Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] BP interweniuje w spambot

diplo9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie o tym mówiłem :)

Przykładowo zakładając konto na o2.pl akceptujemy ich regulamin, w którym akceptujemy także rozsyłany przez nich spam (właściwie przestaje on być wtedy spamem).

Dlatego równie dobrze KAŻDY może pozwać BP w ramach uzyskania pieniężnego zadośćuczynienia w związku z rozsyłanym przez nich spamem.

Am I right? :)

Opublikowano

Dokładnie o tym mówiłem :)

Przykładowo zakładając konto na o2.pl akceptujemy ich regulamin, w którym akceptujemy także rozsyłany przez nich spam (właściwie przestaje on być wtedy spamem).

Dlatego równie dobrze KAŻDY może pozwać BP w ramach uzyskania pieniężnego zadośćuczynienia w związku z rozsyłanym przez nich spamem.

Am I right? :)

Zdaję sobie sprawę z tego że w tą gierkę gra też cała masa dzieci i młodzieży jednak nikogo to nie zwalnia z akceptacji OWH i Oświadczenia o ochronie danych osobowych przy zakładaniu konta a jeśli coś akceptujemy wypada to przeczytać. Jednocześnie zakładając konto jest standardowo zaznaczona opcja "Chcę otrzymywać info o grze" a w oświadczeniu jest zapis wyjaśniający wszystko: aby mogli Państwo, na własne życzenie, brać udział w akcjach reklamowych lub w ankietach, czy też otrzymywać newslettery.

Czyli każdy gracz musi się zgodzić na otrzymywanie informacji od BP co oczywiście wcale nie oznacza że inni użytkownicy mogą tak postępować bo zgodnie z OWH:

9.4.3 Użytkownik nie jest upoważniony do wykorzystywania serwisów do celów nielegalnych lub niedozwolonych. Zwłaszcza nie jest on upoważniony do wykorzystywania nazw użytkowników i/lub adresów mailowych innych użytkowników bez ich zezwolenia do wysyłania ewentualnie niechcianych e-maili, informacji reklamowych lub do innych celów zarobkowych lub komercyjnych.

A więc powodzenia :)

Opublikowano

Sam kurwa wyjdź a @2up dobrze mówi polać mu !

Ty dziecko do chuja masz 13 lat czy tam 14 bo znam cie z TS i o polewaniu gadasz. No ja pierdole, no way.

Gadasz takim zjebanym głosem.

1355505639-U800824.png

Opublikowano

Mam nadzieje że BP coś zrobi z tym spamem. Ci idioci co tak spamowali już mi zachodzili za skórę. Żeby reklamować boty w systemie pocztowym gry to już szczyt chamstwa. Nie szanuje tych ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...