki socket masz płytę główną? ( chodzi mi o wejście do procesora)

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...