Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot

Derron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się was zapytać jakiego bota polecacie jeżeli chodzi o boxy, surke i skylab?

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

ja ci polecam Dark Bot za darmo jest tylko on jest na handel skylab i high-tech a do reszty to moze kbot,ibot i pbdo bot

Napisałeś kbot, ibot i pbdo. Mógłbyś sprecyzować dlaczego? Mam zamiar kupić jednego i głównie właśnie do boxów, który z nich najbardziej będzie do nich pasować?

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Napisałeś kbot, ibot i pbdo. Mógłbyś sprecyzować dlaczego? Mam zamiar kupić jednego i głównie właśnie do boxów, który z nich najbardziej będzie do nich pasować?

Nie warto kupować bota dla boxów ( bo po paru godzinach nie dostajesz urki) A jak już to kup pbdo , bo ma największe pole manewrów ;P Palladium może zbierać , kubiki bić, itd.

Opublikowano

Nie warto kupować bota dla boxów ( bo po paru godzinach nie dostajesz urki) A jak już to kup pbdo , bo ma największe pole manewrów ;P Palladium może zbierać , kubiki bić, itd.

Jak to się urki nie dostaje o.0?

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

UP: wprowadzili ,,skrypt'' więc jeśli zbierasz duże ilości to zmneijsza sie ilosc uri z boxow

EDIT: ajj wyprzedził mnie ;)

Opublikowano

Czyli rozumiem, że najlepszą opinie ma pbdo bot?

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...