Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy bot !

olon102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to są ceny tego bota :)

Elixir Bot 1 month: 10$;

Elixir Bot 1 year: 120$;

Ja pierdole no chyba ich pojebało :O PS cuś cinko widzę tego bota po nowych pakietach :D

1.jpg

Opublikowano

Szkoda, że trzeba mieć grę włączoną

Nie trzeba, co to jest napisane na filmie to przydupas czyli możesz odpalić jednego bota włączyć przydupasa i włączyć główne na coś a przydupas będzie pomagał, ale cuś czuję, że to koniec z elixirami z powodu nowych pakietów ;)

1.jpg

Opublikowano

Nie trzeba, co to jest napisane na filmie to przydupas czyli możesz odpalić jednego bota włączyć przydupasa i włączyć główne na coś a przydupas będzie pomagał, ale cuś czuję, że to koniec z elixirami z powodu nowych pakietów ;)

Czuc to mozesz jedynie brzydki zapach ze swoich gaci.

Opublikowano

UP: kurwa debilu , chodzi mi o tego pomocnika a nie o keyloggera

masz przydupasa, jak jakby latał z tobą kolega, wklepujesz jego passy do bota i śmiga za tobą.

1.jpg

Opublikowano

Ten bot jest z tego co myślę podobny do Guardian Angela. Czyli jak mamy FE z full LF4 i na mieszadle bijemy po około 200 tyś to teraz z 5 kontami bijemy po 1 mln :)

Opublikowano

Ten bot jest z tego co myślę podobny do Guardian Angela. Czyli jak mamy FE z full LF4 i na mieszadle bijemy po około 200 tyś to teraz z 5 kontami bijemy po 1 mln :)

Brawo. Wygrałeś czek na 1.000.000 (słownie: jeden milion) dolarów.

Po odbiór nagrody zgłoś się swoimi pięcioma FE, które biją po 200.000 (słownie: dwieście tysięcy).

Pozdrawiam, Damian.

VPS: ON

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...