Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy bot !

olon102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot dla ludzi którzy grają sami ze sobą . Dawno była już mowa o tym szybko nas nie poinformowałeś .

ale poinformowałem chociaż :D

killalllogo.jpg

Opublikowano

Bot dla ludzi którzy grają sami ze sobą . Dawno była już mowa o tym szybko nas nie poinformowałeś .

Jakbyś wszedł na strona bota byś wiedział ,że to jest jeden z 2 programów.

Ten 2 to normalny bot ,ale płatny

Like ,że sie podzieliłeś :)

Opublikowano

no prosze kazdy o bocie wie a nikt poinformowac nie raczyl? a potem wrzuty ze ktos dal info?? toche to sie nie zgadza no ale to juz wasz poziom rozumowania nie moj:)

dzieki za info bede sledzic bota na bierzaco:)

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Ta informacja krąży po necie już prawie miesiąc. Oczywiście będę jego beta testerem oraz w przyszłości sprzedawcą.

fAJNIE... Ten elixir bot pewnie one shot będzie.

I to nie jest typowy bot tylko coś na zasadzie przydupasa czyli, żeby przydatne tylko na bitki, żeby mieć "kolegę" który nie sępi :D

1.jpg

Opublikowano

Elixir Bot to będzie zwykły bot, a Elixir Angel taki ochroniarz.

Opublikowano

Naczym ten bot polega nie ogarniam ? -.-

Masz 2 konta .. np 2 zwykłe fulki 1 masz google chrome 2 normlanie przez bota odpalasz i z tej ammo co ty bijesz on bije i lata tam gdzie ty i wgl

Opublikowano

No a oto efekt lekkiego znudzenia podczas robienia 'pokazu' na int1
beztytuuzdz.png
beztytuurlkc.png
beztytuuxoxa.png
beztytuuodr.png

Odczekaj z 3miechy zrob wysarczy zwykłe fulki i lec na wylot to kazdy kto podleci rsb pada ;d

Opublikowano

@kamieniarz ile można kont włączyć?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

kamieniarz mógłbyś dla mnie sprawdzić opcję czy współpracuję z innymi botami ;] (To by było ciekawe ;]) (chodzi mi o to, czy będzie działało takie połączenie, bo jak tak to świetnie by było można bocić^^ Jedno leci na kbocie, a drugie sobie lata na elixirku )

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

kamieniarz mógłbyś dla mnie sprawdzić opcję czy współpracuję z innymi botami ;] (To by było ciekawe ;]) (chodzi mi o to, czy będzie działało takie połączenie, bo jak tak to świetnie by było można bocić^^ Jedno leci na kbocie, a drugie sobie lata na elixirku )

ciulowo, bo z tego co widziałem musisz być w grupie.. a jak chcesz bocić główne to będziesz tez powiększał te na elixirze[ z 2 strony dla sprzedawców konto to jest niezły pomysł]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...