Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybsze ładowanie filmików na yt

lol121xx

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopie dzięki! Zawsze 480p musiałem czekać na buforowanie, a teraz 720p mi leci równo z odtwarzaniem o.O

Opublikowano

z internetem 1mb (128kb/s down) przed ciągnęło mi 360p i delikatnie z wyprzedzeniem, a na 480p to tak czasem buforowanie, a po 480p idzie z wyprzedzeniem, a 720p ładuje się znacznie szybciej

Opublikowano

Widze, ze niektorym to pomoglo, chociaz ja u siebie nie widze wiekszej roznicy. Bufor zawsze szedl 50% wiecej niz film leci w 1080p i tak jest nadal.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh.. Po co ja ci ufałem i robiłem tak jak jest w poradniku, teraz mam fajną sprawe. Wszędzie filmiki się ładują tak jak ładowały, czyli dobrze, a na youtube co ? Prawie ledwie co na 144p.

I jeszcze śmieszna faza, bo nie mogę tego usunąć, pisze, że nie mam uprawnień i muszę być na koncie administratora, jak ja już jestem.... Logika po chuju.

Opublikowano

Mi nie pomogło, ja mam coś zrobione z tym odtwarzaniem czy coś, bo co 3 sekundy odtwarza film, a potem 5 min buforowania, 3 sek filmu, 5 min buforu i tak w kółko. Nic oglądać się nie da!
Internet 10mb/s od neostrady

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Patrzyłem to na filmie który mi się zawsze ścinał na jakiejkolwiek jakości a teraz na HD mi się płynnie ładuje.

Polecam ;-)

@railroad

Ja tak miałem od jakiegoś czasu to modem zresetowałem i YT zaczął mi normalnie chodzić (posiadam to jakieś gówno sagemcom czy coś takiego z orange)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Według mnie zmiana jest BARDZo odczuwalna

1080 leci bez ścin

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

mi raczej diametralnie nie zmieniło tego, że mogłem zmienić jakość na HD, ale bufforowanie mi się troszkę zwiększyło :D

Opublikowano

Według mnie to mi wręcz spowalnia. O ile wcześniej filmik w FullHD płynnie się ładował i nie było zacięć to teraz skacze bufor i są przycięcia co jakiś czas. Mam 6 MB/s.

Opublikowano

Ja chciałem to zrobić, ale dostałem taki komunikat:

Wystąpił błąd podczas próby kontaktowania się z usługą zapory systemu Windows. U
pewnij się, że usługa jest uruchomiona, i ponów żądanie.

Opublikowano

Koleś jesteś genialny..

Mam radiówkę 2+mb/s i czasami 480 mi się ścinały a teraz 720HD ładnie śmiga!

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Te IP to adres serwerów Google CDN, więc blokując je film buforuje się bezpośrednio z serwerów YT. 

Kliknij Lubie to ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...