Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] best adc - late game

Yarker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vayne wiadomo czemu.

Trist jest troche... outplayed? Przez E pushujemy linie i czasami możemy stracić farme (wybuchnie a minionom obok zostanie 15 hp i nasze creepy dobija, wiadomo potem jak nabijemy AS to bez znaczenia). Przez ten push bez agresywnego enemy ADC jest ciężko bo enemy jungler ma wolną drogę..

Opublikowano

Caitlyn , dlaczego? Pod koniec gry jest strasznie pomocna , poprzez harras przed team fightem , oraz ciężko jej uciec ( duże AOE ) . W team fightach szybko nie pada co jest jej wielkim plusem jednakże trzeba się dobrze ustawić (Najlepiej obok ściany).

Opublikowano

Nie wiem czemu każdy mówi o vayne. Bez mega farmy albo feeda nie jest mocna. A niestety zdecydowana liczba adc nie potrafi farmić aż do gold IV. Dla mnie osobiscie najlepsze adc to varus, draven i tristana. Jak się ogarnie orbwalking to tristana jest overmeta - nawet ultra-hiper nafeedowanego wrogiego adc rozwali z bezpiecznej odległości

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Caitlyn, Vayne i Varus to według mnie najlepsze postacie w late game.

Opublikowano

Nie wiem czemu każdy mówi o vayne. Bez mega farmy albo feeda nie jest mocna. A niestety zdecydowana liczba adc nie potrafi farmić aż do gold IV. Dla mnie osobiscie najlepsze adc to varus, draven i tristana. Jak się ogarnie orbwalking to tristana jest overmeta - nawet ultra-hiper nafeedowanego wrogiego adc rozwali z bezpiecznej odległości

Albo ściągnie BOLa :p Vayne jest mega w late, byle byś miał jakiś AttackSpeed i ownisz all dzięki TRU DEMEJDŻ! :)

Opublikowano

Tristana ze swoim imba range i resetem cd na genialnym gap closerze/escape systemie zajmuje zdecydowanie 1 miejsce - mozna wykite'owac kazdego.

Na drugim miejscu postawiłbym Koga/Vayne

Opublikowano

Polecam ci Vayne,Tristane,Caitlyn i troszeczkę Varusa jak lubisz spamić z skili długodystansowych i robiących dmg;)

Odkrywca
Opublikowano

Cait wymiata . Jej range to masakra . Niszczy wystarczy dobra farma cs . Itemy ad armor pen i jazda. Graves też całkiem nie zły patrząc na jego pasyw jak wystakuje

Opublikowano

Cait wymiata . Jej range to masakra . Niszczy wystarczy dobra farma cs . Itemy ad armor pen i jazda. Graves też całkiem nie zły patrząc na jego pasyw jak wystakuje

Jedynym Twoim argumentem tutaj jest range, a Tristana ma większy niż Cait. Czemu więc Cait?

Opublikowano

Kog'Maw zrobiony pod czysty damage ale z takim teamem który nikomu nie pozwoli się do niego dostać. Grałem kiedyś na taki team i nie chciałbym tego powtarzać.

Odkrywca
Opublikowano

Cait ma 650 range a Tristana 550. .. -_- Tristana ma go dopiero na 18 lvl a cait już na 1 oraz pasyv cait hmm niech pomyśle co 8 strzał 250 % . ? No pomyśl sam..

Opublikowano

Cait ma 650 range a Tristana 550. .. -_- Tristana ma go dopiero na 18 lvl a cait już na 1 oraz pasyv cait hmm niech pomyśle co 8 strzał 250 % . ? No pomyśl sam..

Zanim odeślesz kogoś do myślenia - naucz się czytać (i używać wielokropków) - w temacie mówimy o late game, nie early.

Opublikowano

Dla mnie tristana to jeden z fajniejszych adc baardzo duży zasięg ataku i w late robisz solo barona za ściany + rozwalasz przeciwników na parę hitów.

Opublikowano

Zależy od farmy, killi i przeciwników. Moim zdaniem Vayne.

-"Wa­ke up. And grow up. And li­ve. Be­cause li­fe is the per­fect thing. Hard but perfect."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...